Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 54 -
Raspunsuri - Pagina 4
floaredemac spune:
Amary, iti multumesc pentru cuvintele tale. Asta m-am luptat sa ii conving si eu pe medici, timp de 10-11 luni de cand am descoperit problema incoace. As fi putut merge pe mana lor, fara tratament, dar nu m-ar fi incalzit cu nimic daca s-ar fi intamplat ceva si le-as fi putut da peste nas pe urma, zicandu-le "vedeti, v-am spus eu"... chiar nu m-ar mai fi ajutat cu nimic, si din pacate tu stii foarte bine lucrul asta. Ei nu inteleg ca pe langa moartea intrauterina sau imediat dupa nastere mai pot interveni si alte probleme, asa cum aveti voi, si imi vine sa urlu de fiecare data cand ii vad cum se uita la mine cu neincredere si cu priviri care spun uite-o si pe asta, ipohondra, isterica...paranoica, nu are pe ce cheltui banii , etc. Sotul meu a trebuit sa vorbeasca in particular cu unul dintre medici si sa ii spuna ca asa sunt eu, paranoica, si de-asta vreau controale mai dese, dar ce sa faca, de! sunt nevasta-sa... ca sa aiba liniste in casa imi face toate mofturile. Am ras cu lacrimi cand am auzit, dar obiectivul a fost indeplinit, medicul respectiv e mult mai meticulos de atunci. Oricum am rarit vizitele la el.
De fiecare data cand revine acest subiect in prim-plan, legat de neincrederea medicilor, ma enervez instantaneu.
Iti doresc multa putere ca sa poti avea grija de micutul tau. Doamne ajuta!
34+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
floaredemac spune:
Brotacel, nu te ingrijora cu greutatea -noi suntem un pic in avans, nu voi in urma. Oricum, dupa softul dr-lui Albu avea 2700, dupa soft-ul dr-ului cu care voi naste 2500.... si tot asa. E o chestie relativa. La noi insa este dezvoltata per total cu vreo 11 zile mai mult, nu doar ca greutate. Poate ca de aici diferenta, poate greutatea e aceeasi, habar nu am. Oricum, nu ai motive de ingrijorare si tu stii asta! O sa avem doua bebeline sanatoase, asa cum le doresc tuturor fetelor de aici, gravidute si viitoare gravidute!
34+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
floaredemac spune:
Cybele, cand vei avea activat PM, da-mi te rog un mesaj si eu iti raspund cu adresa d-nei dr.
34+ DPN 15 aprilie 2011
floaredemac spune:
Fetelor, hai sa va intreb si pe voi ce parere aveti, ca m-am lungit la un alt subiect si am fost off topic acolo, dar de fapt aici vroiam sa intreb.
M-a speriat Ruxi cu hemoragia, pe fondul celor spuse de medicul cu care voi naste.
Eu m-am gandit sa fac asa inainte de operatie: 2 zile clexane de 0,4 (acum fac 0,6), 2 zile 0,2 cu internare deja, apoi 2 zile fara si dupa operatia.
Ce parere aveti? O sa o intreb si pe d-na dr, desi fara analize nu prea stiu cat e de relevant.
34+ DPN 15 aprilie 2011
SSABrya spune:
mi=a raspuns si mie d-na dr uscatescu la mail si m-a linistit f mlt. Mi-a spus ca saptamana viitoare o gasesc in fiecare zi la spital. Eu joi ajung in Bucuresti, dar nu stiu pana la ce ora o gasesc la spital. Aveti idee?
Mi-a spus sa ma duc cu ultima eco si chiar joi am eco la 10 si la 11 control, apoi as vrea sa ma duc la Fundeni.
I-am mai trimis un mail si am intrebat-o de program, acum sa vedem cand imi raspunde.
Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 35+ , adica Ayanna Stefania
AMR max 30 de zile
am produse la Bazar
floaredemac spune:
Ssabrya, ar trebui sa te duci de dimineata pe nemancate, fiindca iti face analizele (incepand cu ora 6-6:30). Parerea mea e sa faci asa: te duci inainte de eco sa iti recolteze, apoi vii cu eco si le arati si, corelat cu analizele, iti vor stabili modificarile tratamentului daca este cazul. Cand ajungi acolo si vorbesti cu d-na dr sau cu d-na Viorica (ti-o recomand, desi si celelalte - d-ra Claudia, de ex. sunt in regula, dar parca altfel comunici cu d-na Viorica-este mai in varsta decat celelate, tunsa scurt, grizonata), le spui de la inceput care e situatia cu programarea la eco, pe langa istoricul tau si tratamentul (de astea oricum te intreaba).
Asa am facut si eu ultima data, aveam eco la ora 12, m-am intors frumusel cu ea si totul a fost in regula. E pacat sa ratezi un set de analize si e mult mai bine sa aiba date actuale.
Rezultatele le poti lua si interpreta pana la ora 17 aproximativ.
Si mie mi-a raspuns, m-a linistit cu efectul clexane-ului, m-a asigurat ca in 24-48 de ore se duce tot din organism.
Sa ii dea Dumnezeu sanatate, ca eu nu stiu cum m-as fi descurcat daca nu exista, sincer. Probabil as fi mers la d-ra Avram, dar nu stiu daca ea m-ar fi suportat cu toate intrebarile si framantarile mele...
35+ DPN 15 aprilie 2011
Ruxandrada spune:
Floricicademac, eu am intrerupt regulamentar Clexanul ( faceam de 0,6) cu 48 de ore inainte de operatie, si tot am avut probleme, asa ca schema la care te-ai gandit mi se pare cat se poate de rationala. Asa imi zisese si mie dr. Albu, sa reduc treptat, ca , oricum, in ultimele zile nu se pot produce chestii spectaculoase, dar nu l-am ascultat, am crezut eu ca pot sa fac minuni si sa mai creasca bebe putin acolo, dar m-am inselat... Iar bebe a avut EXACT greutatea estimata de el la ultima ecografie ( cand mi-a spus "eu cred ca o sa-l facem de 2700 pana la nastere")...
Pup si sper sa reusesc sa intru mai des...
floaredemac spune:
Ruxandra
Of.... acum chiar ca nu mai stiu ce sa zic! O sa incerc sa discut si cu hematologul din spitalul unde voi naste, sa vedem el ce parere are, desi era cam plutist . O sa ii cer sa imi faca toate analizele de coagulare, sa vedem pe unde sunt.
Eu as fi vrut sa merg totusi cu doza maxima de teama unui tromb in ultimele zile, nu ca sa mai creasca bebe neaparat, fiindca sper sa isi mentina ritmul pana la nastere. Momentan nu e niciun semn de retard sau alta suferinta fetala. Doamne ajuta sa nu fie in continuare...
Pupam bebe mancacios si perfect!
35+ DPN 15 aprilie 2011
cybele spune:
Floaredemac, multumesc mult pentru raspuns. Cred ca am reusit sa activez mesajele, iti trimit acum un mesaj pt adresa dnei U.
uf...ceva nu merge, imi zice ca nu poti primi mesajul... ma mai uit ce pot sa mai fac sa functioneze
floaredemac spune:
Cybele, eu ti-am trimis PM, o sa vedem daca primesti.
MRN, sunt cu gandul la voi! Sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat!
35+ DPN 15 aprilie 2011