Mar-Apr (176) Bravo Viss, Spiridusha!! Hai Stefy!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

strumf super mucenici si clatite , asteptam reteta

camiiar v-a tinut antonia treji?
baga niste gogosi rapide sa treaca pofta de mucenici

o fi nascut stefy?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

ia sa mai trancan si eu oleak, de parca nu am trancanit ca o moara stricata de dimineata de cand m-am trezit poate apre si vestea de la Stefy pana ma duc eu la nani un pic asa ca de pranz

millie, ce mai face Timeea? tu cand ar trebui sa nasti ? stie ca va avea o surioara ?

lauriciu, ce delicatese faci tu acolo eu nu fac de astea, eu asa mai din popor

Picky, tu ai programata cezariana pe 25, cand am eu DPN ul , chiar sunt curioasa daca o sa nasc pe 25, desi nu cred, as vrea eu ca e zi frumoasa si sarbatoare, dar cine stie ? sper totusi sa nu fie cum mi-a prezis berbentu` de la inceput, ca eu nasc pe 31 martie, bine ca n-o spus pe 33 martie Azi cum te sarbatoresti ? ( pentru mine o pralinuta belgiana please vai imi fac pofte singura si mi se face dor de Bruxelles cand spun Belgia )

MaryM, hai ca nu ai bagat destula viteza , acusi termin de mancat toti mucenicii, de una singura si deja am mancat prea mult

Stefana, am uitat sa iti raspund mai devreme sunt iar cu pluta ... nu am insiropat deloc, i-am dat cu multaaaa miere si nucaaaaa bunica-mea ii insiropeaza cand ii face de post sau cand nu are miere in casa , eu i-am facut de dulce , cu de toate pentru toti, ou, smantana, unt, lapte

Persi, eu eu.. eu vreau tort de parca nu mananc de cand m-am trezit, acusi nu o sa mai pot sa ma ridic de pe canapea si apropo, mucenicii de la magazin nu arata asa bine pentru ca nu sunt facuti cu dragoste

pisuc, sa iti fie de bine mucenicul eu am dat iama in ai mei, ca doar o data pe an sunt 40 de sfinti odata nu ? dar vad ca tu nu te aventurezi la mai multi, tii la silueta , nu ca mine

ailed, pe unde mi-ai umblat azi ? eu tot stau si te astept, mi s-o si lungit gatu` cat ma uit dupa tine pe geam hai ca maine scoatem la agitat motatele si pentru tine , ca doar asa ai spus nu ?

_
Mind the Bump!37+ Sophia Nicole

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

cami, o intrebare te rog daca stii sa imi spui multumesc

azi m-am uitat in calendar si am vazut ca sarbatoarea de azi e trecuta cu rosu, deci nu pot spala, calca , coase , nu ? azi trebuie sa stau pe fund si sa nu fac nimic , da ? nici ca-mi pare rau daca trebuie sa stau degeaba, imi ajunge cat am muncit ieri asa ca de 8 martie

Cami asa este? Nu avem voie sa trebaluim astazi? Si chiar voiam sa ma apuc de spalat hainutele bebelinei si de calcat
Asa mi se intampla mereu: cand ma apuca dorul de a fi mare gospodina este sarbatoare!
Si daca tot e zi de stat "pe fund" cred ca ma duc pe la cofetariile de care spuneti voi, sa vad cum le-au iesit lor mucenicii

35+

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

,asa acum sa dau raportul... am fost ieri cu iubi si am luat pampers, servetele umede de la pampers sensitive, forfecuta, suport de suzeta, betisoare de urechi, tampoane pt mine si din alea de vata in tifon si always de noapte, lotiune de corp si balsam de buze nivea natural ca sunt 90 la suta naturale...haine cateva si mai meri ca nus tiu cat de lunga va fi dodo ...am luat un set dragutz cu body alb cu dunga bleumarin si salopetica bleumarin , si am si jachetica la el cu caciulita ... si din aceeasi gama pantalonasi unii albi cu dunga si unii albastri..inca un body cu dungi cu maneca lunga...un pulovaras gri deschis si am gasit si salopetica cu botosei la fel... 2 pijamalute cu totul bleu deschis si inchis, si niste blugi crem ( mai mari cu un body asortat)...
si am gasit la chicco niste pantofiori alb-crem cu dungi albastre si cu un pic de gri.... sunt dusa la fazacua sortatul, nu?
azi am luat sterilizator de la avent, din cel pt microunde, protector de sfarcuri standard, suzete de noapte, lampita de veghe, perie de biberoane, termometru de baie, lingurita de la nuk din silicon, in fine nu au ramas decat hainele de luat sa vedem cat e dodo de lunga...

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 36+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 4 zile
69/11

Mergi la inceput

someone please stop me and send me to bed

daca mai stau mult aici trancan mereu dar mi-am mai adus mainte ca mai am de strigat la catalog ca nu am terminat

bubulina mea a inceput sa sughita saracuta, hac hac... cred ca i-am dat prea mult de papa azi

Mamicile de au nascut si nu trecut mai deloc pe la noi , va rugam frumos sa veniti sa ne mai spuneti de voi, cum sunteti, ce mai faceti, cum e viata acum dupa ce a aparut minunea in viata voastra ... lista aici e lunga : gimihaela, magnolia, dinora, ralukab, Ruxandrada, speranta, Andreea, MsBb, shihana... Va asteptam cand aveti un pic liber si nu va solicita bb

_

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

,asa acum sa dau raportul... am fost ieri cu iubi si am luat pampers, servetele umede de la pampers sensitive, forfecuta, suport de suzeta, betisoare de urechi, tampoane pt mine si din alea de vata in tifon si always de noapte, lotiune de corp si balsam de buze nivea natural ca sunt 90 la suta naturale...haine cateva si mai meri ca nus tiu cat de lunga va fi dodo ...am luat un set dragutz cu body alb cu dunga bleumarin si salopetica bleumarin , si am si jachetica la el cu caciulita ... si din aceeasi gama pantalonasi unii albi cu dunga si unii albastri..inca un body cu dungi cu maneca lunga...un pulovaras gri deschis si am gasit si salopetica cu botosei la fel... 2 pijamalute cu totul bleu deschis si inchis, si niste blugi crem ( mai mari cu un body asortat)...
si am gasit la chicco niste pantofiori alb-crem cu dungi albastre si cu un pic de gri.... sunt dusa la fazacua sortatul, nu?
azi am luat sterilizator de la avent, din cel pt microunde, protector de sfarcuri standard, suzete de noapte, lampita de veghe, perie de biberoane, termometru de baie, lingurita de la nuk din silicon, in fine nu au ramas decat hainele de luat sa vedem cat e dodo de lunga...

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 36+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 4 zile
69/11

vrem pozici ca sa te credem

nu ai reparat mufa la laptop sau tre` sa vin eu sa verific personal ?

hai ca glumesc, sa le poarte sanatoasa dodo v-ati hotarat la nume sau inca in dubii ?

_

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mai fetele

eu m-am uitat pe calendar
si e cruce neagra la noi
da e sarbatoare azi
sunt cei 40 de mucenici
dar fiind aici cu cruce neagra poti face treaba
e f frumos sa poti tine toate sarbatorile si cu cruce neagra
de exemplu
sf teodora
de pe 11 febr cand am nascut eu pe antonia
eu o tin
si mai sunt si altele
da nici eu pe toate
recunosc
dar eu va sfatuiesc sa o tineti
mancare puteti sa faceti
sa nu calcati sa nu spalati sa nu bagati curatenie etc.
ca asa de mancat tre sa mancam

asa ca irina lasa pe maine spalatul si calcastul
daca vrei sa faci insa mucenici e ok
dar daca vrei sa lenevesti si asta e ok

strumph nu stiu de ce la tine apare cu cruce rosie
se mai intampla si erori de tipografie
sau mai stiu eu ce

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 36+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 27 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

stefy nu a dat nici un semnnnnnnnnnnnnnnn
astept
sunt cu ochii pe telefon
fug sa adorm fata

delia sa stapaniti sanatosi lucrusoarele
si voi si bebelina

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 36+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 27 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Fetele imi cer scuze... am uitat sa urez si eu...

Multi, multi ani fericiti !!!
pentru:
persi si piky_toto

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Felicitari, Spiridusha!!!
Strumhitza, multumesc pentru prima pagina.
Fetele, am avut niste contractii de era sa urcam in masina sa fugim spre Bucuresti, la nicio sarcina nu m- durut in asa hal. Acum vad ca incep din nou, sper sa nu vina bebe atat de repede... Totusi au trecu doua ore de la ultimele. Singurul meu strs e sa nu nasc in masina!

Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 36+, bineinteles tot

Mergi la inceput