Gravidute prin FIV(68)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Multumesc many! Maine dimineata la 8 trebuie sa fiu la spital.
Daca imi dai un pm cu nr tau de tel, iti dau tit un sms

in S 38+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR... marti 12 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Poate ajuta careva?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162980

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Poate ajuta careva?

Catalina

O ajut eu .
il dau cu mare placere.

21 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Poate ajuta careva?

O ajut eu .
il dau cu mare placere.

21 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Adria, eu folosesc o pompa de la Avent, manuala. Am folosit si una electrica, dar imi lua mai mult timp.
Alina, bafta! Azi ai marea intalnire!

fericita de

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Fetelor a nascut Alina " la 8,50 s-a nascut Luca. 3300gr. nota 9, a plans tare frumos"

Recuperare rapida si bebe papacios, te asteptam cu drag sa ne povestesti.

mami de Vlad (29.10.2009) si 9+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Bravo Alina! Felicitari!! Sanatate!!

fericita de

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Alina, FELICITARI! Sa va traiasca Luca, sa fie sanatos si norocos!

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Tamarilys,multumesc!

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

Alina, FELICITARI! Sa va traiasca Luca, sa fie sanatos si mancacios..

(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit
sapt 28+ cu LUCA GABRIEL
multumesc doamne

Mergi la inceput