Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

si vine rodi:

"nu poate veni Andrei acum, stii tu prea bine, ca doar inca nu a inceput zodia lui, doar nu vrea sa vina in Gemeni racusorul..."

daaa... si mie-mi era frica sa nu intarzie Isa sa vina in Leu, si ea a iesit tot Gemenasa . zilele trecute ma luase si pe mine melancolia, ca la un inceput de capitol de la odisee comentam si eu sa nu fie un capitol cu delfinasi grabiti, si tocmai Isa s-a gasit atunci!! la mine sigur n-au iesit motate, ca eu stiam ca merg la un control, nu sa nasc. si pana sa-i spun sotului sa-mi aduca laptopul si nr voastre de tel, a aparut Isa

noi abia am ajuns acasa, a fost super bine si frumos. Isa a fost un monument de cumintenie, pe scaunelul ei inalt special ptr bb . o sa pun maine niste poze, acum am un somn... (mereu dupa mancare chinezeasca ma ia somnul).

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Andrei Ioan, Stefan Calin, Victor, Matei Gabriel, Adina Stefania , sa cresteti mari si sanatosi, puiuti voinici si dragi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Imi place,si ma bucur ca mai apar mamici care n-au mai dat nici un semn demult, suntem ca un stup de albinute agitate

lalala,senty mary,ramo,anne45,princess,ankank,laurika,ramonasin,

M-am indragostit rrrrau de tot de MARA care maninca ceapa verde(bravo mami),mi-ai dat o idee cu ceapa,sa incerc si pe vIKTOR

Racusorule,imi dau si lacrimile ,ne amintesti de momente de aur din viata noastra,ma duc si eu sa citesc

noapte buna delfinariu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Andrei Ioan, Stefan Calin, Victor, Matei Gabriel, Adina Stefania , sa cresteti mari si sanatosi, puiuti voinici si dragi!!

te copiez RODY

la multi ani piticilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

te copiez RODY

la multi ani piticilor!!!

Si eu. LML delfinasilor. Sa fie sanatosi si voinici.
Si tarziu dar... UN CALDUROS LA MULTI ANI MAMICILOR!

Mergi la inceput

Andrei bine, sanatos. Extrem de activ.Cat e treaz nu sta o clipa locului. Astept cu nerabdare vremea frumoasa sa stam mai mult afara la aer.
Avem mese la 5-lapte, 9- fructe cu cereale, 13 -legume, carne, 16.30-17 - iaurt, branza cu dovleac sau legume, 20 lapte. Apoi somn de voie pana la 7 dimineaa. Orele de somn nu sunt fixe ci dupa cum are el chef.
Eu ii dau 2 zile carne/2 zile branza (pediatra). Iaurt in fiecare zi. Acum vreau sa incerc curcanul. Baie la 2 zile, inca ii fac in cadita.

As vrea sa i iau covoras d-ala din piese ce se imbina. Care aveti ce stiti despre el?
Adriana Buc si eu tot pe 27 martie nascuta.

Pufescu -iti trimit PM despre plata pentru munci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Delfinas sef
Stefan Calin

Victor de Ilinca

Matei Gabriel de creatza11
Adina Stefania de Lauri_ca

La multi ani scumpa mamica, Danuta-bel!! Sa iti dea DD sanatate, fericire si noroc!!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Buna!

Delfinas sef
Stefan Calin
Victor de Ilinca
Matei Gabriel de creatza11
Adina Stefania de Lauri_ca

Sunt terminata dupa inca o noapte nedormita(eu nu stiam cum e asta).Sper sa treaca repede,faza cu ceapa n-a mers deloc incerc si cu carvol si am inteles ca sunt niste aparate pt priza cu olynth care ajuta pt a respira mai usor...off

PS:bumblebee te-am copiat la aniversari de delfinasi ca nu mai sunt in stare sa caut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Aseara, dupa cum v-am zis, am fost la Chippendales.
M-am distrat, atmosfera a fost super, am vrut sa le fac poze cat mai clare, ca sa va introduc si pe voi in atmosfera (evident cele care ati fi fost doritoare). Am raaaaaas, am tipaaaat, ce mai, chiar a fost o iesire pe cinste!!
Am ajuns pe la 2 acasa, sotul s-a trezit, ne-am pus pe vorba... pe la 3 si ceva cred ca ne-am luat somn si ghiciti cine urla la 3:30? YUPPP, Victor vroia si el rezumatul serii si pana pe la 4 si ceva i-am tot povestit... s-a foit mititelul de numa!!

Asa deci cu Prevenarul... multumim mult de info!
Deci clar, voi face Synflorix, dar probabil ii voi face dupa 1 an, sunt mai putine doze, vine si vara...

Sa nu uit, am vazut toate pozele cu delfinasi pe care le-ati pus!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

Rubia- eu am cumparat un aparat salin. Acum Andrei e mucios, ziua e infundat dar noaptea doarme fara nici o problema. Dau drumul la salin la 8 si il inchid dimineata la 6.

Mergi la inceput