Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

victo, si mie mi s-a parut ciudat. si mi s-a parut ca e trist copilul. cand l-am vazut eu avea 2 ani si putin si se uita la tv, la muzica, si se legana asa in ritm.
apoi el a demonstrat ca stie sa vbeasca, i-a zis lu taicasu "mi-e foame" de au ramas toti cu gura cascata. apoi i-a spus ca nu vrea sa vbeasca cu maicasa, ca o pedepseste. pt ce, nu stiu...

vroiam sa ma apuc si eu sa fac mucenici dar n-am faina :))) astept sa vina marius cu soacramea (ca vrea sa o vada pe mara) si sa imi aduca faina si nuca
iar o sa inceapa soacramea, vai da ce mare s-a facut, vai da cat a crescut, vai da i-a crescut si parul n-a mai vazut=o de o saptamana.

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Neata!

Delfinas sef
Stefan Calin

Victor de Ilinca

Matei Gabriel de creatza11
Adina Stefania de Lauri_ca

La multi ani scumpa mamica, Danuta-bel!! Sa iti dea DD sanatate, fericire si noroc!!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

La multi, multi ani si din partea noastra

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

victo, super! bravo, ma bucur ca ti l-ai cumparat.
chiar ma gandeam ca as putea sa fac aluatul la robot, dar nu stiu cum si nu gasesc carticica. daca ma vede vreo mamica priceputa, o rog sa ma sfatuiasca

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

La multe lunite!
Sefului din delfinariu -ANDREI.
Victoras al Ilincai.
Mateias de Creatza si Stefi de Lauri_ca

eu nu stiu ce sa ma mai fac cu copilul asta nu mananca mai nimic, traieste cu zile,nu fructe nu legume, nu iaurt, abia bea lapte si ala insuficient/iar eu am cazut in depresie

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alice, eu nu stiu sa te ajut cu aluatu, ca de-abia ma dumiresc si eu care pe unde se fac, ce scule pui..pana am reusit sa ii blenduiesc mancarea lui mihai, mi-am facut o tona de nervi, am murdarit ambele vase...ioi..da macar a facut-o bine. ma rog, pt 2 zile, caci cantitate mai mica nu cred ca poate face.

pt copilul acela zic eu ca ar fi bine sa mearga la gradi, dc cu mama nu are o rel. f buna.

am obs si eu la serbarea noastra diversi copii- mai dezinvolti..mai nazdravani(al meu :)).dar si unii care stateau pe scaun si atat..iar unul chiar m-a pus pe ganduri, nu numa ca statea dar avea si o figura asa..morocanoasa..nu zicea nimic, nu facea nimic..
no..
oricum si eu mai am mult de lucrat cu mine, sa am grija de dezv emotionala a lui stefan- adica sa incerc sa nu-l mai cert atat, sa nu mai ridic tonul, sa nu-l mai bruschez il mai iau asa de-o manuta mai rapid sa facem una alta si el tot urla ca nu vrea, da eu n-am timp de figuri de-le lui..uff..tot imi repet zi de zi sa stiti. sper sa ajung sa fiu multumita de mine ca mama.

gataaaaaaa..s-a trezit..gata pauza

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=6cMy0N3_ddA" target="_blank">mara cand se rostogoleste in pat

mara

Mergi la inceput

'neata, mamici!

La noi a venit iar mama. Bine, a venit sa-si faca sie ea dantura, dar tot ma mai schimba pe mine la distrat delfinas, macar sa ma duc la toaleta linistita, fara acompaniament de urlaturi.

Fetelor, mie chiar mi-au dat lacrimile la posturile voastre despre nasteri si odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Stati asa ca am vazut-o si pe Oana "tag-uita" pe Fb. Foarte bine arati, excelent!!! si ce par lung ai, si des!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

musai sa ma tund dar nu reusesc sa ajung
am reusit sa intru intr-o pereche de blugi care inainte de burtica imi erau lejeri

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mamaaaaa..cum se intoarce maraaaaaaaaa
si e mai mica cu o luna decat mihai..
Cris, ai nostri cd, mami? :)tot rad si eu cu vecina mea, are baiat cu 2 sapt mai mare..tot asa lenes..da macar mai zice ba ba..pe acolo..al meu nici atat..
vine si vremea noastra :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Ilinca, ce tare e Victor la piscina. Deabia astept sa mergem si noi la balaceala. Dar cam peste o luna asa, ca trebuie sa ne mai luam o masinuta, sa nu depindem tot timpul de programul lui tati.
Si inca ceva, am facut si eu guacamole dupa reteta ta, simplu si super gustos.
Victor cum se mai impaca cu lingurita???

Otilia, cum mai merge diversificarea si la voi?

Mergi la inceput