Puiuti de Sept-Oct 2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Oana, am pus mai sus, art din contractul colectiv la nivel national. Tot in contract e si cu salariul acordat pentru nastere

9+
Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Si cu diferenta de 15% eu stiu ca angajatorul e obligat sa o plateasca. Acuma nu am baza legislativa ca sa ma asigur.

Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Doamne da asa sa fie... mai caut, nu am gasit pana acum nimik de ogligativitate, doar de posibilitate.. nu ar fi deloc rau sa se suplimenteze..

Va dati seama asa o sa luam aproape valoarea brutului adik, sa zicem la un salar net de 750 lei, noi o sa luam 950 lei in prenatal.. ce sa zic ca mai influenteaza si indemnizatia de crestere..

14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Dieci : pana la urma luam grosul in pre-post natal ???Vreau sa ii jupoi !

Oana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Mai fetelor ma bag si eu ca musca-n lapte.daca stam 2 ani acasa nu luam o suma fixa de 600 lei?

Si daca stam 1 an, 75% din salariu?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 14+
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:

Oana 11+

grosul gros...

minim 6 saptamani din perioada concediului de maternitate, intreprinderea sa compenseze si restul de pana la 100% din salariul brut. Asta inseamna ca minim 6 saptamani vei primi “in mana” salariul brut 100%: cca 85% indemnizatia de maternitate + restul de cca 15% compensatie de intreprindere

asta de aici http://blogulmamicilor.qbebe.ro/subiecte-generale/drepturi-femei-insarcinate/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Mai fetelor ma bag si eu ca musca-n lapte.daca stam 2 ani acasa nu luam o suma fixa de 600 lei?

Si daca stam 1 an, 75% din salariu?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 14+
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Nu. Daca stam acasa 2 ani luam 75% dar maxim 1200 ron/luna iar daca stam 1 an luam tot 75% dar maxim 3600 ron/luna.

Oana 11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:

Oana 11+

grosul gros...

minim 6 saptamani din perioada concediului de maternitate, intreprinderea sa compenseze si restul de pana la 100% din salariul brut. Asta inseamna ca minim 6 saptamani vei primi “in mana” salariul brut 100%: cca 85% indemnizatia de maternitate + restul de cca 15% compensatie de intreprindere

asta de aici http://blogulmamicilor.qbebe.ro/subiecte-generale/drepturi-femei-insarcinate/

yeah!

Oana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Offff fetelor din cate stiu eu nu prea mai avem contract colectiv de munca pe 2011. A fost valabil pana in 2010.

14+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

stiam eu ca am gresit. oana a pus linkul

ok. concluziile.

1. avem 126 de zile din care numai 42 sunt obligatorii. in aceasta perioada primsti 100% salariul brut.
2. stam 2 ani acasa si primim 85% din care se scad 15% (n-am inteles de ce) sau minimul de 600 lei
3. bb are alocatia de 200 lei pana la 2 ani
4. la nastere beneficiem de 1 salariu bonus sau 1 salariu mediu pe unitate in functie de CCM

am omis ceva?
am o singura intrebare. se citeaza numai legi din CCM 2007-2010, sau alte legi de pana in 2011. n-am vazut nimic din 2011. sa inteleg ca de fapt nu s-a semnat nimic pe 2011 si suntem in pom. putem sa ne asteptam la orice ?!?

mami de Annelies (30.06.2005) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui elly_b

stiam eu ca am gresit. oana a pus linkul

ok. concluziile.

1. avem 126 de zile din care numai 42 sunt obligatorii. in aceasta perioada primsti 100% salariul brut.
2. stam 2 ani acasa si primim 85% din care se scad 15% (n-am inteles de ce) sau minimul de 600 lei
3. bb are alocatia de 200 lei pana la 2 ani
4. la nastere beneficiem de 1 salariu bonus sau 1 salariu mediu pe unitate in functie de CCM

am omis ceva?
am o singura intrebare. se citeaza numai legi din CCM 2007-2010, sau alte legi de pana in 2011. n-am vazut nimic din 2011. sa inteleg ca de fapt nu s-a semnat nimic pe 2011 si suntem in pom. putem sa ne asteptam la orice ?!?

mami de Annelies (30.06.2005) si 10+

Cam asa ... pe 2011 ne putem astepta la ORICE!!!!

15+

Mergi la inceput