Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(45)
Raspunsuri - Pagina 13
ana_25 spune:
Din cauza citatelor????
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Mari-Mariuk spune:
Pagina se face asa din cauza citatelor, ca am dat si eu un raspuns pe pagina 2, cu citat, aparea la fel si am sters mesajul, scriind doar numele celei pe care am citat-o...
MARI78,
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
ancamak spune:
uff, am crezut ca este de la browserul meu si tot dadeam refresh.
Multa , multa sanatate la toti bebeii dragalasi si scumpi-am mamicile
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
mari78 spune:
se pare ca e din cauza citatelor, dar nu mi s-a mai intamplat pana acum...si eu am crezut ca e de la calculator
Intrebare : ce temperatura are un bebe caruia ii iese un dintisor ? Ca acum eu nu stiu ce sa mai cred. Adica Anca acum are 38.8 in fundulet (i-am dat deja panadol), aseara a avut 39.4, dar nu mai facuse febra de duminica noaptea...acum febra este de la dintisor sau de la viroza ?
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
mari_paun spune:
helloooo
azi am intrat asa un pic pe net ca am facut putina ordine, frate zici ca explodeaza apartamentul in fiecare noapte pana la aranjez trece dimineata, acum ma pregatesc sa ies afara cu Pit, astept sa se trezeasca , am si putina treaba, apoi sa gatesc ceva rapid...maine plecam la Amara pt we...asa ca sper sa am putina liniste
noutati nu am, zici ca sunt pe alta planeta, bine ca am net ca altfel cred ca nu mai stiam sa scriu, vorbesc...
va pup si va doresc o zi minunata
ancamak spune:
Mari78, "Trebuie sa stiti ca varsaturile, diareea, guturaiul si febra mare (peste 38 grade Celsius) nu au legatura cu aparitia dintilor. Aceste simptome indica prezenta unei boli si sub nicio forma nu trebuie sa le pui pe seama iesirii dintilor fara sa ceri parerea medicului care poate sa se pronunte. "
Poze Martie
ancamak spune:
Citeste mai multe aici: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2746
Poze Martie
tutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mari-Mariuk In trecut nu stia lumea de denumirea asta de hemangiom, spuneau ca sunt semne aparute ba ca a furat mama ceva in timpul sarcinii si in locul unde are bb semn acolo a ascuns ea ce a furat, ba ca s-a speriat de ceva si a pus mana pe o parte a corpului si de aia are bb asa ceva...etc... |
m-am dus in aprilie anul trecut la Viena in parcul zoologic, si am intrat intr-o incapere cu lilieci care zbureau liberi :))) si a dat unul saracul in piciorul meu si soacra-mea era disperata ca va aparea pe copil un semn de forma unei aripi de liliac :))) batman, batman :)))
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
Mari-Mariuk spune:
Intrebare legat de aparitia dintilor: e posibil ca primul dinte sa fie un canin??? Ca Vlad are gingia umflata si rosie in partea stanga jos, si asta de cateva zile...
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad