Mar-Apr (176) Bravo Viss, Spiridusha!! Hai Stefy!
Raspunsuri - Pagina 6
stefyapost spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss vai, fetelor,ce ma fac,cum adorm eu la noapte? -ii pun aceeasi intrebare sotului, si el ce raspunde? " cum ai adormit si-n alte nopti" ![]() 37 SA viitoare mami de 2 buburuze: ![]() - SONIA IOANA si SERGIU IONUTAMR 1 noapte |
sunt cu tine!!!

cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 40

AMR FOARTE PUTINE ZILE

madutza_bra spune:
citat din mesajul lui strumphitza![]() repede repede si scurt pe doi, ca sunt foarte foarte obosita si nici pe fund nu mai pot sta, vreau sa ma intind... abia am terminat acum vreo 30 min cu mucenicii si am mancat unul si gata, vreau sa stau intinsa ca nu mai pot de spate si ma dor rau si picioarele... deci un pic la orizontala cu mine ca am stat prea mult in picioare azi ![]() va las pozici ca vad ca Stefana intreba ce am facut , sper sa nu va fac pofte ![]() m-as duce sa mai iau un sfintisor sa pap ![]() Clatite si mucenici ![]() ![]() mai trec mai tarziu pe aici daca nu adorm pe canapea ![]() ![]() _ Mind the Bump! 37+ Sophia Nicole AMR 3 saptamani |
valeu, Strumphi, ce bine arata

\se vede ca esti moldoveanca, de-ti ies asa bine mucenicii

Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:

Hai Viss !!!

Hai Stefy !!!

Hai Spiridusha !!!

Asteptam bebelusii frumosi si sanatosi !!!

Povestea nasterii
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
AllyLaur spune:
Strumpitz, gata, m-am lamurit
...ai ceva personal cu mine
!!!
De ce ai pus acele poze?
....vreau si eu 1 mic, mic
.
Felicitari mamicuta harnicuta
!!!
Viss, Stefy....inca cateva ore si gata!! Si pt tine Spiridusha este valabil .

Ally ,
Eduard 36 sapt bebe
AMR 4 saptamani MAXIM !!! 
viss spune:
- din pacate,treb.sa ma retrag spre pat.am mai strans un pic prin casa, si ma dor oasele pelvine acum,rau.nu mai pot sta nici pe scaunul de la calculator. ma duc sa caut un film,buburuzulmeu cel mare, atras pe dreapra, asa ca am tecomandat v libera,ma duc sa caut vreun film politist, ca doar astea ma mai tenteaza![]()
- fetelor,o sa ma gandesc la voi..si stiu ca si voi la mine/ la noi.sunt convinsa ca aceasta karma va functiona, si maine ve-ti avea numai vesti frumoase de la toate 3.
- va urez noapte buna, si sa ne auzim cu bine
zici ca plec la razboi, nu alta![]()
37 SA viitoare mami de 2 buburuze: 
- SONIA IOANA si SERGIU IONUT
AMR 1 noapte
AllyLaur spune:
Somn usor Viss!!!
Asteptam maine marile vesti
!!!
Ally ,
Eduard 36 sapt bebe
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui viss - din pacate,treb.sa ma retrag spre pat.am mai strans un pic prin casa, si ma dor oasele pelvine acum,rau.nu mai pot sta nici pe scaunul de la calculator. ma duc sa caut un film,buburuzulmeu cel mare, atras pe dreapra, asa ca am tecomandat v libera,ma duc sa caut vreun film politist, ca doar astea ma mai tenteaza - fetelor,o sa ma gandesc la voi..si stiu ca si voi la mine/ la noi.sunt convinsa ca aceasta karma va functiona, si maine ve-ti avea numai vesti frumoase de la toate 3. ![]() - va urez noapte buna, si sa ne auzim cu bine zici ca plec la razboi, nu alta 37 SA viitoare mami de 2 buburuze: ![]() - SONIA IOANA si SERGIU IONUTAMR 1 noapte |
somn usor viss, sper sa te poti odihni

Povestea nasterii
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
AllyLaur spune:
Madutza,
....facem revelionul impreuna???![]()
Ally ,
Eduard 36 sapt bebe
IONY_82 spune:
Buna seara fetelor
Imi cer scuze ca nu am putut intra astazi sa va urez LA MULTI ANI de ziua noastra a femeilor, dar m-am gandit la voi
Cu intarziere va trimit fiecareia cate un buchet de 
virtual si va doresc tot ce-i mai bun , nasteri usoare ptr cele care trebuie sa nasca si bebei sanatosi celor care ii tin deja in brate
va multumesc ca sunteti aici ptr orice sfat, ptr orice...

fericita
41+ cu
Sara Maria
AMR CATEVA ZILE

AMR 3 saptamani