Puiuti de Sept-Oct 2011 (17)
Raspunsuri - Pagina 18
GORGY spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui seidana Gorgy , ma bucur macar ca nu ai mai trecut si prin asta.. cat ti-a recomandat medicul repaos?Jade cand mergi la dr? 14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
mamica
GORGY spune:
| citat din mesajul lui seidana Va pup fetele ma duc catre casi... 14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
, vorbim maine dimi la cafea!mamica
athosik spune:
Va tzuc fetele merg si eu acasa ... de fapt nu chiar acasa merg sa imi fac unghiile cu gel!!!!
Vb maine!!!!
Sa aveti grija de voi
15+
racheel spune:
Gorgy spor la treaba.Atata timp cat nu ai facut chiuretaj,si nu ai luat nici tratament, nu ai restrictii la 

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
14+
Doamne, ajuta-ne in continuare!
JadeJador spune:
| citat din mesajul lui seidana Jade cand mergi la dr? 14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
maine .....sa mi tineti pumnii
athosik spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui JadeJador
maine .....sa mi tineti pumnii |
BAFTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dimineatza sau seara????Sa vii cu vesti proaspete si bune!!!!

15+
GORGY spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui athosik
Nu ne deranjezi deloc...ci dimpotriva chiar ne bucuram k iti suntem dragi!!!! Sa ai grija de tine si in curand o sa ne dai vestea cea mare ... chiar dak o sa fii pe alta odisee sa ne anunti si pe noi k sa ne bucuram alaturi de tine!!!! ![]() ![]() 15+ |

mamica
GORGY spune:
| citat din mesajul lui racheel Gorgy spor la treaba.Atata timp cat nu ai facut chiuretaj,si nu ai luat nici tratament, nu ai restrictii la ![]() ![]() multumesc, sa dea Dumnezeu sa fie bine! ![]() Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 14+ Doamne, ajuta-ne in continuare! |
mamica
JadeJador spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui athosik
BAFTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dimineatza sau seara????Sa vii cu vesti proaspete si bune!!!! ![]() 15+ |
dimineata la prima ora

sanatos !