Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(45)
Raspunsuri - Pagina 15
Mari-Mariuk spune:
Mai fetelor...trageti-ma de urechi!!! Eu nici ieri nici azi n-am felicitat sarbatoritii...sa-mi fie rusine!!!
LA MULTE LUNI SI MULTI ANI!!! pentru:TUDOR, SEBASTIAN, JAMIE (sarbatoritii de ieri)si pentru: BIANCA GABRIELA, IOANA ADELINA, TUDOR, MARA ELENA, CARINA MARIA (sarbatoritii de azi)
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
doina_1984 spune:
LA MULTE LUNITZE SARBATORITILOR!!!
Si la noi este soare, dar nu foarte cald, oricum tati e la munca si nu iesim fara el. Sper sa fie frumos in week-end ca sa tot iesim. Oricum maine mergem la vaccin si am niste emotii, sper sa nu planga
Lui Matei dupa baie i se inroseste pielea pe ceafa, pe portiuni. Este tot hemangion? Ca eu am asociat cu faptul ca-l tin pe mana si dupa masaj si baitza i se pune sangele in circulatie, ca sa zic asa.
Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/2?authkey=Gv1sRgCOPRxve_6sDkCg#
eveline spune:
La multe lunite si din partea mea sarbatoritilor de azi!
Sunt si eu pe FB...cine imi da si mie datele sa intru-n grup?
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
idalis spune:
buna "fetili"! am tras chiulul dimineata la cafea, dar a venit mami la mine si am mai stat la vorbe.
Arianna, iti tin pumnii daca v-ati hotarat sa va intoarceti acasa. Nu e viata roz aici dar sigur e mai bine "acasa" (parerea mea). Acasa inseamna Piatra Neamt pentru tine? Pupici!
revin
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis
LilianaR spune:
La spate avem si noi un buchet de bulinute mici rosii. Ciudat e ca nu s-a nascut cu ele, au aparut pe la 2-3 luni.
Citisem despre ele ca dispar dupa 8 luni si da, popular li se mai spune ciupitura de barza...
Cat despre semne din nastere, la noi astea erau ca urme de umbre pe piele, nu hemangioame; hemangioamelor li se spunea alunite.
Oricum, David are un semn din nastere pe un picior, pe coapsa interioara; eu am unul, dar pe coapsa in exterior.
Habar nu am daca e vreo legatura. E ciudat, totusi, ca nu sunt clar semne din nastere, nu s-a atins de nimic in interiorul coapsei...
Super vremea! Ieri a fost baba mea.
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui idalis buna "fetili"! am tras chiulul dimineata la cafea, dar a venit mami la mine si am mai stat la vorbe. Arianna, iti tin pumnii daca v-ati hotarat sa va intoarceti acasa. Nu e viata roz aici dar sigur e mai bine "acasa" (parerea mea). Acasa inseamna Piatra Neamt pentru tine? Pupici! revin Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010) poze si video Tavis varsta lui Tavis |
da PN...ms mult...mai cerem pareri inca...dar acasa imi trage sufletul
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
tutz spune:
Ariana, noi cautam posibilitati de emigrare...
sincer nu te inteleg de ce ai vrea sa te intorci. numai daca stii tu ca gasesti un job bun, stabil, cu care se poate trai.
Sincer degeaba esti "acasa" daca rata la un apartament amarat este cat salariul tau, si din celalalt salariu abia reusesti sa cumperi strict esentialul.
PArerea mea.
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
eveline spune:
Tutz- am trimis. Acum trebuie sa trimit la fiecare in parte din grup??
Eu is novice pe FB asa ca mai luminati-ma voi.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tutz Ariana, noi cautam posibilitati de emigrare... sincer nu te inteleg de ce ai vrea sa te intorci. numai daca stii tu ca gasesti un job bun, stabil, cu care se poate trai. Sincer degeaba esti "acasa" daca rata la un apartament amarat este cat salariul tau, si din celalalt salariu abia reusesti sa cumperi strict esentialul. PArerea mea. Tünde, mami de Julia (13.10.10) http://picasaweb.google.com/lantostunde |
asa e Tunde ,stiu ca e greu,dar din fericire noi nu avem rate la nimic si avem si apartament si masina...sanatate si un loc de munca ne dorim......nu vreau sa ma laud..dar e destul de bine fata de altii cu rate,nu..macar eu am nevoie de bani cat sa traiesc decent...
ce ma ingrijoreaza e sist sanitar care lasa de dorit
si mi-e frica pt fata....
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA