Gravidute prin FIV(68)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Adria, Veronica sa inteleg ca voi urmati, atunci cand va sosi momentul, de la acest topic?

Cristy???????????

mami de Vlad (29.10.2009) si 9+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

LA MULTI ANI BURTICI SI MAMICI CU NUME DE FLOARE!

HUSKI mami de Raducu (28.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

buna seara fete dragi,
alina, pisucmic, felicitari pentru prichindei, sa va traiasca, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!!!
la multi ani fetelor cu nume de flori!!!
noi suntem bine, am crescut, fiecare bebe are 1100 gr., insa nu mai avem timp de nimic, de 2 saptamani ne-am mutat in casa noua si nu mai stim de capul nostru, avem atat de multe de facut, din pacate nu prea ma mai tin fortele, obosesc foarte repede, insa usor, usor vom pune noi toate lucrurile la punct, acum cateva zile am cumparat mobila din camera bebeilor de la ikea, acum abia astept sa o montam si sa asez lucrusoarele
many, monas, gabi, adria si toate fetele va pup si sa aveti sarcini cat mai usoare

and the miracle happened... 28 + si

http://www.youtube.com/watch?v=Nu3t1OF4RMs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

gravidutelor, cum calculez DPN in FIV?

6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EVERYTHING11

gravidutelor, cum calculez DPN in FIV?

6

http://www.ivf.ca/duedate.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Everything, ma bucur ca ai reusit, da-ne mai multe detalii! Este unul sau sunt doi? Unde ai facut? Sarcina usoara!
Si la fel sarcina usoara tuturor si bafta Adria si Veronica (voi urmati), apoi Cristy, Many, Everything!

Noi suntem bine, crestem frumos, papam si dormim frumos , sper ca o tinem tot asa!

Va imbratisez

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Seara buna burtici,
Everything felicitari si sarcina usoara, fara peripetii
Cristy spor la montat mobila bebicilor
Many_bani io urmez inaintea Veronicai si Adriei. Stiu ca nu sunt pe listuta dar DPN-ul meu e 10 Iunie.

Cine ma trece si pe mine pe listuta?

De vineri am inceput sa simt contractii scurte, doar de cateva secunde, destul cat sa ma panichez ca nu am geanta de spital pregatita. Asa ca sambata, luni si astazi am cumparat 90% din ceea ce am nevoie ptr spital si primele zile de dupa nastere. Cand majoritatea se gandesc la ce bucate vor gati ptr Paste io ma gandesc si sper sa spal toate lucrusoarele pana sambata.
Bebe e foarte miscaret si, daca ma mai tine memoria, cred ca are miscarile mai puternice decat ale lui David. Inca nu l-am simtit sughitand dar mai e timp.
Inca nu am hotarat numele. Desi lista e facuta de ceva timp sotului ii este greu sa se decida.

pe burtici si aveti grija sa nu va obositi prea mult cu pregatirile

Petrecere 1 anisor Craciun 2010

David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09

Bianca 32+ si mamica celui mai frumos copil din lume

Having a dream come true is a bleassing, not a right.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Dragele mele, nu am prea avut timp sa va scriu, dar astazi mi-am zis sa intru neaparat sa vad ce mai faceti. Vreau sa ma apuc sa fac un pic curat prin casa si sa calc, dar nu am nici un chef de treaba!
Ieri am fost la eco, bebe e bine , are 1530g, si totul pare ok pana acum. De la 1 mai cred ca intru in concedoiu prenatal, desi dupa capul meu as mai fi lucrat 2 sapt.
Bianca, mai ai putin si iti tii puiutul in brate! Ai grija de tine, odihnestete mai mult!
Cristy, ma bucur ca sunteti bine, bebeii au crescut frumos!
Many,ce mai faci, cum te mai simti? Au mai trecut greturile?
Everything, FELICITARI si sarcina usoara!
Melisa, tu nu mai scrii nimic? Ce mai face bebelina?
Gabi, Pisuc, Alina, ce mai faceti mamicilor?
Catalina
Pup toate fetele si va doresc un Paste fericit, sanatate si sa va aduca iepurasul ce va doriti mai mult!

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Fetelor ptr. ca noi facem bagaje sa plecam din Buc. va urez de acum Sarbatori Pascale fericite alaturi de cei dragi.

mami de Vlad (29.10.2009) si 10+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru felicitari!
Sunt asa de fericita, ma uit la Luca uneori cand doarme si nu-mi vine sa cred ca e al meu. E asa de cuminte si de frumos.
Eu am si ceva laptic, dar am mameloanele ombilicate (n-am stiut de treaba asta, nu mi-am dat seama), asa ca folosesc pompa si ii dau lapticul din biberon. Dar ii dau si completare lapte praf.
Avem deja colici, cam o repriza de 3, 4 ore pe zi in care nu-l ia somnul, mai scanceste, mai plange, strange manutele si piciorusele, dar dupa ce se linisteste, doarme cate 3 ore, manaca 15 minute si apoi iar somnic.
Va pup pe toate si va doresc numai bine, sarcini usoare in continuare!

in S 38+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR... marti 12 aprilie

Mergi la inceput