Mar-Apr (176) Bravo Viss, Spiridusha!! Hai Stefy!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Ma retrag si eu glorios la Tv...si vorbim dimineata cand apar fetele noastre cu vestile minunate.

Sper sa pot dormii...ca am baut pe la 9 un pahar de Cola si de la el mereu dorm foarte rau sau deloc. Acum sa vedem...

Va pup burtici si mamici!!! Somn usor!

Ally , Eduard 36 sapt bebe

AMR 4 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

HAI VISS

HAI STEFY

HAI SPIRIDUSHA

fericita 41+ cu Sara Maria
AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Maine voi merge din nou la monitoraj
sa speram ca nu ma mai intorc acasa 2 in 1
oricum multumesc celor care se gandesc la mine
dar cu toate motatele tot nu da nici un semn bubulina mea

va doresc o noapte linistita, somn pufos si vise frumoase

fericita 41+ cu Sara Maria
AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Apar si eu iar la spartu` targului Ma duc si eu acusi incet incet spre patutul meu ce ma asteapta

Ally, nu am nimic cu tine, da zau ca mi-or iesit asa de buni mucenicii, super fragezi de ti se topesc in gura Promit ca salvez unu macar si pentru tine, nu pap eu maine tot

Madutza, moldoveanca-s si la mancat , nu numa` la facut La mine retata cea mai buna ar fi sa nu mai fac sa nu mai mananc, daca fac sigur mananc

Iony, hai ca maine vine si printesa ta, si-a ales doar o zi speciala, 40 de mucenici Nu te descuraja acum te rog mumos, da? Scot si pentru tine cateva majorete ?

Si pentru ca e trecut de miezul noptiisi eja suntem in 9 martie , dupa ora Ro, nu dupa ora mea de aici inca, dar nu are nimic, acusi bate gongu si la mine de miezul noptii....

La Multi Ani Pickty_toto!!!

La Multi Ani Persi!!!

Burticilor care isi vor tine maine puiutii in brate le mai urez inca o data mult curaj si cu Dumnezeu inainte, sa va ajute sa trecti peste emotii, sa va alintati la piept puiutii sanatosi care sa va umple sufletul si inima de bucurie si fericire !!!

Ma retrag si eu , sting si lumina?

Noapte buna burtici si mamici cu bebici!!!

_
Mind the Bump!37+ Sophia Nicole

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Uau ce insomnie am... Uite la ce ora scriu! (am dormit pana acum de la 11, e drept)
Alina, bravo pentru eco ; bebe cu atatea kg are greutate de 35s (vad ca e un pic mai mic ca al meu), probabil te refereai la masuratorile de lungimi? Oricum, nu te stresa, continua sa fii poziztiva, daca n-a vazut nimic la tub digestiv si rinichi e perfect.
Lalely draga, ureterul parea de 9 mm atunci, rinichii n-aveau nici atunci nimic; am inteles ca asta mai poate varia in functie de daca a facut sau nu pipi in momentul eco... Sper sa ai aceeasi veste bune; oricum o sa facem o eco pe la 2 luni.
Strumphi, esti fantastica, o comoara si gatesti tu asa minunatii!

Hai ca mai incerc la somn! Nici nu pot citi o carte fiindca maine (azi) dimineata sotzul are examen (a 2a specialitate) si nu vreau sa-l zapacesc noaptea...)

Va pup pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s36 cu un dragalas

AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Bunadimineata, fetele, sa aveti nasteri usoare astazi!
Mai avem o saptamana, adica pe 16 martie. Va rog sa ne treceti pe prima pagina, cu inducere.
Noi mai tusim, mai muci, mai rosu in gat, dar atat, trece nemernica de raceala, dupa aproape trei saptamani...

Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 36+, bineinteles tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

LA MULTI ANI PERSI
LA MULTI ANI PICKY_TOTO!

Va urez o aniversare frumoasa si multe bucurii alaturi de cei dragi!

HAI VISSS!!!
HAI SPIRIDUSHA!!

Pisuc multumesc mult de raspuns...o sa vedem cum va fi si la noi desi ma rog sa fie bine..noi aveam dilatatia 7,7 mm.Nu stiu daca este afectat si rinichiul..de fapt nu am inteles prea bine ..faptul ca avea ureterul dilatat insemna ca are ceva si la rinichi..sau minima ectazie bainetala insemna aceasta dilatatie a ureterului...vom vedea!

33+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 7 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata neata!
Va dau cafeluta fiindca azi ne trebuie energie, e zi mare cu multi bebelusi!!!

M-am cam necajit ca am visat urat azi-noapte, cu atatea insomnii sa mai si visez aiureli e tare enervant. Uf, sper sa fie totul bine, mai ca ma trezisem cu o panica similara cu Cris... Apropo, ma bucur ca esti mai bine! Acum la final paranoia e legata de sarcinile oprite la final (Viss, o sa razi cand vei citi, eu - mama Zenului), despre care nu inteleg cum se pot intampla, daca sunt urmarite si merg bine pana atunci... Dar nu vreau sa mai rasucesc in rana, Ailed...

Eu plec la biserica; am sperat ca pot sta nemancata dar n-a fost sa fie, fac o hipoglicemie groaznica dimineata (si acum merg abia la 10), asa ca nu ma va si impartasi, sper sa pot merge duminica dimineata mai devreme. Vreau apoi sa merg si la Sf Stelian, nu am ajuns pana acum.

Lalely, asteapta sa vezi la urmatoarea eco, poate ai si tu aceeasi surpriza placuta!

Va pup pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s36 cu un dragalas

AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Neata,

Strumphita, ce bine arata clatitele si mucenicii! O nebunie! Vreau si eu reteta la clatitele alea.

Medeea
, draga mea, ati stabilit deja cezariana! Brrr, mi-aduc aminte cand ne-am intalnit asta-vara la intrarea in Careffour si am declarat ca suntem gravide amandoua! Nastere usoara!

Azi avem zi mare, cu multe nasteri. Hai fetele!

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 14.04.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

fetele care au facut cezariana.....inainte de operatie se face clisma????

si inca o intrebare....eu am o pompa manuala de la nik,dar ma gandeam ca maine sa il trimit pe ubi sa ia una electrica ca banuiesc ca ajuta mai mult,mai ales in caz de cezariana cand lapticul vine mai greu.... vreau si eu pareri despre mustella electica sau nuk electrica????

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 4
AMR FOARTE PUTINE ZILE

In nici un caz Nuk electrica.
Eu am avut la prima sarcina. Mare porcarie. Nu are nici o legatura cu alaptarea. Efectiv iti traumatizeaza sanul.
Medela, cred ca ai scris gresit Mustella, cele electrice sunt scumpe iar cea manuala face exact acelasi lucru.
Rap calitate pret e excelent.

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput