LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***312***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Am admirat pozele voastre, foarte frumoase si Ana ce sa mai zic, o adevarata domnisoara. Imi imaginez ce emotii ai avut!

Iar Adela la fel de scumpa si de draguta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Neata tufetelor!

Nu numai mami de Ana a fost plangaciosa, ci si eu uitandu-ma la ele! Of, ce emotii... si "mama" ala mare scris acolo... Imi vine sa plang iar...

Dar ce m-a impresionat cel mai tare a fost Adela, cum a stat ea pe scaunel si cu ce fatzuca... Adela e un copil exceptional. Bravo parintilor!

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Am uitat sa urez pe ELA
LA MULTI ANI!
Sa fii fericita si sa ai numai bucurii!

Mergi la inceput

Noi am petrecut sambata ziua lui Calin. Prea mult poze nu am intrucat al meu sot a filmat, nu a pozat... O sa le pun cand o sa am timp. Cert este ca m-a uimit piciul meu care, de vreo doua saptamani incoace, a devenit mai sociabil si mai putin dependent de mana mea cand e in "sotietate". Sambata am avut invitati 5 copilasi cu parintii din dotare si a fost foarte frumos. Piticul a suflat in lumanare si dupa aia a aplaudat. Era asa de incantat cand a vazut tortul...

Mergi la inceput

Calin a inceput sa se exprime cat de cat inteligibil. Adica am descifrat urmatoarele:
unu, doi - a primit o jucarie care numara si a repetat dupa
Chit - Chitzi e numele plusului preferat care e un soricel simpatic
da-te - ii spune lui Cata cand nu are loc de el
da-mi
mama
af - afara

Cam la stadiul asta suntem cu vorbirea.

Mergi la inceput

Of am mai uitat sa urez si pe
GHIOCICA TEONA. LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa!

Mergi la inceput

Bianca si tu m-ai emotionat. Si da, nu cred sa existe ceva mai frumos pe lume decat iubirea pentru copilul tau. Si modul in care iti inunda fiecare celula. mult! A, si saptamana viitoare o sa abordez problema cu treaba noastra de dincolo si aici. Da' te anunt prin sms sau tel.

Mergi la inceput

Eu si husbandul nu suntem mai bine. Suntel la fel, adica la cutite. Dar chiar m-am gandit astea ultime 3 saptamani: ce solutie am? Nu pot sa iau hotararea aia infioratoare. Pur si simplu nu pot sa ma gandesc doar la mine. Asa ca nu-mi ramane decat sa incerc sa ma calmez si sa "inghit" aceasta problema si s-o duc cat mai mult in interiorul meu sperand ca n-o sa iasa la suprafata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata dragelor

vin repede cu ceasca de cafea, nu de alta, dar sa se mai zvinte putin ochii dupa vizionarea pozelor cu gradineritele noastre scumpe

gina - o ploaie de pupicuri mamico
tin pumnii sa-ti regasesti linistea cat mai repede

puteti sa ma trageti de urechi pt poze; azi am luat alt cablu de acasa

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

hai ca dau eu cafea astazi ca am tot lipsit de la apel.

Eu cred ca o sa fiu intr-o boceala (de bine) continua pana face ultimul ghiocel 2 ani. Cand ii vad in actiune nici cele mai profane ganduri nu ma aduc la realitate.

Mergi la inceput