Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna dimineata delfinariu,

azi e ziua noastra si dam noi cafeaua si o portie de macaroane cu nuca, fiindca mucenici nu stiu sa fac
Multumim mult de urari ramonasin, rodi, kata, imaya, bumblebee
Racusorule, tare m-ai emotionat cu postarile tale...mama citea pe vremuri Magda Isanos si mi-am amintit si eu poezia, imi spunea ca autoarea a murit de tanara si a ramas in urma ei copilasul Iar cu rememorarile nasterii ce sa zic, nici nu-mi vine sa cred cum a zburat timpul. La multe lunite lui Andrei, azi maine delfinasul sef sufla in prima lumanare
La multe lunite Matei Gabriel
La multe lunite Adina Stefania

Oana, ce-mi place freza lui Matei
Am vazut si pe scumpa de Daria de Ramona si copii frumosi de princess

Merg sa pregatesc micul dejun ca imediat se trezeste sarbatoritul.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

la multi ani si din partea noastra! wow, racusor, 9 luni

ai vostri s'au grabit si Mara nu vroia sa iasa. il intrebam pe doctor n fiecare sapt "domnu doctor nasc si eu saptamana asta?" :))

katalina, multumim mara mananca mai bine legumele de cand ii pun ceapa cand le fierb.

azi e baba mea.

va las ca mara ma trage de tricou sa se ridice in picioare si tipa mamama

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Neatza.
Paulaaaaaaaa ce faci draga?Dormi si acum??Unde e cafeaua?
Daca nu v-a oferit nimeni va invit eu la o buna ca doar e facuta de sot.Daca as face eu sigur nu ati bea-o
Si acum LA MULTE LUNITE ANDREI,VICTOR,MATEI SI STEFANIA
Ce mari sunt delfinasii nostri.
Ahh Rody,Alina cu ce emotii am citit eu postarile voastre privind nasterile,nu imi venea sa cred ca incep delfinasii sa iasa.
Aseara am vb la tel cu o mamica,fosta colega de maternitate,a carei fetita a stat langa Paul atat la Terapie cat si la Prematuri.Si ne aduceam aminte de emotiile cu care mergeam sa ne vedem bebeii,cum asteptam sa ii tinem in brate,sa ii schimbam de scutec sau de nenorocita aia de pompa.

Fetelor eu m-am speriat de ceea ce am citit despre Prevenar

Ma bucur ca v-ati distrat de ziua noastra.
Eu am primit cadou de la ai mei baieti flori,din pacate nu zambile

Iar astazi fac sfintisori dobrogeni (ca pe aia ii stiam eu),aseara nu am mai avut chef de nimic

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Eu de al 7 fac curatenie. M-a apucat harnicia, dar tb sa curat camera lui Raul. Am sters praf de peste tot, aspirat, sters pe jos, spalat perdele...de geamuri nu m-am apucat ca Raul nu sta mult timp singur si bona numai mai tarziu vine azi.
Pe mine ma innebuneste cum se misca noaptea. Ma tot gandesc ca poate ii e foame, ca e asa de nelinistit doar de cand l-am trecut la 3 mese de lapte. Dar nu plange...doar se foieste neincetat, pare ca nu-si gaseste locul. Voi cate mese de lapte aveti? Sau o fi din cauza ca e cald in camera, avem 21,5 grade? Sau din cauza ca nu sta locului o clipa ziua si noaptea viseaza? Habar nu am...
Racusor, sa-ti traiasca feciorul, sa creasca mare si sa fie sanatos!!! Mi-am amintit si eu ce emotii am avut cand am primit sms de la tine. Nu o sa uit niciodata, ca erai la monitorizare, vb la telef si eu ii auzeam inimioara batand. Si ma gandeam ca nu ai cum sa nasti asa repede, ca atunci insemna ca urmam si noi , restul si nu eram pregatita. Bine, ca eu nu sunt pregatita nici acum de Raul. Dar Andrei avea alte planuri, edcat noi toate...
La multi ani Andrei, Stefan, Victor, Matei, Adina!!!
La multi ani Danuta_bel!!! Multa sanatate si fericire!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Gabita, aici sunt!!! Beam cafeaua de la Ilinca... Acum si de la tine...
Nici eu nu am primit zambile. Mie imi plac tare mult florile mirositoare. In top sunt lacramioarele si apoi zambilele. Mai putin crinii. Dar am primit trandafiri. Si daca nu i-am repetat de 1000 de ori lui Cosmin, ca astept primavara pt zambile...dar na, nu i-am mai zis nimic, am multumit frumos!!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Diseara la cel tarziu 9 ma bag in pat, ca nu mai pot... iar noapte distractiva.

La multi ani celui mai mare delfinas, Andrei, pui scump si iubit!!! nu imi vine sa cred ce a trecut timpul!!!!

La multi ani Stefan, Victor scump si dulce al Ilincai, Matei si Adina Stefania! Sa cresteti toti mari si sanatosi!

La multi ani Danuta-bel!

haha, Bambi, si mie imi par dintii lui Vlad strambi.. dar cred ca pana cresc mari si se formeaza or fi mai ciudati... mie aia de sus imi par strambi si deja faceam scenarii ca o fi de la suzeta.

Daria e tare scumpa, ce ochi mari si frumosi are!!!

Racusor, Doamne, ce emotii si ce trairi acum 9 luni... si de atunci tot asa am tinut-o pana am nascut toate. trece timpul. Mie mi se pare ca tot ma plang si tot ma vait, si uite ca imediat e mare copilul meu. Ma bucur sa il vad crescand si ma intristez sa vad ca nu mai e bebe. Parca ieri plecase mama de la noi (cand avea Vlad o luna juma) si plangeam dupa ea, si nu stiam ce voi face... si plangeam si eu, si Vlad, si sotul era necajit... si uite ca au trecut inca 6 luni de atunci si nu stiu cand...

Bumblebee, deci te-ai distralit aseara. foarte bine!!!

Btz, multumim de cafea!

eu am primit frezii- sunt preferatele mele . imi plac foarte mult si lalelele, tre sa iasa in gradina, abia astept. socru se ocupa de gradina si mereu e plina de flori (bine, nu iarna).

merg ca se maraie la mine in brate...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

ILINA mea culpa ca nu am vazut ca tu ai fost prima cu cafeaua

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Aseara, dupa cum v-am zis, am fost la Chippendales.
M-am distrat, atmosfera a fost super, am vrut sa le fac poze cat mai clare, ca sa va introduc si pe voi in atmosfera (evident cele care ati fi fost doritoare). Am raaaaaas, am tipaaaat, ce mai, chiar a fost o iesire pe cinste!!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Vrem,vrem poze.la noi au venit Cornel Pasat cu chilotii lui, nu-i pe gustul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca

Am citit si eu art. despre Prevenar. Asta imi confirma decizia de a nu face copiilor nici un alt vaccin in afara de cele obligatorii. Poate gresesc dar am impresia ca multe dintre ele sunt promovate mai mult in scop comercial decat medical .

mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010

nici eu nu fac nimic in plus...la cate am citit despre ele...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bambi_bv

Acum eu am alt stres...se vede primul dintisor ca iese si mi se pare mie ca e pozitionat stramb...se poate la dintisorii de lapte?sau sunt eu paranoia?

Mamica lui Matei-Alexandru (22.07.2010)

bambi, da, se poate...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput