LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***312***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Hello!

Stiu ca asteptati pozele de azi, asa ca am facut un efort sa le incarc si am intrat fuga sa le postez

https://picasaweb.google.com/Ioana.sima/903SerbareGradi?authkey=Gv1sRgCIfXuJ3vhMb4KA#

Pupici!

Mami de minune mica

Vai ce emotionant! Le-am admirat pe Ana frumusica si Adela joviala, Pisik emotionata, Denisamada mandra ca are fetita mare, taticii din dotare, ce sa mai.... m-a luat cu furnicaturi cand mi-am dat seama ca si noi luni mergem la gradi

Elena, fericita de http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Ela78#" target="_blank">Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Floric, s-ar putea ca interfereta medicamentelor sa fi produs o tulburare hormonala ce a provocat sangerarea.... Stiu ca aspirina+anticonceptional e NO-NO.

Gina, poate problemele voastre de cuplu nici nu sunt atat de mari si negre cum le vezi tu acum, si in nici un caz nu trebuie "sa le inghiti" si sa le scufunzi cat mai adanc in interiorul tau. Cred ca cea mai buna solutie e un week-end la munte doar voi 2, in care sa va departati de tumultul zilei cotidiene, sa discutati calm problemele si sa fiti dispusi amandoi la concesii, sa va relaxati si sa redescoperiti acele calitati care v-au facut sa va indragostiti unul de altul.

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Hello!

Stiu ca asteptati pozele de azi, asa ca am facut un efort sa le incarc si am intrat fuga sa le postez

https://picasaweb.google.com/Ioana.sima/903SerbareGradi?authkey=Gv1sRgCIfXuJ3vhMb4KA#

Pupici!

Mami de minune mica

Yupiiiii! Multumim mult. Cu voia dvs, o sa le furam si noi, sa ne laudam cu ele.

Denisa-Madalina fericita de http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042" target="_blank"> Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank">http://www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Noua doctorita cand am fost luni dupa ce i-am descris simptomele initiale a zis ca sigur e virala treaba, doar ca o ingrijora raguseala ; ai facut si febra ? sa-ti revii rapid, la Ada primele 2 zile au fost mai nasoale,adica noptile mai precis, acum e mult mai bine si ma bucur ca am scapat de febra

Din ce ai descris tu, si eu tot virala o banuiesc. ragusitii

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Neata tufetelor!

Nu numai mami de Ana a fost plangaciosa, ci si eu uitandu-ma la ele! Of, ce emotii... si "mama" ala mare scris acolo... Imi vine sa plang iar...

Dar ce m-a impresionat cel mai tare a fost Adela, cum a stat ea pe scaunel si cu ce fatzuca... Adela e un copil exceptional. Bravo parintilor!

Nu mai imi incap in piele de mandrie cand lauda cineva puiul ciorii! Adevarul e ca toti erau asa de dragutzi, in cat nu ne-am putut abtine sa nu hidratam shoriceii
Astazi Adela o sa ramana si la masa de pranz la gradi. Am ceva emotii, sper sa decurga bine si up-grade-ul asta.
Gina , sa gasesti calea cea mai buna de urmat.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Tufete, am intrat mai devreme dar am uitat sa laud pozele...

Colega mea s-a pus pe suspinat fara sa va cunoasca pe nici una. Va dati seama ce genocid produceti...

Corul plangaciosilor....MAi, dar e de bine....adica de emotii.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

floricule - sa deduc ca ai totusi o colega cu care esti cat de cat compatibila? fata de ce situatie sinistra ne prezentasei pana acum legat de noii tai colegi

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Gina eu cred ca situatia nu este atit de neagra cum pare la o prima vedere. Poate sinteti tensionati si anxiosi amindoi si vedeti toate lucrurile in negru; e ca si cum ai avea o perdea peste ochi si nu mai vezi nici o scapare dintr-o situatie care parca te gituieste; poate ar fi bine sa incerci sa te detasezi si sa vezi lucrurile din exterior; eu cred ca intotdeauna, daca exista vreo vina, aceasta apartine amindorura; si daca e asa, e bine sa identifici "greselile" proprii -chiar daca acestea apar sau iti par ca reactii la "greselile" celuilalt- si sa incerci sa le "repari". Apoi, ajuta -cred eu- sa-ti recunosti neputinta vis-a-vis de unele "chestiuni" de viata. Si apoi sa-ti privesti partenerul SI cu toleranta si sa-l intelegi/accepti si pe el in neputinta lui. Mi se pare un lucru minunat ca inca va iubiti. Asta ma face sa cred ca veti trece peste aceasta situatie dificila. NU MI SE PARE OK SA RABZI!
Te pup

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Eu am admirat aseara pe facebook pozele cu fetitele frumoase Ana si Adela si mamicile emotionate. Sint grozavi copiii astia ai nostri cum scot ce e mai bun in noi!

Si fiindca veni vorba de poze: eu as vrea sa vad pozici si cu Chiscuta, Luca si Pisilinca; asa ca, mamici faceti cumva sa fie bine!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi ani ghiocica noastra draga Maria Cristiana, sa ai o viata minunata, cu multe bucurii si impliniri

Miha: un brat mare de si muuulti

Am admirat pozele de la serbare, foarte emotionant, au fost extraordinare fetele

Dodo: foarte frumos cadoul tau de 8 martie

Ina: eu sunt sigura, ca tu ai putere sa treci peste perioada asta, iti transmit o calda imbratisare si multi

Gina: parerea mea e, sa nu te inchizi in tine, ci din contra sa comunicati si sa incercati sa gasiti solutii la probleme. Va doresc numai bine

Multa sanatate tuturor bolnaviorilor!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput