Puiuti de Sept-Oct 2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

georgy .... imi pare tare rau. sa speram ca in curand revii cu vesti bune

mami de Annelies (30.06.2005) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alayna
Cam cat timp au durut masuratorile la tine?Cum a fost? Placut,neplacut? Rapid?
Am emotii.....nu voi mai merge la nici un test ,nu ma ajuta cu nimic.

cand il vezi pe bebe ....nu mai conteaza restul. Ecografia pt masuratori a fost tot vaginala ...noroc ca fusesem la toaleta inainte

o sa ai emotii doar ca o sa-l vezi pe bebe .... nu ai pt altceva sa ai. acuma depinde si ce fel de dr ai tu. Al meu e roman si e pus numai pe glume ....asa ca intotdeauna te binedispune ...insa in acelasi timp isi drept in fata parerea lui fara ocolisuri .... ceea ce pt mine e perfect.

Linisteste-te si totul va fi bine .

+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefy13

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

stefy , sa inteleg ca ai facut azi eco ?
povesteste ce si cum

Jade, simplu ca buna ziua.
Masoara pe bebe, tanslucenta nucala, iti i-a sange pt PAPP-A si free beta HCG si toate astea impreuna vor fi analizate .
Rezultatul e statistic mai mult.

Sunt fericita ca bebe e bine. Am fost stresata in ultimele 2 zile ca o cunostinta cu sarcina cu 2 saptamani mai avansata, i s-a oprit din evolutie. Eu nu am greturi, sanii s-au pleostit ...singura care ma tinea pe linia de plutire era burticutza care la mine se cunoast binisor. Drept urmare am avut tensiunea 144/ 89 de s-a speriat si dr. Insa dupa jumate de ora cand am iesit de la ecograf a nceput sa se normalizeze si am ajuns dupa 2 ore la 135/75. Azi e de aviator
Bebe are CRL= 7 cm
AC=6,17 cm
NT= 1,05 mm
sarcina mai avansata cu 5 zile.

pupam bebe aviator.. si mamica aviatoare...

Eu am tensiune extrem de mica.. oare ce as putea face sa o mai cresc putin?

14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Citat:
citat din mesajul lui elly_b

georgy .... imi pare tare rau. sa speram ca in curand revii cu vesti bune

si eu sper sa se intample minunea cat mai repede, acum sa speram la cat mai multe liniute!

mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Eu de asta raman la lucru.
Avem amandoi rate, si din banii sotului isi plateste el rata, si mai plateste gazul. Cam atat. Din salariul meu platesc rata mea, si restul cheltuielilor. Nu zic ca nu traim bine, dar la un bb sunt multe cheltuieli. Si nu vreau sa ma stresez ca nu am scutece, ca nu am bani de carucior si de patut si de paturica, si de hainutze.
In plus, nu vreau sa las pe nimeni in locul meu la lucru, nu stiu daca ar gasi pe cineva. Am investit ceva timp si efort in munca mea, si nu vreau sa-mi strice nimeni treburile, ceea ce se va intampla indiferent daca va fi cineva in locul meu sau nu.

9+
Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Gorgy , ma bucur macar ca nu ai mai trecut si prin asta.. cat ti-a recomandat medicul repaos?

Jade cand mergi la dr?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Eu de asta raman la lucru.
Avem amandoi rate, si din banii sotului isi plateste el rata, si mai plateste gazul. Cam atat. Din salariul meu platesc rata mea, si restul cheltuielilor. Nu zic ca nu traim bine, dar la un bb sunt multe cheltuieli. Si nu vreau sa ma stresez ca nu am scutece, ca nu am bani de carucior si de patut si de paturica, si de hainutze.
In plus, nu vreau sa las pe nimeni in locul meu la lucru, nu stiu daca ar gasi pe cineva. Am investit ceva timp si efort in munca mea, si nu vreau sa-mi strice nimeni treburile, ceea ce se va intampla indiferent daca va fi cineva in locul meu sau nu.

9+
Bijuteriile mele

... bebele cu cine il lasi? mama sau soacra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

seidana, saru-mana !

gata m-am lamurit. deci nu sunt total blonda

Mergi la inceput

Va pup fetele ma duc catre casi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui GORGY

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui GORGY

Pupacesc toate fetele, si va doresc o primavara cat mai frumoasa. Scuze ca nu am mai intrat sa va povestesc ce am mai facut, dar luni mi-au dat analiza BHCG si am sunat-o pe dr si a zis ca nu mai e nimic acolo, ca a fost vorba cu siguranta de un avort, si fiind sarcina micuta nu am avut dureri si nici sangerari ff mari. Deja imi e dor de voi, va urmaresc cu mare drag in continuare. Nu mai stiu cum sa schimb semnatura, ma invata cineva? Pupicii

mamica Georgi

Ma bucur ca esti mai bine, mai hai alaturi de noi.. sper sa te vedem in viitorul apropiat si din postura de posesoare a 2 liniute... nu a trebuit sa iti faca chiuretaj nu?

Nu ,nu a fost nevoie de chiuretaj spre norocul meu...daca pot sa spun asa...in orice caz, ma bucur ca nu am avut alte complicatii si acum ce o vrea Doamne Doamne, eu o sa fiu in continuare laga voi, sper sa nu va deranjeze, caci am multe de invatat de la voi si-mi sunteti dragi deja, chiar daca eu nu mai am bebel momentan.

mamica Georgi

Nu ne deranjezi deloc...ci dimpotriva chiar ne bucuram k iti suntem dragi!!!!
Sa ai grija de tine si in curand o sa ne dai vestea cea mare ... chiar dak o sa fii pe alta odisee sa ne anunti si pe noi k sa ne bucuram alaturi de tine!!!!

15+

Mergi la inceput