Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Serviti un sfintisor
Am avut si ajutor, cativa i-a facut Elise.

michelle, ce sperietura cu piciorul. sa treaca repede buba.

ramo, nu o forta cu mancarea, bebelusii au o putere extraordinara de a-si reveni dupa boli. A slabit f mult intr-adevar, nici nu-mi pot imagina ce in inima ta. Si noi am avut probleme, dr. ne-a recomandat lapte fara lactoza (a avut si diaree), din ce am citit pe cutie ajuta copilul sa ia repede in greutate. Intreaba dr. despre asta. sa-ti treaca supararea.

paula, ce dimensiune are gaurica la inimioara lui Raul? Noua ne-a zis ca 3-3.5 mm dar e convins ca se astupa, revenim la control tot la 1 an. ce activitati preferate are Raul

btz, ce sperietura cu cazatura. Ginere-miu vad ca se caleste, nu degeaba i se zice "Paulica fara frica". Ia sa vaz ce mucenici ai facut

lalala, sa treci mai usor peste pb familiale. Cu diversificarea... la unii e mai usor, la altii mai greu. Singurul meu sfat: relax

racusor, priveste partea buna a lucrurilor, ai reusit sa alaptezi aproape 9 luni si poate da Dnul sa te mai tina un pic.

bumblebee, lui Victor sa te mai lase sa dormi. Zau ca nu stiu cum mai poti sta in picioare, eu as fi terminata dupa 2-3 astfel de nopti

"Amenintarea" legata de curatenia in lista a avut si o parte pozitiva, s-au dezmortit mamicile care doar citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata mamici

Andrei,Stefan,Victor,Matei si Stefania

Danuta-bel

Noi am avut o noapte groaznica....de la 10 pana la 1 s/a foit tot timpul de la mucii care nu o lasau sa respire...apoi s/a apucat de tuse si de plans dar asa tare incat a vomitat...asa ce m/am speriat...apoi a plimbat/o sotul pana la 2.30 poate poate adoarme...dar ea a inceput cu tata tata...am luat/o eu langa mine si a adormit la san pana la urma pe la 3...s/a mai foit dar s/a trezit la 9....si e tot cu muci...stranuta f.des si curg siroaie...nu vrea sa stea la aspirat....ce remedii pt raceala mai stiti?

Si in plus e toata ziua maraita...nimic nu ii convine...asa ce mi/e mila de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Crissy,crede-ma ca nu am fortat-o cu laptele,doar ca am incercat sa combin laptele cu fructe sau iaurt de fructe,pentru ca imi este teama sa nu piarda tot calciul...si in forma asta il bea,spre surprinderea mea chiar mai mult(ca si cantitate decat de obicei). Aseara de exemplu a refuzat laptele,asa ca toata noaptea a baut iarasi suc,asta e.. acum de dimineata a baut iarasi lapte,si acum a adormit...ca la 7 mi-a dat desteptarea,

Mergi la inceput

Crissy, despre acel lapte nu am vorbit cu dr.,de altfel ma cam dispera,stiti ca m-am mai plans de ea...in final o voi schimba...Sunt curioasa ce o sa zica cand o sa deschid subiectul laptelui..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

paula, eu am ajuns la concluzia ca barbatii nu fac diferenta intre flori :)) l-am intrebat ieri pe marius ce flori le-a luat fetelor de la birou, si a zis "eh nu stiu, flori"
si eu sunt innebunita dupa lacramioare.

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

La multi ani si din partea mea sarbatoritilor zilei...ce repede cresc puii nostrii....nu imi vine sa cred....

Noi azi mancam pe la 11 dovleac copt,apoi pe la 15,pireu cu carnita,la 19 piscot/biscuiti cu iaurt,iar inainte de culcare incercam laptic iarasi....

Voi ce faceti bun pentru puiuti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Crissy, gaurica lui era de 2mm ( m-am uitat acum in dosar, nu am memorie asa buna). dar si noua ne-a zis ca nu e nici o pb. Vai, fa un pachet cu sfintisori si trimite si la Tg Mures. Si pe Elise lasa-mi-o o saptamana sa ma invete sa fac mancare .
Daaa, ai scos mamicile pe forum cu initiativa ta...ar tb pus un anunt mare pe prima pagina, poate mai vin si alte mamici de care ne e dor!!
Giorgia, multa sanatate lui Antonia!!! Nici Raul nu statea la aspirat, dar nu avea de ales. El plangea numai cand il puneam in pozitie si vedea aspiratorul. Dar e mai bine sa-i scoti mucisorii, ca daca nu, stiam ca poate face otita. Si oricum respira mai bine , dupa. Ii faci aerosoli?
Bumblebee, sa nu uiti de poze!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Crissy, atat de mult imi place cum te ocupi de Elise!!! esti o mama excelenta! Imi place ca mereu aveti activitati impreuna, o prajitura, o mancarica haioasa, ca sa nu mai zic de desene, decupaje, floricele si costume. Esti idolul meu!!!! Esti foarte creativa si vad ca Elise a luat asta de la tine! Cand era atat de usor sa o plantezi in fata Tv-ului la desene, nu? Esti minunata!

Giorgia, racelile astea is cam nasoale. Eu am impreisia ca tot atat dureaza, cu tratament sau fara... la noi 10 zile au durat zilele mucoase, nas infundat, nopti nedormite. De primele 2 am scapat, insa cu noptile nedormite avem de-a face si acum... -am pe Antonica, sa se faca bine cat mai repede!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Neata! Multumesc frumoas de urari, rusine mie asa mi-am adus ca azi facem 7 luni.
La multi ani si din partea noastra delfinasilor dragalasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

imaya,

pupici la delfinasii sarbatoriti! Mama ce trece timpul!

geo, of of

Hai ca am vorbit cu prietena mea cu suspendarea indemnizatiei din cauza de dividend (sa-mi fie rusine ca nu mai vorbisem de la Craciun). A pierdut procesul cu statul, ca au considerat ca fiind asociat unic si administrator, firma fara salariati practic e o forma mascata de a obtine venituri profesionale. Are de dat indemnizatia pe un an! A facut recurs, dar... Trageti voi concluziile.

of! fug la Rebeca.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput