Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Hemangion: nu stiu daca asta e sau nu, dar Vlad are sub buric o chestie ca o alunita, dar iesita in relief, de culoare rosie, si intre mamelon si subratul stang inca 3 punctulete de aceeasi culoare si fff putin iesite in afara. Nu s-a nascut cu ele, au iesit pe rand, in a 2a luna cel de la buric, acum 2 luni celelalte.
Pete pe pleoapa si pe frunte are, dar acum nu mai sunt atat de vizibile cum erau la inceput. In schimb mai are la ceafa o pata rozalie, cam de marimea unei monede de 50 bani, aia era mica-mica dar s-a intins acum.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Neata!
Multumim de cafea Ana!

La multi ani Bianca de clary! La multi ani si timisoreniilor mei, Ioana de Camelusca, Tudor de Camisv! Si n-am uitat nici de junioarele Mara si Carina! Venim si noi si va ajungem in 3 zile

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Just_mi, cam asa papa si a mea si ea in greutate, cand papa cu bibe, nu trecea de 120 ml niciodata.Acum mai mult de 6-7 min nu papa si am o dolofanica, la 4 luni juma avea 7425g si 68 cm.
Noi mergem in fiecare luna la cantarit, mai nou mergem la o pediatra si dr. de fam o vizitam numai la vaccinuri si nici nu o mai cantarim acolo ca nu-i exact cantarul. Prob ca o sa mai mergem asa inca vreo doua luni si apoi mai rarut la 2-3 luni.

wow!!! bravo! uite Julia mananca de la 2-3 luni cate 180-200 ml, si abia acum la 5 luni fara 3 zile apucam 7 kilograme fara cateva grame. DEpinde de metabolism se pare!

Noi mergem la pediatru doar la vaccinari. De masurat o masor eu acasa, asa ca nu o duc decat daca mi se pare ca ceva nu e ok.

Cine intreba de linea negra - acum m-am uitat daca tot ati intrebat - si se vede fffoarte slab, dar se vede.

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca-Elena spune:

Mari,nici la a mea nu s-au vazut pana la 1 luna,a aparut ca un punct rosu,eu credeam ca e alunita rosie asa arata si in timp a crescut.
La ce spui ca are si vladut s-ar putea sa fie tot asta dar sunt mai multe tipuri de hemangioame,medicul de fam ce a zis??

Mami fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
POZE MAIA-STEFANIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

Adelina ce eco iti trebuie? pt. controlul la picioruse sau ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna ziua!
La multi ani sarbatoritilor!

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salut fetelor!

Raportam azi branza calcica mancata, cu mar si banana. Uh, ma bucur ca a acceptat-o, sora-sa n-a vrut-o deloc, tin minte....doar foarte tarziu in combinatie cu piersici, parca...

Rau de tot a dormit Darian, a mancat si la juma de ora aseara, si la 1 ora...o sa albesc in curand... Ma gandesc ca iar nu-i place laptele cum am patit si data trecuta cand am avut ciclu.

Nici nu stiu ce am vrut sa zic, si culmea, nici nu pot dormi ziua.

Donna multa sanatate, sa te faci bine repede si tu si Tudor!

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Camy, eco la sold si transfontanelara! plus imi trebuie si un neurolog bun pediatric si as vrea sa fac programarea in aceeasi zi! cum naiba amandoua dr la care mergeam la cj au in acelasi timp probleme si nu lucreaza nu pot sa-mi imaginez!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Buna dimineata spre pranz !

Nu stiu daca va mai aduceti aminte de noi, eu am mai intrat cu mici interventii, dar nebagate in seama . Am mai intrat pe FB, mai ales la sfarsitul saptamanii, pentru ca Ancuta a luat viroza de la noi si a facut febra mare. Acum e plina de mucisori si mergem aproape zilnic la control, de frica sa nu ajungem la vreo bronsiolita sau mai rau pneumonie. Din pacate de antibiotic nu am scapat, dar important e sa fie ea bine.

Vroiam sa va spun si eu de hemangiom, ca am vazut ca e subiectul zilei : si Anca are unul la pasa (pe jumatate din pasa), e din nastere, mi l-a aratat neonatoloaga la iesirea din maternitate si mai are unul pe care l-am descoperit pe la 2 luni si este pe talpa . Hemangioamele ei nu sunt iesite in relief, iar pediatra a spus ca in mod normal trec pana la varsta de un an si incep prin a se decolora din mijloc spre exterior.

Urez la multi ani sarbatoritilor de azi, sa fie sanatosi si norocosi in viata !

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca-Elena spune:

Wow nu credeam ca ne confruntam asa de multe cu beleaua asta.Pe vremea cand eram copil mama mea nu auzise de asa ceva,oare e o boala noua sau ce?

Mami fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
POZE MAIA-STEFANIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Vreau sa ii transmit multa sanatate lui Tudor al Donnei ! Sa te faci bine repede pui mic !

Ufff, tare greu e cand cei mici sunt bolnaviori...eu sunt la al doilea, dar nu am stiut ce inseamna boala pana pe la vreo 3 anisosi ai Teodorei si nici atunci nu am "tras" cate tragem acum cu Ancuta. Daca o vedeati aseara, ti se rupea sufletul : stranuta si se umplea de mucisori pana in barba, iar ochisorii ii lacrimau rau, stare de moleseala, insa ea gasea putere sa zambeasca la dr . Si de parca toata viroza asta nu-i era de ajuns, s-a gasit si dintisorul de jos sa iasa tocmai acum....

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput