Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(45)
Raspunsuri - Pagina 14
Mari-Mariuk spune:
TUTZ, nu e corect, se spune batwoman/girl!!!
Eu am o vorba buna pentru cazuri de genul asta: DA-LE DOAMNE MINTE, SAU IA-LE-O SI PE AIA CE-O MAI AU!!!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
ancamak spune:
pe mine sotul nu ma lasa sa fugaresc matzele mele din curte, vezi Doamne sa nu iasa un copil paros... Asa a facut mama soacra cu cumnata mea si cei drept este cam paroasa dar si bruneta tare...
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
pop_adelina spune:
batgirl Julieeee!!!!!
Cami, daca o sa fi multumita de respectivu ecografist, sa-mi zici si eventual un nr de tel daca se poate!
Mari78, multa sanatate micutei! si eu la fel cred ca febra mare nu e de la dintisor, mai bine suna pediatra!
ca venii vorba de hemangioame, pete rosii, ciupituri de barza, bbii vostri au pete rosii si mici, ca o gramajoara pe cap, undeva in spate, spre ceafa, dar putin mai sus?
Mariuk, eu nu ma pricep la dintisori, dar am auzit ca majoritatea respecta cam acelasi tipar la iesirea dintilor!
va pup ca mergem la plimbare, e vreme frumoasa! ies cu hamul ca vreau sa intru prin magazine, mi s-a stricat aspiratorul
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
Arianna11 spune:
Salutare fetelor,
Azi e soare si pe la noi...asa ca dupa cateva zile de stat in casa cu Alesia ca e racita am zis so scot si eu azi un pic...inca mai are nasul putin infundat,vad ca acum a inceput sa si tuseasca...bine ca nu are febra
La multi ani! sarbatoritilor de azi,multa sanatate
Fetele..dupa 7 ani de stat in Italia m-am hotarat sa ma intorc in tara....am niste emotii de ma doare capul...numai ganduri la cum o fi....sper sa ne gasim reede de lucru
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
ancamak spune:
mare curaj ai... si sincer esti tare optimista..... vei vedea
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
emylyya spune:
adelina, matei are cateva pete rosii la ceafa. am si scris putin mai devreme. doc mi-a spus ca trec de la sine, nu e nicio pb.
nu se inrosesc mai mult dupa baie sau cand plange?
eveline spune:
ADELINA - si darian are pete dintr-alea...insa...Bianca are la fel, sotul, socrul si bunica sotului la fel. La noi e un fel de semn...asa sotul stie sigur ca-i al lui
ARIANNA - Mult noroc. E tare greu cu locurile de munca la noi..
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancamak mare curaj ai... si sincer esti tare optimista..... vei vedea Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010) Poze Martie |
la mine te referi?....de ce zici..e chiar asa de rau in tara?
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eveline ARIANNA - Mult noroc. E tare greu cu locurile de munca la noi.. mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10) |
ms ..eu sper ca va fi bine...speranta moare ultima
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
camisv spune:
Buna fetele, astazi ne chefuim, ca am baiat mare.Fac cinste cu ce vrea fiecare ... eu visez la un pahar de cola, dar cred ca raman la vise.
Suntem la o scurta pauza de plimbare... pt papa si o zbughim iar afara,ca-i asa de frumos. In sfarsit primavara: soare si nu bate vantul.
Nu-mi vine sa cred ca avem jumatate de an deja
Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze martie