Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(45)
Raspunsuri - Pagina 12
Mari-Mariuk spune:
MARI78, Ancutei, sa treaca repede raceala si sa iasa dintisorul cat mai usor. (eu am vazut interventiile tale, dar neavand ce spune in completare, nu am raspuns. Si m-am bucurat si de comment-urile la poze)
In trecut nu stia lumea de denumirea asta de hemangiom, spuneau ca sunt semne aparute ba ca a furat mama ceva in timpul sarcinii si in locul unde are bb semn acolo a ascuns ea ce a furat, ba ca s-a speriat de ceva si a pus mana pe o parte a corpului si de aia are bb asa ceva...etc...
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
emylyya spune:
buna ziua si de la noi! cam tarziu dar eu am o alta pb....cu pisica
a inceput sa faca in casa, pipi, si in fiecare dim eu trebuie sa ma trezesc sa spal toata casa. am fost cu ea la veterinar si mi-a spus ca este "deprimata" din cauza bebelui...ca stam cu el toata ziua si cu pisica nu...mi-a dat antidepresive sa-i dau....
just_me, cred ca a intrebat ref la vizitele la pediatru. noi mergem in fiecare luna ptr. ca in fiecare luna i-am facut cate un vaccin (i le-am facut si pe cele optionale) si chiar daca nu aveam vaccin, doc ne-a spus sa venim lunar macar pana la 1 an sa ne vada cum crestem, etc. vizitele chiar imi fac bine ptr. ca timp de o luna notez diverse lucruri ce le observ la Matei si la vizita vorbim despre ele.
camy81 spune:
Adelina eu pe data de 22 plec la control la sold la recuperare la unul Cosma parca nu stiu exact ca fina mia facut programarea eu chiar nu cunosc doctori in pediatrie nu stiu cum sa te ajut imi pare rau
emylyya spune:
ref la hemangiom, si matei are o chestie rosie la ceafa, ca o pata, nu stiu daca este tot hemangiom, insa doc ne-a spus sa stam linistiti, trece de la sine
Bianca-Elena spune:
https://picasaweb.google.com/114527802058640587586/NewFolder?authkey=Gv1sRgCPL58sSsuNnWlgE#" target="_blank"> div align= right id= quote2 table class= quote tr td class= quotetd span class= quotetext Citat: /span /td /tr tr td class= quotetd2 span class= quotetext citat din mesajul lui emylyya br / br / ref la hemangiom, si matei are o chestie rosie la ceafa, ca o pata, nu stiu daca este tot hemangiom, insa doc ne-a spus sa stam linistiti, trece de la sine br / br / Emma, mami lui Matei 08.09.2010 br / [ https://picasaweb.google.com/114527802058640587586/NewFolder?authkey=Gv1sRgCPL58sSsuNnWlgE#
emy ala de la ceafa nu e hemangiom,majoritatea copiilor au pata aceia care se retrage in timp.
Mami fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
POZE MAIA-STEFANIA
mari78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mari-Mariuk MARI78, Ancutei, sa treaca repede raceala si sa iasa dintisorul cat mai usor. (eu am vazut interventiile tale, dar neavand ce spune in completare, nu am raspuns. Si m-am bucurat si de comment-urile la poze) In trecut nu stia lumea de denumirea asta de hemangiom, spuneau ca sunt semne aparute ba ca a furat mama ceva in timpul sarcinii si in locul unde are bb semn acolo a ascuns ea ce a furat, ba ca s-a speriat de ceva si a pus mana pe o parte a corpului si de aia are bb asa ceva...etc... Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010) Poze Vlad |
Da Mari, ai dreptate, asa se zicea : de exemplu la pata rosie pe care o are Vladut la ceafa, i se spune "ciupitura berzei"
Am vazut filmuletele cu Vladut, e un scump si jumatate ! Este foarte bine dezvoltat dpdv neuromotor ! Sa nu iti mai faci griji ca a fost nascut prematur
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
mari78 spune:
Referitor la controalele lunare : noi am mers in fiecare luna pentru ca asa am procedat si la cea mare, dar, daca Anca e ok, dupa controlul de 6 luni vom merge mai rar. Am vrut sa o vada lunar neonatoloaga ce a urmarit-o pe Teodora cand era mica, pentru ca am mare incredere in ea (e neonatoloaga renumita la Polizu si se ocupa in special de copii nascuti prematur).
Fug, s-a trezit bolnavioara mea.
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
eveline spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emylyya buna ziua si de la noi! cam tarziu dar eu am o alta pb....cu pisica a inceput sa faca in casa, pipi, si in fiecare dim eu trebuie sa ma trezesc sa spal toata casa. am fost cu ea la veterinar si mi-a spus ca este "deprimata" din cauza bebelui...ca stam cu el toata ziua si cu pisica nu...mi-a dat antidepresive sa-i dau.... Emma, mami lui Matei (08.09.2010) ["https://picasaweb.google.com/114527802058640587586/NewFolder?authkey=Gv1sRgCPL58sSsuNnWlgE#"] |
Saracuta...
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
ana_25 spune:
Ce s-a intamplat cu pagina???
MARI78 multa sanatate Ancutei!!
ciupitura berzei avem si noi pe ceafa!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
eveline spune:
Ma gandeam ca are calculatorul meu ceva....
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)