Puiuti de Sept-Oct 2011 (17)
Raspunsuri - Pagina 19
GORGY spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui JadeJador gorgy , pup , ai grija de tine |
multumesc mult!mamica
racheel spune:
Mai fetelor ia fi-ti atente la mine...Stiti bine ca profesorii au salariile mici.Dupa taierea de 25% am ramas cu 790- lei din care, din ianuarie eu sunt in concediu medical si iar -25% din cei 790 lei.Apoi la indemnizatie iau 75% din cei 75% care vin din Concediu medical.Deci iau fix nimic

Daca ati inteles ceva...va multumesc ![]()
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
14+
Doamne, ajuta-ne in continuare!
GORGY spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui JadeJador
dimineata la prima ora |

mamica
racheel spune:
Jade totul o sa fie bine ai sa vezi
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
14+
oanaiasi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racheel Mai fetelor ia fi-ti atente la mine...Stiti bine ca profesorii au salariile mici.Dupa taierea de 25% am ramas cu 790- lei din care, din ianuarie eu sunt in concediu medical si iar -25% din cei 790 lei.Apoi la indemnizatie iau 75% din cei 75% care vin din Concediu medical.Deci iau fix nimic ![]() ![]() ![]() Daca ati inteles ceva...va multumesc Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 14+ Doamne, ajuta-ne in continuare! |
Doamne ce tare ai fost
Jade , bafta!!!!
Oana
11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen!
racheel spune:
Jade acum ne faci o alta casuta?
14+

14+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !