LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***312***
Raspunsuri - Pagina 5
carla28 spune:
Am admirat pozele voastre, foarte frumoase si Ana 

ce sa mai zic, o adevarata domnisoara. Imi imaginez ce emotii ai avut!
Iar Adela la fel de scumpa si de draguta!
Gina2008 spune:
Neata tufetelor! 
Nu numai mami de Ana a fost plangaciosa, ci si eu uitandu-ma la ele! Of, ce emotii... si "mama" ala mare scris acolo... Imi vine sa plang iar...
Dar ce m-a impresionat cel mai tare a fost Adela, cum a stat ea pe scaunel si cu ce fatzuca... Adela e un copil exceptional. Bravo parintilor!
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Gina2008 spune:
Am uitat sa urez pe ELA
LA MULTI ANI!

Sa fii fericita si sa ai numai bucurii!
Gina2008 spune:
Noi am petrecut sambata ziua lui Calin. Prea mult poze nu am intrucat al meu sot a filmat, nu a pozat... O sa le pun cand o sa am timp. Cert este ca m-a uimit piciul meu care, de vreo doua saptamani incoace, a devenit mai sociabil si mai putin dependent de mana mea cand e in "sotietate". Sambata am avut invitati 5 copilasi cu parintii din dotare si a fost foarte frumos. Piticul a suflat in lumanare si dupa aia a aplaudat. Era asa de incantat cand a vazut tortul...
Gina2008 spune:
Calin a inceput sa se exprime cat de cat inteligibil. Adica am descifrat urmatoarele:
unu, doi - a primit o jucarie care numara si a repetat dupa
Chit - Chitzi e numele plusului preferat care e un soricel simpatic
da-te - ii spune lui Cata cand nu are loc de el
da-mi
mama
af - afara
Cam la stadiul asta suntem cu vorbirea.
Gina2008 spune:
Of am mai uitat sa urez si pe
GHIOCICA TEONA. LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa!

Gina2008 spune:
Bianca si tu m-ai emotionat. Si da, nu cred sa existe ceva mai frumos pe lume decat iubirea pentru copilul tau. Si modul in care iti inunda fiecare celula.
mult! A, si saptamana viitoare o sa abordez problema cu treaba noastra de dincolo si aici. Da' te anunt prin sms sau tel. 
Gina2008 spune:
Eu si husbandul nu suntem mai bine. Suntel la fel, adica la cutite. Dar chiar m-am gandit astea ultime 3 saptamani: ce solutie am? Nu pot sa iau hotararea aia infioratoare. Pur si simplu nu pot sa ma gandesc doar la mine. Asa ca nu-mi ramane decat sa incerc sa ma calmez si sa "inghit" aceasta problema si s-o duc cat mai mult in interiorul meu sperand ca n-o sa iasa la suprafata. 
Gianina34 spune:
buna dimineata dragelor
vin repede cu ceasca de cafea, nu de alta, dar sa se mai zvinte putin ochii dupa vizionarea pozelor cu gradineritele noastre scumpe
gina - o ploaie de pupicuri mamico
tin pumnii sa-ti regasesti linistea cat mai repede
puteti sa ma trageti de urechi pt poze; azi am luat alt cablu de acasa
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni
Bianca2503 spune:
Neata,
hai ca dau eu cafea astazi ca am tot lipsit de la apel.
Eu cred ca o sa fiu intr-o boceala (de bine) continua pana face ultimul ghiocel 2 ani. Cand ii vad in actiune nici cele mai profane ganduri nu ma aduc la realitate.