Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 7
ramonavlas spune:
Buna dimineata! La noi a venit primavara!!!!!
Aseara am avut musafiri cu 2 copilasi de un an. Pe Raisa am pus-o pe jos, in picioare (tinuta de maini) si a facut primii pasi. Eu m-am "speriat" putin...asa repede cresc bebelushii astia? Oare asta inseamna ca o fortez, daca am pus-o in picioare si am tinut-o de manute?
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
crissy77 spune:
crispro,
Bea inca doarme. Eu sterg din contul comun invitatiile de vizionare a albumelor mai vechi, sper sa nu va suparati. Le las pe cele din ultimele 2 luni.
Alice_Elena spune:
crissy pune si mie una la pachet, ca nu am mai vazut la florarii de nu stiu cand...
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
eladea2005 spune:
neata fetele!
eu in loc sa fac curatenie(ca tocmai ce l-am dus pe Eric la bunici, cateva cartiere mai incolo...)va citesc pe voi...l-am adormit abia acum si pe asta micu...si tre sa ma apuc de treaba...
crissy, fetele... m-ati dat gata cu mucenicii astia...eu nu stiu cum se fac...cine imi zice si mie?
rubia, giorgia, imi pare tare rau ca sunt bolnavioare printesele...dar povestea cu ceapa e mai lunga...adica nu e suficient sa pui o seara ceapa in camera, ca nu face minuni...ci pe perioada bolii...cica atrage toti virusii existenti in incaperea bolnavului...AM PUS ARTICOLUL MAI PE LARG PE ADRESA COMUNA DE MAIL...sanatate fetelor!
kata, ca tot vroiam sa-ti scriu...eu una te vad mama de 4 baieti...asa ca cine stie....
crispro, ref. la masajul anticelulitic...mie cand imi lasa vreo vanataie maseuza,desi rar s-a intampalt, se scuza de o mie de ori...si nu-mi masa locul respectiv pana nu se vindeca vanataia...
am vazut-o si pe Mara papand ceapa...ce haioasa e...
princess, ai doi baieti minunati...sa-ti traiasca...
am vazut si copilasii Laurei...ce bine e sa ai frate mai mare...
iar Raul e mortal...ca de obicei...ce miscari are el...e f curajos...
si Matei al Oanei e adorabil cu noua freza... si cu mutrita lui...
si Victor al Ilincai e un scump...ce bine e la balaceala...paote venim si noi...
btz, mami...pupam nazdravanul mic...si pe mami a lui...sa nu mai treaca prin emotii de-astea...desi de-abia acum incep..
bambi, frumos si emotionant filmuletul vostru,...mi-au dat lacrimile...
anne, vazut si pozicile voastre...sa va traiasca delfinasul...
diana, acu am vazut ca ai postat reteta pt mucenici... si legat de minunatul articol DE CE O IUBESC PE MAMA, desi il stiam de mai demult, imi dau lacrimile de fiecare data cand il citesc...
ramo, ufff imi pare tare rau de mititca ta...sanatate multa...imi imaginez ce nasol poate fi...dar sigur va recupera bine, doar sa treaca de perioada asta de convalescenta...
michelle, cum esti cu piciorul???
no gata...acuma chiar fug la treaba...pana nu se trezeste sefu' mic... revin mai tarziu!
o zi faina doamnelor!
si sa nu uitam:
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crissy77 spune:
Alice, ti-as pune cu mare drag, dar uita-te mami de unde sunt. La noi vine primavara in iunie
eladea, eu am facut mucenici ieri pt prima data in viata mea, de aia au iesit asa... urati. Dar la gust sunt f buni si nu sunt greu de facut, doar ca dureaza.
Alice_Elena spune:
eu nu sunt fan petreceri doar intre femei, iar streepteas-ul masculin mi se pare de-a dreptul libidinos prefer sa vad o femeie :))
televizorul si la mine merge, imi place sa aud ceva, nu ma simt singura in casa. pe mara prea putin o intereseaza.
stiu si eu un copil de 3 ani, pe care il lasa maicasa numai la tv, la muzica, si abia zice cateva cuvinte. acum a mai inceput sa vb ca il duce la gradi, da pana pe la 2 ani si ceva nu vorbea deloc, doar mormaia. nici acum nu vb cu maicasa, zice ca o pedepseste
mara
Alice_Elena spune:
mie imi place ca suntem din toata tara, si nu numai
ma duc sa beau si eu un capuccino, ca doar ce a adormit mandra, tati a plecat la birou. poate ma apuc sa fac si eu mucenici, sa vad daca am tot ce imi trebuie.
rodica, tu erai bautoare de capuccino, iti ofer cu drag. bine, ofer cui doreste nu doar rodicai
mara
bumblebee spune:
Cum primesc pozele vi le postez. Ce am pozat eu cu tel meu nici nu se traduc.
Dar ziceau fetele care sau fost anul trecut la Flamingo Boys ca erau mai misto, de la look, costumatii, miscare scenica.
Crissy, . Gata injectiile? Sau azi e ultima zi? Elize s-a recuperat?
Crisulica are maare dreptate! Esti o mama de nota 200!! Creativa si super super!
Eu de sambata sunt cu gatul "flambat", de ieri cu nasul infundat... mi-a mai scut putin lactatia... Piticul f putin fornait si parca mai are momente de raguseala.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 7
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo hello hello cristinuta..nu mama, nu gatesc :) ieri am lipsit toata ziulica ca am supra socializat :) azi la fel, cu vecinica la cafea. ieri m-am intalnit cu ilinca- Doamne atata am putut vorbi, parca ne stim de-o viata..ma rog, asa am avut eu impresia. ma bucur ca ne-am cunoscut. eu sunt tare ciudata, sunt pers. cu care nu pot comunica-spre ex nasa -greu vb cu ea..si altele- ca tine, cu care atatea am de zis..sry dc am vorbit prea mult :) Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
No, stai ca aci nu am inteles referirea la mine... nu am inteles daca eu is in categoria cu care poti ori nu poti vb fain ca te-ai intalnit cu Ilinca!
Tu fete, deci asa cu masajul... dar mie mi-a zis tipa ca cel mai probabil ma voi invineti. nici nu aveam cum sa nu ma invinetesc, ca doar nu m-a mangaiat.
Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
hm..alice ciudata chestia la copilul ala sa nu vb cu maica-sa ca o pedepseste..n-am mai auzit asa ceva..:) de regula la 3 ani nu i poti opri , sa vb tu cu altcineva. eu asa am impresia, cel putin la stefan al meu.
na, am citit asa repedeeeeeeeeee cam un capitol..nu am apucat sa raspund..
acum i-am pregatit si eu lui mihai cartof cu avocado- adica am fiert cartoful.
ma duc sa aranjez prin bucatarie, ca e jale mare :)
aa..l-am vazut pe victor la piscinuta, tare dragalas si curajos!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)