Gravidute prin FIV(68)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moromeata spune:

Pisucmic, . Iti doresc din toata inima sa ai parte de aceeasi fericire pe care o traiesc zi de zi alaturi de prichindelul meu. Abia astept sa mai creasca putin, sa ma pot intelege cu el, dar cateodata as vrea sa opresc timpul in loc. Cred ca deja stii si tu cum e. Si sper ca, cine stie, peste vreo doi ani sa fim colege la odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

many_bany,eu cred ca mai stau un pic cu cumparaturile, desi mi-as dori sa cumpar de pe acum macar cateva... nici nu stiu cu ce sa incep sincer.
adria, de pe ce sait ti-ai comandat patutul?

Va multumesc fetelor

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Eu am devenit o superstitioasa paranoica dupa ce bebe de la Fiv1 s-a oprit din evolutie, asa ca de Craciun cand o persoana neinspirata ne-a adus cadou un set de body am facut atac de panica.
Dupa 28 de saptamani am inceput sa cumparam, pana atunci doar ne-am informat , am luat aproape tot de pe net, din Germania sau Ikea, ieftin si bun, si asta doar pt ca sotul nu-i in tara si eu am stat in pat de la inceputul sarcinii si nu s-a pus problema de umblat prin magazine.
Si mai stiu sigur ca dupa ce vin gemenii sigur nu voi mai avea timp de cumparaturi, stiti voi cum e in graba dai si o gasca de bani.

Va pup, Doamne ajuta!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Pisuc, bine ati venit acasa! Voiam sa te intreb daca tu ai folosit pompa cat ai stat in spital?
Sa schimbi semnatura
Pup toate gravidutele si mamicile

in S 38+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR... marti 12 aprilie

Alina draga, acum am vazut intrebarea ta.
Da, in spital am folosit pompa electrica, de la ei (a mea era acasa). A fost f utila cand a venit lapticul, sanii erau tari su durerosi si bebe nu putea goli inca.
Am schimbat si semnatura!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Multam. pisuc. O sa vad si eu cum ma descurc. Sper sa n-am probleme prea mari.

in S 38+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR... marti 12 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata Alina , vad ca bebe al tau e f activ, se pregateste de marea intalnire . Cu lapticul se poate rezolva si prin mulgere, dar e mai indelungat...

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Alina, tinem pumnii stransi marti, sa decurga totul bine! Nastere usoara!
Pisuc, bine ati venit acasa! Bebe papacios si sa te refaci rapid!
Melisa, patutul l-am comandat de la babycomfort, este o oferta la patul Bartus, cu saltea de cocos, cearsaf si sac de dormit incluse la 450RON.Masuta de infasat este la 99 RON. Mai este un patut la promotie la 390 RON cu salteluta numai o parte din cocos.

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui adria42

Alina, tinem pumnii stransi marti, sa decurga totul bine! Nastere usoara!
Pisuc, bine ati venit acasa! Bebe papacios si sa te refaci rapid!
Melisa, patutul l-am comandat de la babycomfort, este o oferta la patul Bartus, cu saltea de cocos, cearsaf si sac de dormit incluse la 450RON.Masuta de infasat este la 99 RON. Mai este un patut la promotie la 390 RON cu salteluta numai o parte din cocos.

28+ cu

Sa stii ca au lucruri de calitate. Noi am luat de la ei salteluta de cocos si s-a comportat foarte bine, dar am urmat si instructiunile, nu a facut damburi si nici gropi . Nu am luat de pe net ca eu sunt mai asa, cu pipaitul, insa am fixat modelul si am fost la magazinul lor.

mami de Vlad (29.10.2009) si 9+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Seara buna mamici.
Noi am avut un weekend superb, Astazi am fost la mare, nu la plaja caci au fost doar 18 grade, si ne-am distrat de minune. maine punem pozici.
Adria am avut pompa manuala si electrica dar sincer o prefer pe cea manuala caci este silentioasa, sunetul celei electrice ma enerva, posibil sa fi fost hormonii de vina.
Melisa in privinta cumparaturilor, in sapt 31 am cumparat doar ce a fost nevoie ptr geanta de spital. Mobilierul, caruciorul si restul hainelor si ustensilelor le-am cumparat dupa ce am implinit 33 sapt. In sapt 35 am intrat in concediu iar in sapt 38 le aveam pe toate spalate, calcate si aranjate la locul lor, iar in sapt 39 l-am nascut pe David.
In privinta nasterii la prima sarcina am mers pe natural, contactiile au inceput seara, mi s-a rupt apa a 2-a zi pe la 11am, la 2pm m-am dus la spital iar la 3 dimineata s-a hotarat cezariana de urgenta deoarece copilului ii incepuse sa ii scada tensiunea. La 3.48am s-a nascut David iar dupa operatie mi s-a spus ca a avut capul blocat la intarea pe canal (nu mi s-a dilatat bazinul destul pentru a lasa copilul sa treaca) si ca nu a avut nici o sansa sa se nasca natural. Acum, la a 2-a sarcina m-au lasat sa aleg iar eu am hotarat sa merg direct pe cezariana in sapt 39. Mi-a ajuns spaima de la prima nastere.
Pana la urma este alegerea noastra.
Alina bucurate de ultimile ore de graviduta

Petrecere 1 anisor Craciun 2010

David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09

Bianca 31+ si mamica celui mai frumos copil din lume

Having a dream come true is a bleassing, not a right.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Alina eu scot de azi agitatele, ptr. marea zi de maine. Pe noi cine o sa ne anunte?

Hai Alina

mami de Vlad (29.10.2009) si 9+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput