Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ha? cristina.stai ca n-am priceput io acuma..eu ti-am raspuns tie in prima propozitie..ca m-ai intrebat dc gatesc.si ti-am zis ca nu.

apoi vb cu ilinca, cumva..cd am scris acolo "ca tine" ma refeream la ilinca., nu la cristina, si oricum era in sensul bun.:)

deci pe tine nu te-am bagat in nicio categorie nici ca pot comunica nici ca nu pot..da noi comunicam destul pe forum, nu?:)

te-am lamurit?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

am ramas iar fara bona!!!
Si-a gasit fata de lucru la o pensiune, si chiar imi placea de ea. Mi-a zis ca vb cu vecina ei, care e casnica si are 40 de ani. Si daca vrea ea sa vina, ne vedem in cursul zilei de azi. Si uite asa, iar nu are Raulica bona.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata mamici dragi

Va invit la un mucenic (cumparat, nu facut ), la o praji de post si un fresh de portocale plus multe multe

am avut noapte grea, de foame cred ca s-a tot trezit, ca aseara avea chef de joaca la tzitzi, nu de papa, asa ca la 6 dimineata i-am dat 200 ml lp pe care i-a sorbit si apoi a dormit pana la 7.45 ce bine a fost!!

am fost si eu pana la Biserica, si imediat mergem la ultima sedinta de kinetoterapie. azi nu prea stiu cand apuc sa mai intru, ca trebe sa ajung la dentist, apoi vin sa ne monteze niste perdele, mai pe seara asa sper

si aseara am primit multe multe multe lalele

RODI, KATA,IMAYA, BUMBLEEBLEE, RUBIA,ILINCA, ALICE_ELENA, BTZ, PAULA, CRIS, GEORGIA, RAMO, LAURICA, ADRIANA, CRISSY

LA MULTI ANI SI PENTRU CEILALTI DELFINASI SARBATORITI AZI: Stefan Calin, Victor (inotatorul frumusel care face cuceriri la piscina), Matei Gabriel, frumusete Adina Stefania

LA MULTI ANI MAMI DANUTA_BEL! MULTA SANATATE SI FERICIRE!!

BUMBLEEBLEE sa iti fie de bine distractia

fetelor, cu CALCIU, branzica, eu nu zic sa nu le mai dati, poate ai vostri nu asimileaza la fel de repede ca Andrei. noi luam si mugur de brad, care ajuta la fixarea calciului. mai bine combinati, cand cu calciu, cand cu iaurt, dar cel mai bine cred ca le faceti niste analize la bebei, ca de acum e posibil sa aiba nevoie de fier, calciu.

trebuie sa plec, revin. imi pare rau ca nu am apucat sa citesc pana la capat sa multumesc tuturor pentru urarile de ziua delfinasului sef , dar pana diseara promit sa va multumesc la fiecare in parte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

nici nu mai stiu, la mine ati apucat sa mai scoateti motatele?

Doamne , parca s-a intamplat ieri, cum ma plangeam eu la voi ca am burta tare, ca am mancat prea multe fructe apoi m-am suit in taxi si m-a intrebat taximetristul daca trebuie sa nasc, eu "nuu, mai am o luna "

si cum ii explicam eu doctorului meu ca eu nu nasc, ca eu plec acasa sigur, ca doar am mancat mai multe fructe ca de obicei, de asta e burta tare

larisa zicea ca nu nasc, paula imi trimitea mesaje sa nu imi fie frica erau meciuri la televizor si eu voiam cu disperare ceva de mancare

Doamne ce a trecut timpul, si de la piticul caruia ii numaram coastele, am un voinicel care ma striga toata ziua "mamammamama"

Doamne, mereu o sa iti multumesc ca ai avut grija de noi si de puiul meu sa fie sanatos!!!

ma faci de devin melancolica

LA MULTI MULTI ANISORI fericiti Andrei ...si noi te asteptam la noi in vizita

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

mie imi place ca suntem din toata tara, si nu numai

ma duc sa beau si eu un capuccino, ca doar ce a adormit mandra, tati a plecat la birou. poate ma apuc sa fac si eu mucenici, sa vad daca am tot ce imi trebuie.

rodica, tu erai bautoare de capuccino, iti ofer cu drag. bine, ofer cui doreste nu doar rodicai

multumesc, a picat la fix!

pana aici am ajuns cu cititul, restul mai tarziu ca am de rezolvat iar niste hartoage... o sa revin si cu poze de aseara (cu Isa, bineinteles)

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

haha Victo, acum m-am prins ca era vb de Ilinca, nu de mine.... is obosita, ce sa zic... ne scuzati...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Paula,ce nasol cu bona! pe cand se obisnuise si Raul, iti placea si tie... poate o fi buna vecina. Daca nu, iar la cautari.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Andrei Ioan, Stefan Calin, Victor, Matei Gabriel, Adina Stefania , sa cresteti mari si sanatosi, puiuti voinici si dragi!!

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

te copiez RODY

la multi ani piticilor!!!

si de la noi
LA MULTI ANI!!!

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

nu-i nimic, ca si eu m-am trezit de nspe ori asta noapte si poate ca nu m-am exprimat prea clar.
doarme grasu meu de rupe randurile..de la 10 si ceva..uraaaaaaa

dup-am. tre sa ii cumpar lui stefan incaltari de primavara- ca vad ca se anunta. si geaca mai subtire..

v-am zis ca mi-am luat robotul? pana la urma l-au ieftinit la 430 lei :)
si acu atata bem la suc de portoc. si shakeuri de banane de numa, ca tre sa refac stocul de fructe si lapte :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Aseara, dupa cum v-am zis, am fost la Chippendales.
M-am distrat, atmosfera a fost super, am vrut sa le fac poze cat mai clare, ca sa va introduc si pe voi in atmosfera (evident cele care ati fi fost doritoare). Am raaaaaas, am tipaaaat, ce mai, chiar a fost o iesire pe cinste!!
Am ajuns pe la 2 acasa, sotul s-a trezit, ne-am pus pe vorba... pe la 3 si ceva cred ca ne-am luat somn si ghiciti cine urla la 3:30? YUPPP, Victor vroia si el rezumatul serii si pana pe la 4 si ceva i-am tot povestit... s-a foit mititelul de numa!!

Asa deci cu Prevenarul... multumim mult de info!
Deci clar, voi face Synflorix, dar probabil ii voi face dupa 1 an, sunt mai putine doze, vine si vara...

Sa nu uit, am vazut toate pozele cu delfinasi pe care le-ati pus!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

si eu tot la 2 dimineata am ajuns acasa de la streaptease...a fost faina iesirea cu gagicile...trebuie sa repetam
in 17 merg la cheful de 8 Martie cu colegii de birou

Noi 2

Mergi la inceput