Puiuti de Sept-Oct 2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Venit net. Venituri obtinutii din salarii, activitati independente si din activitati agricole

9+
Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Fetelor va tot citesc de cand ati inceput subiectul cu concediul,cu banii,etc ... nu am inteles mare lucru(nu stiu daca sunt singura sau nu) dar va rog din suflet sa scrieti , cand va lamuriti si voi , cum ramane de fapt ... dau un suc

Va multumesc anticipat!!!!!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Deja am obosit ...nu ma mai pot concentra la atatea calcule.

Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Deci facand calcule rapide.. sit e asa:
mai bine iei postnatal si beneficiezi de o suma mai mare 4 luni , ( la mine dif dintre conc postnatal si indemn e de min 700 lei -daca am calc bine).. decat sa iti maresti indemnizatia de crestere a copilului cu 90 lei lunar.. simplu 4*700 = 2800- cu postnatal dupa, 90*11 =990 cu indemnizatie crestere din luna a 2-a

14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Pentru tine da. ca stai doar cateva luni cu indemnizatie . Pt mine care stau 2 ani ...nu prea.

Oana 11+

da eu optez pt 1 an , din care 4 luni prenatal, si vreau sa ma intorc in luna 10 sau 11... adica indemnizatie 6-7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Citat:

mai bine iei postnatal si beneficiezi de o suma mai mare 4 luni , ( la mine dif dintre conc postnatal si indemn e de min 700 lei -daca am calc bine).. decat sa iti maresti indemnizatia de crestere a copilului cu 90 lei lunar.. simplu 4*700 = 2800- cu postnatal dupa, 90*11 =990 cu indemnizatie crestere din luna a 2-a

seidana vrei sa spui prenatal, nu?

mami de Annelies (30.06.2005) si 10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elly_b

Citat:

seidana vrei sa spui prenatal, nu?

nope... postnatal.. adica sa stau in concediu postnatal, dupa nastere, 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Eu m-am decis : 2 ani no matter what ! Poa sa fie si bani mai putini , vreau sa stau sa ii vad moaka lu' ala mic in fiecare zi , non stop pana face 2 ani.

Oana 11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui athosik

Fetelor va tot citesc de cand ati inceput subiectul cu concediul,cu banii,etc ... nu am inteles mare lucru(nu stiu daca sunt singura sau nu) dar va rog din suflet sa scrieti , cand va lamuriti si voi , cum ramane de fapt ... dau un suc

Va multumesc anticipat!!!!!

15+

mai noi nu negociem .. ne lamurim in toate articolele si posibilitati...

Daca vrei iti fac eu calcule dintr-un vn net si brut, in cate sit vrei, da maine nu azi..

Ma gandesc sa fac o modalitate de calcul in excel.. daca reusesc si e gata , o sa o pun la disp voastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

zzzzzzzzzzz ............ m-ai pierdut

n-am inteles calculul pe care l-ai facut. de unde iese ca iti poti mari indemnizatia?
cum iti influenteaza pre sau postnatalul suma pe care o iei ca indemnizatie?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

stefy , sa inteleg ca ai facut azi eco ?
povesteste ce si cum

Jade, simplu ca buna ziua.
Masoara pe bebe, tanslucenta nucala, iti i-a sange pt PAPP-A si free beta HCG si toate astea impreuna vor fi analizate .
Rezultatul e statistic mai mult.

Sunt fericita ca bebe e bine. Am fost stresata in ultimele 2 zile ca o cunostinta cu sarcina cu 2 saptamani mai avansata, i s-a oprit din evolutie. Eu nu am greturi, sanii s-au pleostit ...singura care ma tinea pe linia de plutire era burticutza care la mine se cunoast binisor. Drept urmare am avut tensiunea 144/ 89 de s-a speriat si dr. Insa dupa jumate de ora cand am iesit de la ecograf a nceput sa se normalizeze si am ajuns dupa 2 ore la 135/75. Azi e de aviator
Bebe are CRL= 7 cm
AC=6,17 cm
NT= 1,05 mm
sarcina mai avansata cu 5 zile.

Mergi la inceput