Puiuti de Sept-Oct 2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui athosik

Fetelor va tot citesc de cand ati inceput subiectul cu concediul,cu banii,etc ... nu am inteles mare lucru(nu stiu daca sunt singura sau nu) dar va rog din suflet sa scrieti , cand va lamuriti si voi , cum ramane de fapt ... dau un suc

Va multumesc anticipat!!!!!

15+

mai noi nu negociem .. ne lamurim in toate articolele si posibilitati...

Daca vrei iti fac eu calcule dintr-un vn net si brut, in cate sit vrei, da maine nu azi..

Ma gandesc sa fac o modalitate de calcul in excel.. daca reusesc si e gata , o sa o pun la disp voastra...

14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Cred k totate ti-am fi recunoscatoare!!!!!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Pupacesc toate fetele, si va doresc o primavara cat mai frumoasa. Scuze ca nu am mai intrat sa va povestesc ce am mai facut, dar luni mi-au dat analiza BHCG si am sunat-o pe dr si a zis ca nu mai e nimic acolo, ca a fost vorba cu siguranta de un avort, si fiind sarcina micuta nu am avut dureri si nici sangerari ff mari. Deja imi e dor de voi, va urmaresc cu mare drag in continuare. Nu mai stiu cum sa schimb semnatura, ma invata cineva? Pupicii

mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Eu m-am decis : 2 ani no matter what ! Poa sa fie si bani mai putini , vreau sa stau sa ii vad moaka lu' ala mic in fiecare zi , non stop pana face 2 ani.

Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

si eu as vrea sa sau cu el pana merge la facultate., sa lucreze barbatu si eu sa fiu casnica...
Dar inainte de toate vreau sa ii ofer ce pot mai bun .. nu vreau sa fac credit sa il pot creste in primii 2 ani..
Nu sunt o mama / viitoare mama/ materialista, insa trebuie sa ma gandesc cum l-as creste pe el si noi, 3 oameni deci cu 600 lei ( dupa ce scad cheltuielile) pe timp de iarna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui GORGY

Pupacesc toate fetele, si va doresc o primavara cat mai frumoasa. Scuze ca nu am mai intrat sa va povestesc ce am mai facut, dar luni mi-au dat analiza BHCG si am sunat-o pe dr si a zis ca nu mai e nimic acolo, ca a fost vorba cu siguranta de un avort, si fiind sarcina micuta nu am avut dureri si nici sangerari ff mari. Deja imi e dor de voi, va urmaresc cu mare drag in continuare. Nu mai stiu cum sa schimb semnatura, ma invata cineva? Pupicii

mamica Georgi

Ma bucur ca esti mai bine, mai hai alaturi de noi.. sper sa te vedem in viitorul apropiat si din postura de posesoare a 2 liniute... nu a trebuit sa iti faca chiuretaj nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui athosik

Fetelor va tot citesc de cand ati inceput subiectul cu concediul,cu banii,etc ... nu am inteles mare lucru(nu stiu daca sunt singura sau nu) dar va rog din suflet sa scrieti , cand va lamuriti si voi , cum ramane de fapt ... dau un suc

Va multumesc anticipat!!!!!

15+

mai noi nu negociem .. ne lamurim in toate articolele si posibilitati...

Daca vrei iti fac eu calcule dintr-un vn net si brut, in cate sit vrei, da maine nu azi..

Ma gandesc sa fac o modalitate de calcul in excel.. daca reusesc si e gata , o sa o pun la disp voastra...

sa-ti dea DD sanatate! asa sa faci! si eu sunt prima care iti multumeste anticipat din inima!

unii s-au nascut artisti ...

mami de Annelies (30.06.2005) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Eu am ceva calcule in excel. Trebuie sa le mai cizelez. Dar tot maine

9+
Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Eu m-am decis : 2 ani no matter what ! Poa sa fie si bani mai putini , vreau sa stau sa ii vad moaka lu' ala mic in fiecare zi , non stop pana face 2 ani.

Oana 11+

si eu as vrea sa sau cu el pana merge la facultate., sa lucreze barbatu si eu sa fiu casnica...
Dar inainte de toate vreau sa ii ofer ce pot mai bun .. nu vreau sa fac credit sa il pot creste in primii 2 ani..
Nu sunt o mama / viitoare mama/ materialista, insa trebuie sa ma gandesc cum l-as creste pe el si noi, 3 oameni deci cu 600 lei ( dupa ce scad cheltuielile) pe timp de iarna

Te inteleg perfect. La mine e alta situatie ...nu avem decat o rata micuta si restul ii dramuim dupa cum avem prioritatile. Dar ne ajung.

Oana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui GORGY

mamica

Ma bucur ca esti mai bine, mai hai alaturi de noi.. sper sa te vedem in viitorul apropiat si din postura de posesoare a 2 liniute... nu a trebuit sa iti faca chiuretaj nu?

Nu ,nu a fost nevoie de chiuretaj spre norocul meu...daca pot sa spun asa...in orice caz, ma bucur ca nu am avut alte complicatii si acum ce o vrea Doamne Doamne, eu o sa fiu in continuare laga voi, sper sa nu va deranjeze, caci am multe de invatat de la voi si-mi sunteti dragi deja, chiar daca eu nu mai am bebel momentan.

mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elly_b

zzzzzzzzzzz ............ m-ai pierdut

n-am inteles calculul pe care l-ai facut. de unde iese ca iti poti mari indemnizatia?
cum iti influenteaza pre sau postnatalul suma pe care o iei ca indemnizatie?!?

mami de Annelies (30.06.2005) si 10+

Deci iti influenteaza indemnizatia de crestere a copilului doar prenatalul... asta pt ca in ultimele 2 sau 3 luni inainte de nasterea celui mic, respectiv in ultimele luni din cele 12 luni in care ai obtinut venituri recunoscute ca baza de calcul pt indemnizatie, veniturile iti cresc ... banii luati in conc prenatal sunt mai multi decat banii din salar.... astfel venitul mediu luat pt calculul indemnizatiei e mai mare..

Zi-mi daca nu ai inteles.. nu am darul de a explica...

Concediul postnatal, nu iti influenteaza indemnizatia, insa daca optezi numai pt postnatal, in primele 4 luni dupa nasterea bebelui, iei indemnizatie de maternitate ( din concediu postanal), care e vizibil mai mare decat indemnizatia de crestere a copilului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefy13

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

stefy , sa inteleg ca ai facut azi eco ?
povesteste ce si cum

Jade, simplu ca buna ziua.
Masoara pe bebe, tanslucenta nucala, iti i-a sange pt PAPP-A si free beta HCG si toate astea impreuna vor fi analizate .
Rezultatul e statistic mai mult.

Sunt fericita ca bebe e bine. Am fost stresata in ultimele 2 zile ca o cunostinta cu sarcina cu 2 saptamani mai avansata, i s-a oprit din evolutie. Eu nu am greturi, sanii s-au pleostit ...singura care ma tinea pe linia de plutire era burticutza care la mine se cunoast binisor. Drept urmare am avut tensiunea 144/ 89 de s-a speriat si dr. Insa dupa jumate de ora cand am iesit de la ecograf a nceput sa se normalizeze si am ajuns dupa 2 ore la 135/75. Azi e de aviator
Bebe are CRL= 7 cm
AC=6,17 cm
NT= 1,05 mm
sarcina mai avansata cu 5 zile.

Bravo ca sunteti bine , ma bucur tare !
si eu am niste emotii de mor , numai cand ma gandesc mi se face un gol in stomac

Mergi la inceput