Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Fetelor, ce super v-ati distrat de 8 martie.
Aveam si noi planuri de iesit in oras, dar ni le-a anulat Natali.

Racusor, s-a cerut Andrei la olita. Super tare!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Legat de copii care nu vorbesc:nasa sorei mele are o fetita de 2 ani si 2 luni.Parinti cu bani,care vor sa fie la "MODA" prin aplicarea de batai zilnice (in jur de 3-4) pe motive ca
-trb sa faca musai la oala dimineata
-trb musai sa manance tot din farfurie si ce vrea mama-sa (de aici vomita zilnic si are abia in jur de 11 kg)
-ca are prea multa energie si "trb sa stea cuminte"
-trb sa adoarma la 10 seara fix
Daca nu indeplineste conditiile isi ia palme peste fata si spate sau in cap
Iar cum mama-sa e mai preocupata sa stea la cafele,sa isi faca unghiile si alte minunatii,copilul e pus la TV,la 10 CM distanta cu ochii,nu m ci cm,si abia leaga 2 cuvinte.Iar la gradi nu va merge ca va raci

Iar sora-mea (alta desteapta) in fiecare week-end,cand merge in vizita,ii baga pe gat copilei niste miere de albine de la firma mult indragita de ea "Forever Aloe Living" ca "am dat la multi copilasi care nu vorbeau si imediat si-au dat drumu la gura"
Desteapta si ea ca o scandura!!!!!

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Legat de copii care nu vorbesc:nasa sorei mele are o fetita de 2 ani si 2 luni.Parinti cu bani,care vor sa fie la "MODA" prin aplicarea de batai zilnice (in jur de 3-4) pe motive ca
-trb sa faca musai la oala dimineata
-trb musai sa manance tot din farfurie si ce vrea mama-sa (de aici vomita zilnic si are abia in jur de 11 kg)
-ca are prea multa energie si "trb sa stea cuminte"
-trb sa adoarma la 10 seara fix
Daca nu indeplineste conditiile isi ia palme peste fata si spate sau in cap
Iar cum mama-sa e mai preocupata sa stea la cafele,sa isi faca unghiile si alte minunatii,copilul e pus la TV,la 10 CM distanta cu ochii,nu m ci cm,si abia leaga 2 cuvinte.Iar la gradi nu va merge ca va raci

Iar sora-mea (alta desteapta) in fiecare week-end,cand merge in vizita,ii baga pe gat copilei niste miere de albine de la firma mult indragita de ea "Forever Aloe Living" ca "am dat la multi copilasi care nu vorbeau si imediat si-au dat drumu la gura"
Desteapta si ea ca o scandura!!!!!

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Off, mi-e asa mila de copilasii astia. Si ce mai grav, cand vor fi adulti vor proceda la fel, pt ca li se va parea ca asa e normal.

Mergi la inceput

Crissy, merci pt mucenici. Mie imi plac mult la cuptor. Mi-a trimis cineva la pachet, dar de aceea cu zeama pt sot, mie nu-mi plac de nici o culoare, desi sunt din dobrogea.

Matusa,. Rezista depresiei pt Raducu, 'copia fidela a lu' mami'. Te-am inveselit un pic, un pic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Crissy, merci pt mucenici. Mie imi plac mult la cuptor. Mi-a trimis cineva la pachet, dar de aceea cu zeama pt sot, mie nu-mi plac de nici o culoare, desi sunt din dobrogea.

Matusa,. Rezista depresiei pt Raducu, 'copia fidela a lu' mami'. Te-am inveselit un pic, un pic?

merci! putin, putin

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

Mergi la inceput

Natali doarme de la 11.20.

Mamici, cam de pe la ce varsta incep copiii sa doarma doar o singura data pe zi?

Va intreb ca Natali, desi se trezeste in jur de 7 dimi, greu o mai adorm pt primul somn, desi da semne clare ca vrea nani. Inainte adormea pe la 10, 10.30. Acum in jur de 11 adoarme. Primul somn e in medie de o ora. Dar de multe ori doarme si cate doua ore si ne decalam tot programul dupa, de ajung sa-i dau gustarea de dupa-amiaza in loc de cina, la 18.30 - 19 (inainte era 17.00-17.30).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Crispo nu am intrebat doctora de vitamine, si cred ca nici nu ne da, el recuperase ce slabise ,la ultima cantarire avea 8880 gr, acum cred ca slabeste din nou .
Ma gandesc sa nu aiba alta problema de refuza in felul acesta mancarea.

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

cristina, mara a inceput in somn, sa se dea pe burta, a facut asta cateva zile, si apoi deodata a descoperit ca se poate da si inapoi. lasa-l pe pat sau undeva unde sa aiba loc de desfasurare. eventual un pic mai tare, mara nu se intoarce intr-un pat moale.

si cu statul in picioare, nu stiu ce sa iti zic. pe mine ma dor mainile ca mara numai in picioare vrea
daca sta in fund si ma apropi de ea imediat se agata si se trage sa se ridice in picioare, iar daca o apuc de maini sa o ridic in fund, se face ca o scandura si vine direct in picioare

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Paula, ce patanie cu usa. Eu am ramas tot asa pe dinafara, dar mai demult si a trebuit sa spargem usa. Ai grija, poate schimbati yala, sa nu ti se mai intample asa ceva.

Legat de branzica. Eu am facut initial doar de cateva ori cu calciu. Nu-mi place ca are talc. Am incercat cu lamaie, dar nu mi-a iesit si am trecut pe branzica facuta cu iaurt. Am luat branzica de la Covalact, dar mi se pare sarata.

s-a trezit puiul de zmeu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Cris2010, ai studiat "terenul" pentru mers cu delfinasul la piscina in Bucuresti?Da-mi si mie indicii daca ai...Eu nu m-am gandit pana acum la asta, dar am vazut pozele fetelor si imi place mult ideea.

Mergi la inceput