Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

kata, atunci te invit la o portie de ghebe. Ieri le-am facut de post, dar daca vii le fac cu smantana

imaya, despre covorasele alea care se imbina am auzit de rau la stiri, contin o substanta mai toxica decat alte jucarii. Bine, sunt zeci de firme care produc asa ceva, nu se specifica si firma. Eu stiu doar ca tin f cald (ca si cum ai sta pe o bucata de polistiren).

racusor, sa vezi la implinirea unui an emotii... LML sefului!

btz, cu cine ai vb? Cu mama lui Matei? Eu m-am intalnit asta-toamna cu ea, in parcul Arinis. Si am vb si la tel.

giorgia, of, si voi in clubul bolnaviorilor? Sa stii ca mai toti bebelusii vomita de la rosu in gat, tuse etc. Cand vomita, o tii inclinata pe o parte si o bati usor pe spate. Cat a avut Bea muci, am culcat-o pe o perna ca sa respire mai usor. De remedii pt raceala nu stiu ce sa zic, noi am facut cum a zis dr. care a consultat-o. Voi ati mai fost la pediatru cu ea? sanatate!

ramo, tb sa faci ce e bine pt copil, daca nu esti multumita de dr. schimba-l. Aveam o prietena care ii era rusine sa schimbe dr. ca erau prieteni de familie. Nici eu nu sunt multumita de cei de pe la noi (nici nu am de unde alege), de aceea tot mai intreb si pe forum, sigur mai primesc un sfat util de care nu stiam.

Alice, lacramioare avem in gradina, dar de la an la an ies tot mai putine .

Sotul mi-a adus trandafiri , mi-as fi dorit ceva care sa miroase (frumos), de fiecare data cand imi da flori ii zic si degeaba

Nici noi nu am facut nimic special de 8 martie, toate fetele din casa am primit flori de la tati si de la soacra. A, si am fost 20 min toti la bunicu (noi+socri), am servit un paharel de sampanie, bere de casa, o praji, alune. Despre bunic va spuneam ceva timp in urma ca si-a rupt colul femural, si desi are diabet dr. a zis ca la 9 din 10 astfel de cazuri operatia reuseste. S-a externat de o saptamana, arata mai bine, ieri a coborat din pat si a facut 2-3 pasi cu cadrul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Stati asa ca am vazut-o si pe Oana "tag-uita" pe Fb. Foarte bine arati, excelent!!! si ce par lung ai, si des!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Crissy nu cu mama lui Matei desi sincer mi-as dori,e o femeie tare simpatica.
Am vb cu mama Sofiei ENE,Gioconda o cheama pe ea,a stat langa Paul cateva zile.Se nascuse peste termen din ce stiu iar lichidul,care intre timp se facuse verziu,o afectase la plamani.Sper sa nu ma insel

Sfintisori nu am avut chef aseara sa mai fac,mai ales ca am mers si noi in vizita la socru,unde iarasi mi-am facut mii de draci,dar trebuia sa mergem mai ales ca pe 1 Martie ei au venit la noi.Naaaaa
Frumoase si delicioase creatii ati facut,mi-ati lasat gura punga

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

crispro, ma faci sa rosesc. Sa stii ca nu e chiar asa cum m-ai descris tu, sta si la TV, sta si la calc. ca altfel nu as avea cum sa ma ocup si de Bea. Stiu ca nu e bine, stiu parerile voastre (asta e si parerea mea) dar pt. mine primeaza sa o aduc pe calea ce buna pe Bea, e un copil cu nevoi speciale si tb sa fac tot posibilul sa o integrez in societate. Chiar daca asta inseamna sa o neglijez uneori pe Elise (ea e mare deja, se descurca si singura). Cat doarme Bea ma ocup de Elise, acum de exemplu lucreaza pe caietele de la gradinita (i le-am luat acasa, nu o mai duc o perioada), a invatat singura (adica din proprie initiativa) sa citeasca (are 5 ani si 3 luni) iar activitatile de bricolaj ma relaxeaza si pe mine dar din pacate in ultima perioada nu am mai avut asa mult timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Stati asa ca am vazut-o si pe Oana "tag-uita" pe Fb. Foarte bine arati, excelent!!! si ce par lung ai, si des!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Daaaaaa,frumoasa foc mamica lui Matei.Si ce par are

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Victo, pe unde esti??? ai pus iar oalele pe foc?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Ei, Crissy, una e sa stea si la tv si la calc, si alta e sa stie doar atat sa faca. Nasa-mea are un copil de 5 ani (de fapt in mai face 6 ani), toata ziua e la Tv la lupte se uita... si mereu cand vine pe la noi, tot se tavaleste pe jos, ca el e nu stiu ce luptator... se uita la emisiunile astea pe ceva canale de sport (desi sunt interzise sub 16 ani, din cauza violentelor). no, dar nasa-mea se bucura ca sta copilul solo, ca nu o deranjeaza... si mi se pare foarte fain ca ai invatat-o pe Elise atatea activitati placute (asta numai ce am vazut eu din poze). Asa imi doresc si eu sa fac cu Vlad (sper sa ii placa), sa petrecem timp fain impreuna si cu activitati educative. Mi se pare din ce in ce mai greu de realizat in zilele astea. si e foarte bine ca acum Elise se descurca singurica in activitati! Ai fete destepte si frumoase!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

Neata fetele,

Asa deci imi puseseti gand rau vroiati sa ma dati afara, sincer va spun ca asa as vrea sa povestim dar nu am timp.Bine ca am intrat la timp.
Crissy super arata sfintisori tai, felicitari pentru mamica excelenta ce esti!
Mai eu nu stiu ce sa-i mai dau de mancare la Daria, sunt in pana de idei, voi ce mai dati? Ati dat peste la delfinasi? Le-a placut?
Vreau si eu sa vad poze Bumblebee,mi-ai adus aminte de facultate nu am lipsit in nici un an de la petrecerile de 8 martie. Ce vremuri!
Crispro, o si un special pentru tine si Vladut de la mine si Daria

Ramona,mami fericita de Daria-Cristina

poze

Mergi la inceput

Iar legat de Tv- la mine merge iar toata ziua. imi place sa il aud, desi nu ma uit. Iar Vlad e pozitionat cat sa nu il vada. se intoarce doar cand aude jingle-ul de reclama. in rest nu are treaba cu el.

I-am pregatit legume cu ficatel, sa vedem daca o sa ii placa. La noi masa de fructe e aceeasi de ceva vreme, si anume: mar, para (facute la cuptor), cu mango si avocado. Mananca tot-cam 180-atat ii dau. Si in el ii pun branzica (de 2 zile insa nu i-am pus, pt ca ii pun o lingura de iaurt in legume , altfel nu le mananca si m-a speriat Racusor cu Ca pt limita).

Copilul doarme de o ora... de stiam dormeam si eu un pic...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello hello
cristinuta..nu mama, nu gatesc :) ieri am lipsit toata ziulica ca am supra socializat :)
azi la fel, cu vecinica la cafea.
ieri m-am intalnit cu ilinca- Doamne atata am putut vorbi, parca ne stim de-o viata..ma rog, asa am avut eu impresia. ma bucur ca ne-am cunoscut. eu sunt tare ciudata, sunt pers. cu care nu pot comunica-spre ex nasa -greu vb cu ea..si altele- ca tine, cu care atatea am de zis..sry dc am vorbit prea mult :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput