LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***312***
Raspunsuri - Pagina 4
Anaan spune:
Salutare!
Novus, nicio sansa sa vorbim, fiindca n-am voce
: sunt groaznic de ragusita, m-am ales cu o laringita oribila, noaptea trecuta a fost

. Exact ce-mi lipsea, mai ales ca sambata apar rubedeniile pentru a sarbatori ziua lui Andrei- eu voiam sa facem petrecerea sambata urmatoare, dar asta este, sper sa imi revin cat de cat pana atunci. Pana acum Andrei e bine, insa sunt stresata sa nu fie o viroza si sa se pricopseasca si el cu ea.
La mamut nu am reusit sa mai scriu nimic in conditiile astea...
novus spune:
Uff Anaan, nu stiu de unde a aparut laringita asta si strecurat la petrecere ca nu am invitat-o
, Olga se plangea si ea ca o doare gatul,David tuseste, Tamara e praf si ea !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Noua doctorita cand am fost luni dupa ce i-am descris simptomele initiale a zis ca sigur e virala treaba, doar ca o ingrijora raguseala ; ai facut si febra ? 
sa-ti revii rapid, la Ada primele 2 zile au fost mai nasoale,adica noptile mai precis, acum e mult mai bine si ma bucur ca am scapat de febra
adirys21 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Anaan![]() La multi ani, Teona!![]() Mami de sarbatorita, hai la un raport! La multi ani, Bogdan!![]() |
Wooowwwwwwww tare mandra sunt ca are mama domnisoara adevarata acum....2 ANI. Ce repede a trecut timpul, uitandu-ma la Teona imi dau seama ce frumoasa este viata cu copii.
Fete dragi vreau sa va multumesc la toate pentru urari, sampania, tortul si parjiturile le dam sambata pentru ca atunci avem programata petrecerea.
Uram si noi LA MULTI ANI tuturor ghioceilor.
Stiu ca nu-i frumos din partea mea sa absentez asa mult, marturisesc ca nu am citit nimic din urma , nu stiu ce si cum s-a intamplat DAR sarcina asta ma termina efectiv, imi este foarte greu, baiatul din burtica este foarte pretentios se pare. Eu stau mai mult in pat intinsa pentru ca ma doare rau de tot spatele, iar treburile casei le fac cu mare greutate, am mare noroc ca Teona este intelegatoare si cuminte.
Acum ma retrag ca am avut o zi tare grea si va multumesc din suflet pentru gandurile voastre.
Va invitam la noi la petrecere sambata.
Va

inapreda spune:
Imi pare rau sa aud ca atita lume draga mie are probleme de sanatate; sper sa se amelioreze repede si sa treaca urgent! 
Gianina, Novus
de primire.
Ian e bine si e un copil grozav, nu stiu cum sa-l pup mai mult ca nu prea mai sta
Impartasesc feeling-ul Biancai: nu stiu cum e posibil dar il iubesc pe zi ce trece mai mult!
Aparent, si eu sint bine dar, de fapt, cred ca am o depresie la care nu reusesc sa-i vin de hac doar "cu puterea mintii" si la doftor refuz sa merg pentru baiuri din acestea..."minore" ![]()
Va pup, noapte buna.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
novus spune:
InaPreda un mare 
si stiu ca ai puterea sa te vindeci doar ca trebuie sa mai treaca ceva timp
!!!
Anaan spune:
| citat din mesajul lui novus InaPreda un mare ![]() si stiu ca ai puterea sa te vindeci doar ca trebuie sa mai treaca ceva timp !!!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Adaug si eu un
Anaan spune:
| citat din mesajul lui adirys21 baiatul din burtica este foarte pretentios se pare. Eu stau mai mult in pat intinsa pentru ca ma doare rau de tot spatele, iar treburile casei le fac cu mare greutate, am mare noroc ca Teona este intelegatoare si cuminte. Mami fericita de printesa Teona si 15+ |
Uf, baietii astia! O sa compenseze insa prin nenumaratele bucurii pe care o sa ti le aduca, atunci cand va aparea pe lume! Pe cuvant de mama de baiat!
Pisik06 spune:
Hello!
Stiu ca asteptati pozele de azi, asa ca am facut un efort sa le incarc si am intrat fuga sa le postez
https://picasaweb.google.com/Ioana.sima/903SerbareGradi?authkey=Gv1sRgCIfXuJ3vhMb4KA#
Pupici!
Mami de minune mica
Floric spune:
Neatza tufete!
Ingros grupul "celor care nu cuvanta"...Mai, tufete, nu mai imi trece treaba asta care ma chinui de o sapt si ceva....Ce o fi fost nu prea stiu dar acum am ramas cu o tuse care ma omoara si cu laringita de nu mai am grai.
Se poate ca antibioticul luat sa imi fi afectat ciclul???? Va intreb pt ca luni mi+a venit asa o chestie...si ieri nimic....Nu vreau sa ma gandesc decat ca e ceva in neregula (si dau vina pe fibrom care sangereaza cand vrea el) caci altfel dau in judecata DUREXul.
O alta laternativa ar fi ca am tot luat antibiotic si coldrex, paracetamol, toate asemanatoare.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 

15+