Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 3
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 si vine rodi: "nu poate veni Andrei acum, stii tu prea bine, ca doar inca nu a inceput zodia lui, doar nu vrea sa vina in Gemeni racusorul..." |

daaa... si mie-mi era frica sa nu intarzie Isa sa vina in Leu, si ea a iesit tot Gemenasa 
noi abia am ajuns acasa, a fost super bine si frumos. Isa a fost un monument de cumintenie, pe scaunelul ei inalt special ptr bb
. o sa pun maine niste poze, acum am un somn... (mereu dupa mancare chinezeasca ma ia somnul).
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
Andrei Ioan, Stefan Calin, Victor, Matei Gabriel, Adina Stefania
, sa cresteti mari si sanatosi, puiuti voinici si dragi!!
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
katalina spune:
Imi place,si ma bucur ca mai apar mamici care n-au mai dat nici un semn demult, suntem ca un stup de albinute agitate![]()

lalala
,senty mary
,ramo
,anne45
,princess
,ankank
,laurika
,ramonasin
,
M-am indragostit rrrrau de tot de MARA care maninca ceapa verde(bravo mami
)
,mi-ai dat o idee cu ceapa,sa incerc si pe vIKTOR
Racusorule,imi dau si lacrimile ,ne amintesti de momente de aur din viata noastra,ma duc si eu sa citesc
noapte buna delfinariu
katalina spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui rodyka Andrei Ioan, Stefan Calin, Victor, Matei Gabriel, Adina Stefania , sa cresteti mari si sanatosi, puiuti voinici si dragi!! delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
te copiez RODY

la multi ani piticilor!!!
imaya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui katalina
te copiez RODY ![]() ![]() la multi ani piticilor!!! |
Si eu. LML delfinasilor. Sa fie sanatosi si voinici.
Si tarziu dar... UN CALDUROS LA MULTI ANI MAMICILOR!
imaya spune:
Andrei bine, sanatos. Extrem de activ.Cat e treaz nu sta o clipa locului. Astept cu nerabdare vremea frumoasa sa stam mai mult afara la aer.
Avem mese la 5-lapte, 9- fructe cu cereale, 13 -legume, carne, 16.30-17 - iaurt, branza cu dovleac sau legume, 20 lapte. Apoi somn de voie pana la 7 dimineaa. Orele de somn nu sunt fixe ci dupa cum are el chef.
Eu ii dau 2 zile carne/2 zile branza (pediatra). Iaurt in fiecare zi. Acum vreau sa incerc curcanul. Baie la 2 zile, inca ii fac in cadita.
As vrea sa i iau covoras d-ala din piese ce se imbina. Care aveti ce stiti despre el?
Adriana Buc si eu tot pe 27 martie nascuta
.
Pufescu -iti trimit PM despre plata pentru munci ![]()
bumblebee spune:
Neata!
Delfinas sef 
Stefan Calin 
Victor de Ilinca 
Matei Gabriel de creatza11
Adina Stefania de Lauri_ca 
La multi ani scumpa mamica, Danuta-bel!!
Sa iti dea DD sanatate, fericire si noroc!! 

Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 7
rubia spune:
Buna!
Delfinas sef 
Stefan Calin 
Victor de Ilinca
Matei Gabriel de creatza11
Adina Stefania de Lauri_ca 
Sunt terminata dupa inca o noapte nedormita(eu nu stiam cum e asta).Sper sa treaca repede,faza cu ceapa n-a mers deloc incerc si cu carvol si am inteles ca sunt niste aparate pt priza cu olynth care ajuta pt a respira mai usor...off
PS:bumblebee te-am copiat la aniversari de delfinasi ca nu mai sunt in stare sa caut
.
bumblebee spune:
Aseara, dupa cum v-am zis, am fost la Chippendales
.
M-am distrat, atmosfera a fost super
, am vrut sa le fac poze cat mai clare, ca sa va introduc si pe voi in atmosfera (evident cele care ati fi fost doritoare). Am raaaaaas, am tipaaaat
, ce mai, chiar a fost o iesire pe cinste!!
Am ajuns pe la 2 acasa, sotul s-a trezit, ne-am pus pe vorba... pe la 3 si ceva cred ca ne-am luat somn si ghiciti cine urla la 3:30?
YUPPP, Victor vroia si el rezumatul serii si pana pe la 4 si ceva i-am tot povestit... s-a foit mititelul de numa!!
Asa deci cu Prevenarul... multumim mult de info! 

Deci clar, voi face Synflorix, dar probabil ii voi face dupa 1 an, sunt mai putine doze, vine si vara...
Sa nu uit, am vazut toate pozele cu delfinasi pe care le-ati pus! 
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 7
imaya spune:
Rubia- eu am cumparat un aparat salin. Acum Andrei e mucios, ziua e infundat dar noaptea doarme fara nici o problema. Dau drumul la salin la 8 si il inchid dimineata la 6.