LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***312***
Raspunsuri - Pagina 3
Gianina34 spune:
inapreda- slava Domnului ca ai mai aparut pe aici ca prea ne-ai lasat cu inima stransa si nu mai stiam nimic de ian
deci trag concluzia ca v-ati insanatosit si sunteti bine cu totii, asa-i?
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca M. Acum am vazut toate pozele de la ziua Adei ca-n povesti (trei zile si trei nopti!). In primul rand am remarcat mandria din ochii mamei sarbatoritei si comunicarea non-verbala dintre ele (nu ca cea verbala n-ar fi deja super-evoluata!! Am vazut copii frumosi si fericiti si mame asisderea! Chiar ca Denisamada pare schimbata si nu stiu de la ce i se trage...erai rimelata, Denisamada? Ca mie asta mi-a sarit in ochi, genele mai lungi si mai negre! Olishka nu stiu de ce se plange de silueta ca e impecabila, ca de obicei...Iar Anaan are un par numa bun de reclame, ar putea scoate bani frumosi din asta. Si acum am vazut ce osatura fina ai, Anaan, se vede si dupa degete; pai tu oricum esti diafana, daca ai mai slabi ai fi o zana eterica! |
Pai la asa o ocazie ma makiez si eu nu!? Multumesc de complimente, tufetelor.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Floric spune:
LA MULTI ANI TEONA SI BOGDAN. Sa cresteti mari si sanatosi.
Fetelor, asa de frig e si pe la voi, cum este pe aici? Eu innebunesc daca mai tine gerul asta. M_AM SATURAT.
Gianina, abia o astept pe Micsu. Preegatesc batista.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
denisamada spune:
De 8 martie am invitat-o pe nasha pe la noi, am zis sa sarbatorim "ca fetele"... a venit cam tarzior, asa ca am ramas doar noi 2, ca "mascota" s-a retras devreme in apartamentele ei, ca azi avea o zi plina: serbare la gradi de ziua mamei. Motanul a venit tarziu (ca de obicei), fara flori, ca prezentase orhideea din dotarea standard cand adusese piticul de la gradi... adormit, asa ca nu a putut sa mi-o dea ea, asa cum planuisera.
Serbarea de la gradi a fost suuuuuper! Kiar daca Adela nu si-a spus poezioara. Am fost tare emotionata... Din pacate noi, turistii japonezi, am uitat camera acasa, asa ca asteptam cu MARE INTERES pozele Pisikului.
denisamada spune:
citat din mesajul lui Anaan La multi ani, Teona!Mami de sarbatorita, hai la un raport! La multi ani, Bogdan! |
La multi ani!
mamicile
denisamada spune:
Si trebuie sa ma laud ca am primit diploma pentru "cea mai buna mama" si felicitare cu text emotionant si poza Adelei.
Dodo-pui spune:
in primul rand
La multi ani sarbatoritilor acestor zile!(eu nu am avut acces la net..
De ziua mamei am primit
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
inapreda spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui in primul rand La multi ani sarbatoritilor acestor zile!(eu nu am avut acces la net.. De ziua mamei am primit Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Chipes muschetar, delicata printesuca!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
novus spune:
Hello !!!
Am revenit si eu acasa dupa petrecerea de la birou unde a fost frumos dar cam scurt ca am avut si sedinta astazi si ne-am cam molesit repede
Ada e mai bine, nu a mai facut febra ceea ce ma bucura, mai tuseste si azi de dimineata nu avea voce saracuta dar si-a revenit apoi, maine mergem la control
Dodo, am admirat cavalerul si printesa
Teona, Bogdan
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Asteptam pozele petrecaretelor Ana si Adela
Da ce-i cu voi fetelor de seara recuperez asa rapid ce ati scris peste zi ?!
Anaan, gata mamutul ? azi iar nu mi-a iesit pasenta sa te sun, adica eram disponibila pe la 9 dar am zis ca-i prea devreme dar maine musai sa te aud
InaPreda, ma bucur ca ai revenit si sper ca sunteti bine si sanatosi toti !!
Ilinca, esti cam fugitiva in ultima vreme, sper sa-ti revii !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)