Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 19
Lorich spune:
Simo
-pune-l ridicat, inclinat asa pe perna ceva, daca nu se sprijina in fund e ok
-si Ana face la fel cu dormitul pe burta din pacate
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
mirela2 spune:
simo nici ai mei nu se omoara cu dormitul pe burta, dar cand ii pacalesc dorm bine
si noi vrem sa ne ridicam in fund
ii sprijin usor pe cate o pernuta si sa i vezi cum trag de cap sa se ridice si nu pot si se enerveaza si dau cate un chiot
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
deea_sav85 spune:
Buna dimineata!
Simo, multumim pt articol o sa-l dau si eu catorva persoane sa l citeasca (sot si soacra) care nu fac decat sa mi reproseze ca am invatat copilul in brate si daca ar fi dupa ei ar trebui lasat in patut sa planga pana se invineteste
Si eu tot dupa cum simt il cresc pe bebe, dar la fel imi sare lumea in cap ca eu ma cred cea mai desteapta, ca nu ascult nici de doctor, ca sa nu iau copilul in pat cu noi ca nu mai stiu ce se intampla, sa nu l alaptez culcata ca face otita, sa ii pun caciulita in cap chiar daca in casa sunt 26 de grade ca ei sunt sensibili si plus ca daca ar fi dupa tati ar trebui sa scot copilul afara la vara ca sa fie cald
Mai sunt multe de spus dar ma opresc aici, va multumesc din suflet ca m ati ascultat si mi am varsat amarul. Sunt mai zen acum
La multe lunite sarbatoritilor de azi!!!
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)
Shines spune:
Da...dar atunci cand il pun mai ridicat se ridica repede in fund si cade intr-o parte..daca sta culcat macar nu reuseste
stiu ca zicea Ralu de statul in fund in leagan..scaunul la al meu e dat pe spate de tot..se sprijina pe spate nu pe fund..dar si de acolo incepe sa se ridice,e mai curios.
in patut deja il gasesc invers culcat fata de cum il pun eu..e smecher mare. ii luasem aparatorile de la patut,am zis sa aibe si el mai mult aer si sa vada in jur,dar azi le pun inapoi pana nu da cu bibilica in lemnul ala.
Deea_sav..nasol cu cei din jur,eu am noroc ca nimeni nu isi da cu parerea si toata lumea zice ''tu stii mai bine''..probabil ma stiu ca-s mai afurisita si comentez repede,ori se abtin..ori chiar asa gandesc,nu stiu. sotul meu sigur zice ca e ok tot ce fac eu pentru ca el nu stie ce si cum..dar invata,citeste mult..chiar ma uimeste cand imi zice seara ce articole a citit despre dezvoltarea bebelusilor...
Tu incearca sa fi stapana pe tine,sa respingi diplomat toate parerile si sugestiile,e copilul tau si tu stii ce e de facut,nu ai nevoie de dadaceli. fi mai indiferenta,ignora ce te-ar putea supara,si faci tot cum vrei tu
fac capitol si diapar vreo doua ore.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
luciact spune:
neata
interesant articol Simo, frumoase pozele...ce a crescut...
la multe lunite sarbatoritilor de azi
o zi buna
Lorich spune:
LA MULTE LUNITE REBECcA, LUCA, DRAGOS, EDUARD, SONIA, ANA, KEVIN!!
ce multi sarbatoriti azi!!! ce de tort papam!!
Tunde eu astept sa vad cum sunteti si abia astept sa vad cat a luat Sonia in greutate, sa vedem daca au fost colici au ba zilele astea.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
deea_sav85 spune:
Pai asa si fac, ca pana acum ma enervam si consumam maxim dar mi am dat seama ca nu are rost. Dar eu nu intleg de unde au unii atat tupeu sa se bage in casa altcuiva, fie mama sau soacra, eu una cand o sa fie bebe tata promit sa nu ma bag peste deciziile lui si a nevestei, nu as avea curaj sa ii zic acelei fete ce e mai bine pt copilul ei
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)
de_ea spune:
Buna dimineata!
La multe lunite: Eduard Andrei,Sonia Diana,Ana Elena,Kevin,Rebecca Andreea,Luca,Dragos Zian!!!Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor!!!
Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011
maimutzica10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 MAIMUTZICA, ce fel de muzica vrei? _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
caut sa grupez muzica pt botez, o tzar de populara, o tzar de muzica pt dansat...
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink