Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 10
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katalina Imi place,si ma bucur ca mai apar mamici care n-au mai dat nici un semn demult, suntem ca un stup de albinute agitate lalala,senty mary,ramo,anne45,princess,ankank,laurika,ramonasin, M-am indragostit rrrrau de tot de MARA care maninca ceapa verde(bravo mami),mi-ai dat o idee cu ceapa,sa incerc si pe vIKTOR Racusorule,imi dau si lacrimile ,ne amintesti de momente de aur din viata noastra,ma duc si eu sa citesc noapte buna delfinariu |
Mara mancand ceapa e bestiala
Ilinca vazut poze de la balaceala , am vrut sa iti mai spun asa ca poate ma repet
Paula cred io asa ca Raul a fost tare cuminte...are un pachet la mine ...asta pentru ca iti face curatenie prin sertare
io am primti cadou un parfum imi doream de mult dar am zis ca eu nu-mi cumpar al 10-lea parfum pana cand nu termin macar unul din colectia de 9
si lalele+frezii de la Marius si orhidee de la finul meu
prevenarul e singurul care il vroiam in plus fata de cele obligatorii...dar l-am taiat de pe lista si nu ma mai gandesc la nimic in loc
a foat maica-mea la Flamingo ieri seara si nu a vazut nimic de la masa ...a zis ca toate gagicile stateau in fata scenei
eu am fost in Bucuresti si i-am vazut...nu ma prea pasioneaza ...dar iesirile doar cu fetele imi plac
Matei - luna a 8-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
laurika1982 spune:
salutare fetele!!
Intru fuguta asa, ca am probleme cu piciul!!e nervos nevoie mare din cauza de dinti..Asaa, am gtasit si eu in sfarsit Chamomilla..pls, cum se da, csa nu gasesc niciunde cum!!
La multe lunite sarbatioritilor de azi siin special pentru delfinasul sef Andrei!! mai e putin si face anu!!trece repede timpu! parca a fost ieri...mi-au dat lacrimile cand am aflat de primul delfinas!!deja intram la numaratoare inversa..
Va pupez ca am aici un soricel care vrea infinita atentie!!
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Cris2010 spune:
BTZ, ce cazatura a luat si Paul. Cum mai e mititelul?
Acum vreo doua saptamani am exprimentat si noi prima cazatura de pe canapea, dar mai mult asa, o prelingere spre parchet si cu mine de fata. Am schimbat-o de pampers si m-am ridicat de pe canapea cat sa iau din sifonier o salopeta, s-o imbrac. Pana atunci statea extrem de cuminte, fara intoarceri, fara intinderi... De-atunci n-o mai las singurica nici o clipa.
Acum e o adevarata aventura la schimbat de pampers, la imbracat (la imbracat pt afara, trebuie doua persoane). La masa de exemplu, zici ca vrea sa demoleze scaunul nu alta. Trage de masuta, de centuri, de husa.
Ii dam medalia de aur pt Mara, la categoria 'rostogoliri legate'
de Solnushka Natali - 13.07.2010
ooana spune:
citat din mesajul lui paula_m am ramas iar fara bona!!! Si-a gasit fata de lucru la o pensiune, si chiar imi placea de ea. Mi-a zis ca vb cu vecina ei, care e casnica si are 40 de ani. Si daca vrea ea sa vina, ne vedem in cursul zilei de azi. Si uite asa, iar nu are Raulica bona. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Poze luna 8 |
offff sper sa gasiti rapid!
vezi medicul de familie daca are mai multi copii ar trebui sa stie ceva bone...in cazul vostru viitorul medic de fam
eu am facut loc la cresa minune pentru Matei...acolo unde m-a tratat dna. cu dezinteres absolut cand am depus cererea
ei acum sa o vad cand ma duc din nou acolo
si caut si bona
Cris nu e voie sa ai vanatai dupa masaj asta e regula ca masajul facut bine nu lasa nici un fel de urme...
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
ooana spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena www.youtube.com/watch?v=6cMy0N3_ddA" target="_blank">mara cand se rostogoleste in pat mara Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) |
bravooo
Noi 2
Cris2010 spune:
Georgia, multa sanatate Antoniei. Stiu ce greu este cu mucisorii. Chiar daca plange si nu vrea sa stea, incearca s-o aspiri ca ii este bine dupa. Eu ii puneam apa de mare inainte s-o aspir si o aspiram in scoica, puteam s-o tin mai bine asa.
Michelle, cum esti cu piciorul?
Si cu papa cum mai stati?
de Solnushka Natali - 13.07.2010
crissy77 spune:
bumblebee, creativitatea mea consta in inspirarea de pe net. Elise e recuperata 99%. Culmea, a incepu sa fie bine dupa ce m-am enervat si am aruncat sticluta de antibiotic (dupa 5 zile de oxacilina si 6 de eritromicina era ca si cum nu luase nimic) si i-am bagat sirop de ridiche neagra. Bea are ultima intepatura la 13.30, aseara i-am dat ultima doza de eurespal, azi mai mergem doar pe epitrim si bromhexin. E bine, nu-i mai haraie asa tare in pieptut. Urmeaza sa reparam ce a stricat antibioticul, inclusiv funduletul. Sanatate!
paula, nasol ca ati ramas fara bona, si eu am patit-o la Elise. E greu de gasit una buna si in care sa ai incredere...
matusa, cu depresia nu rezolvi nimic
Alice, eu framant aluatul la mana (in max. 15 min e gata), in robotul meu nu incape cantitate mare. Cauta manualul de utilizare pe net, e posibil sa gasesti.
Victo, m-am regasit in descrierea ta. Si eu lucrez mult la partea cu abtinutul
ooana, mama ta cu flamingo
Mi-am salvat si eu link-urile cu poze si filmulete. Sper sa apuc sa le vizionez curand
Cum am inceput sa-i reintroducem laptele care il bea inainte cum iar face kk des. Oare cum se manifesta intoleranta la lactoza? Tb sa caut...
btz_ovi spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena victo, super! bravo, ma bucur ca ti l-ai cumparat. chiar ma gandeam ca as putea sa fac aluatul la robot, dar nu stiu cum si nu gasesc carticica. daca ma vede vreo mamica priceputa, o rog sa ma sfatuiasca mara Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) |
Hai ca eu fac aluat la robot mereu.
Pui paleta de amestecat (e cea simpla,nu aia cu zimti),pui capacul principal (e cel care are in sus dispozitivul de impins),dupa care faina,drojdie,sare,apa/lapte si dai la viteza maxim 10 cu pauza,caci motorul e suprasolicitat si daca amesteci mai mult de 5 min risti sa il arzi.Dupa care il scoti intr-un caston,mai pui faina si amestezi sa nu se prinda de degete
Ti-am zis ca si eu am Gorenje
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
crispro spune:
Victo, super ca ti-ai luat robotul!!! eu tot vreau shake de banane sa beau de mult, si mi-am luat ceva aparat numai pt skake-uri, dar nu imi iese nimic. ori nu stiu eu ce cantitati sa pun, ori nu stiu ce gresesc. Bine ca mi-ati dai idei, ca mai incerc azi. Eventual si cu un pic de scortisoara deasupra...
Matusa, cred ca te necajesti, e nasol sa vezi ca nu mananca... dar daca ziceai ca are iar rosu in gat, e normal sa nu aiba pofta de mancare. Nu ai vb cu dr de ceva vitamine pt pofta de mancare? Stiu ca atunci cu bronsiolita a slabit multicel. A reusit sa puna inapoi?suntem aici, incearca sa nu fii necajita, ca Ducu are nevoie de tine vesela!
Ce rostogoliri face Mara! vrea sa vada cat e de mare patul!
Tu fete, eu il tin pe Vlad asa pe un picior de-al meu , el stand cumva in fundic si sa ajunga cu picioarele jos (ca si cum ar sta pe un scaunel sau o scara) si tot ii arat lucruri mai sus, la care sa ajunga, sa se ridice- nimic. L-am pus iar de un milion de ori pe burta, ii pun in fata un pachet de servetele, ca e innebunit dupa ele, si sa se intinda la ele. NIMIC!!! il imping din spate, sa ii arat mersul in 4 labe- nimic. Dar nici macar ca o rama nu vrea. Si vad ca s-ar intinde (are impresia ca i se vor intinde mainile daca se screme), dupa care lasa capul jos, nervos, si plange. no!!! treaba-i asta??? stiu bine ca fiecare cu ritmul lui, dar cand vad atatea rostogoliri si primi pasi si al meu nimic, ma enerveaza! Macar bine ca are dinti, am scapat de alt stres.
Eu nu cred ca Vlad e rau, adica imi pare copil cuminte, doar ca noaptea imi testeaza nervii. Dar toata lumea se mira de el cat e de cuminte. Bine, cu conditia sa stai cu el. Se joaca cu jucarele (uneori 10 min, alteori si o ora), dar sa fii si tu pe zona. Sau sta la perdele, la apa (ii place sa o auda/vada), dar sa fii cu el.. si poate ca e linistit de felul lui, eu tot asa zic...si de asta e si lenes. Si mai sper ca iesitul dintilor sa fie si asta unul din motivele lenevelii lui. Hai ca va stresez maxim cu copilul meu inactiv.
Oana, tare mama ta!
Sa-l ajutam pe Alex