Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca-Elena spune:

Mari,nu e lovitura e un hemangiom din nastere.Am fost cu ea la 3 medici si mi-au spus ca o sa creasca pana la 6 luni dupa care intra in regres,sa asteptam iar daca nu s-o operez la 1 an,nu e o operatie complicata in sensul ca ne da drumu acasa in aceias zi,nu-i afecteaza sanatatea cu nimic doar e de ordin estetic.Sa speram ca da singur inapoi ca nu as vrea s-o operez.

Mami fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
POZE MAIA-STEFANIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Adelina, de obicei lipsa poftei de mancare poate fi si din cauza dintisorilor.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Noi ne cantarim acasa, insa mergem lunar la control de rutina.
Dupa asta de la 6 luni cred ca o sa rarim, o data la 2 luni sper, mai micsoram si cheltuiala.

Mergi la inceput

la medicul de familie ne-a chemat la controlul de rutina doar la o luna si la doua , in rest doar la vaccinare. Acasa ma cantaresc cu el si fara el si fac diferenta.Ieri la pediatru ne-a spus ca avem 8,500 kg dar nu cred deoarece era unul antic rau.

Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Bianca-Elena ,si Maia mea are un hemangiom pe picior care e deja cat jumate de zmeura Sper sa inceapa sa se retraga ca pana acum m-o disperat ca-l tot vedeam crescand.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

AZI AVEM 5 LUNITE !!!!!!!!!!!! YUPIIIIIII

LA MULTE LUNITE SI CELORLALTI SARBATORITI DE AZI

Sa cresteti mari,sanatosi si cuminti

Azi va servim cu cremes facut aseara suculet dupa preferinte si mai dupamasa cu cartofi frantuzesti

Ce repede trece timpul asta si numai ii vedem ca merg fiecare la casele lor nici nu vreau sa ma gandesc la momentele alea

Asa are sotul o sora iar una din fete face la anul nunta si cand ma intalnesc cu cumnata tot imi vine sa rad de ea ca a spus ca nici nu asteapta momentul ala si ca nu stie cum sa steie cat mai mult langa ea si sa vb. amandoua detoate doamne oare asa o sa fiu si eu?

gata cu povesti noi iesim azi iar afara ca e un soare ft. frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca-Elena spune:

Ana,nici nu iti dai seama cat ma streseaza si pe mine mai ales asteptarea asta dar macar in ultima luna nu i-a mai crescut deloc poate vrea Dumnezeu sa dea inapoi.

Mami fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
POZE MAIA-STEFANIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Hemangiom. Stiti ca asta e si of-ul meu, ca la noi e situat fix la fundulet si arata ca un hemoroid. Mi-e teama sa nu se constipe cand trecem la diversificare, ca sa nu sangereze. toti bebelusii sa treaca de la sine.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

La muuulti ani CARINAAAAAA!!!! multumim Camy de tratatie! la multi ani si pt Bianca Gabriela de clary, Ioana Adelina de camelusk, Mara Elena de fulguta!! muuulta sanatate fetitele frumoase!!!
Camy, te rog sa-mi recomanzi un ecografist pediatric bun in cluj, pleaseeeee!!!!
anca, bine ar fi sa fie dintisorul lipsa poftei de mancare, dar el asa papa de la inceput, doar dintr-un san la o masa! la inceput am zis ca e ok, ca e micut, dar acum...la 4 luni tot asa?
Oramona, mie nu mi se mai vede deloc dunga neagra!
Bianca si Ana, doamne ajuta sa se retraga hemangioamele! eu credeam ca Darius are hemangiom la ochisor ca avea cate o pata rosie pe fiecare pleoapa, dar dr mi-a zis ca nu, oricum acum se vad doar putin!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Adelina, din cate am vazut in filmulet este vioi si zambaret. Asta o fi ritmul lui de crestere. Mai cauta pe internet "metode de pacalire" pentru a papa din ambii

Poze Martie

Mergi la inceput