INSEMINARE 76

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

noua offf, imi pare rau
bobo subscriu la ce a zis aruam, fa un beta
aruam Z14 DPO fara urati suna bine succes!
gabriela noi am facut spermograma la CF2 la dr. Matei Mioara , ne-a zis ca nu ne costa nimic , i-am dat 50 lei si a fost o spermograma foarte detaliata...am avut rezultatul in aceeasi zi, peste 1 ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bobo_78

Buna dimineata,
Din pacate si testul din dimineata asta a iesit negativ.
Dubios este ca sanii imi sunt tot umflati, burta la fel, iar ciclul nu vine...este a 3 a zi de intarziere.

Bobo78, mie dr. intotdeauna mi-a spus sa fac testul in ziua 14 si daca este negativ sa intrerup progesteronul. Cateodata se intampla sa mai intarzie din cauza medicamentelor cu progesteron (utrogestan, duphaston, etc.).
Menstruatia ar trebui sa vina la 14-15 zile dupa ovulatie (inseminare).
Poate totusi este pozitiv, daca ai 3 zile de intarziere.

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IA, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobo_78 spune:

Da, iau arefam pentru sustinere. Mi-am sunat doctorita si mi-a spus sa il intrerup, urmand ca a 2 a zi dupa ce imi vine CM sa ma duc sa vada cum arata ovarele mele. In functie de asta decidem ce facem in perioada imediat urmatoare.Asta este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Citat:
citat din mesajul lui nouasnrs

Din pacate ieri mi-au venit rusii Asta e. Luna asta sunt programata iar la inseminare dar fara stimulare ptr.ca doctora nu vrea sa facem in fiecare luna ci o luna da una nu. Asta ca sper sa fie bine. Ce sa iau pentru endometru ceva naturist stie cineva?

Nouasnrs imi pare foarte rau dar sper ca poti sa treci peste si sa o iei de la inceput,pt ca pana la urma o sa fim toate mamici.
Eu am folosit Evening primrose oil (ulei de luminita se seara)pt endometru si la mine a dat rezultate foarte bune si pt mucusul cervical dar si endometru. Se ia din prima zi a CM pana la ovulatie cate 2-4 capsule/ zi.

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa78

[quote]citat din mesajul lui Zuzet

Fetelor, va multumesc pentru raspunsuri, acum m-am "luminat".

Gabrielarusu, in ceea ce priveste conditiile de recoltare, pot spune ca sotul meu a ramas oripilat si s-a jurat ca va veni numai cu "produsul" la borcan. Acum, nu stiu in ce camera a fost trimis sotul Alexei...se poate sa fie mai multe camere destinate acestei proceduri. Deci....camera era foarte murdara, cu un pat cu asternuturi extrem de imbacsite (nu avea unde sa-si lase lucrurile) si diferite persoane incercau in permanenta usa. Cam asta a fost experienta sotului. Eu recomand pentru spermograme Medlife Grivitei.

Zuzet, pentru un spital de stat la care nu ne-am dus cu mii de asteptari, a fost OK.Lucrurile sotului erau la mine (eu astepptam pe hol).
Intr-adevar nu se pot compara coditiile de la Medlife cu cele de la Giulesti. Am fost in amandoua locurile si este mare diferenta. Toate investigatiile legate de infertilitate le-am facut la Medlife, dar nu ne-am permis financiar sa facem si inseminarile tot acolo, asa ca ne-am reorientat. Nu ne-am asteptat sa gasim aceleasi conditii.

Alexa78, noi suntem in aceeasi situatie ca si voi - spermograma la Medlife, procedura la Giulesti, din motive financiare evident. Nu ne-am dus la Giulesti cu asteptari mari, stiam cum e acolo. Dar pt orice barbat este un pic cam "incomod" sa dea o proba intr-un astfel de ambient, avand in vedere "curatenia" dar mai ales faptul ca erau oameni care incercau sa intre. Iimportant e sa gasim solutii si sa ne adaptam la situatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielarusu

Multumesc frumos fetelor pentru info.
o sa mergem la Medlife sa faca spermog. am vazut pe site la Medlife ca au 2 preturi la spermograma oare cea scumpa e mai complexa aveti idee de ce?
nouasnrs i-mi pare rau, dar data viitoare o sa fie cu reusita.

Zuzet cand faci IA?

sper viitoare mamica

Gabriela, progremeaza-te pentru spermograma la Sectia Materno Fetala Medlife. Sa cereti spemograma si spermocultura.

Eu merg luni la prima ecografie si conform calculelor, ar trebui ca joi sa facem inseminarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Aruam cred ca ai bebe !!!!!!!

Hai cu vestile buneeeeee !!!!!!!

Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisstal_18

Aruam cred ca ai bebe !!!!!!!

Hai cu vestile buneeeeee !!!!!!!

CRISSTAL

Cristal creed ca din pacate nu este asa. Inca nu mi-a venit ciclu dar probabil o sa-mi vina pt ca sanii sunt moi si ma doare si burta

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Aruam ,poate totusi ne dai o veste buna.

Pupi

CRISSTAL

Mergi la inceput

Carmen ,tu ce mai faci ?

Ceva noutati ?

CRISSTAL

Mergi la inceput