Mar-Apr (176) Bravo Viss, Spiridusha!! Hai Stefy!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Salutari!!!
Va multumesc tuturor pentru urari si va invit la o felie de diplomat!
Picky_toto,iti doresc si eu "LA MULTI ANI",multa sanatate si numai bine!
VISS,felicitari pentru bb grasunei si sanatosi!
Strumph,m-ai lasat fara cuvinte,nici la magazin nu arata mucenicii asa bine.
Simona,bun venit acasa si recuperare usoara tie si lui bb Arsenie!
[majoreta]Stefy,nastere usoara!!

fericita de Radu Andrei +35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Tocmai am mancat o jumatate de mucenic urias de la cofetarie, absolut de-li-cios!!! super insiropat, cu nuci multe, vai, ce bunatate! Ne-a adus mami meu.
Deci in Bucuresti exista si la cofetarii fffff buni (ex Claus, Nicoleta...)

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s36 cu un dragalas

AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Mesaj de la deea:
A nascut viss are 2 bb mari si frumosi s-au nascut la 8.54 si la 8.57. Fata are 3060g si baiatul 2660g. Viss e ok.

------------------------------------------------------------------------------------------
Mami fericita de Edutu - Eduard Gabriel- 25.02.2011

Ana-Maria

Felicitari viss!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

Picky_toto multumesc de gandurile bune!

Strumphitza - anul asta nu am facut nici macinici cu zeama, nici ca ai tai, deoarece toti din familie au facut si mi-au trimis si mie!deh, ma rasfata un pic...asa ca am scapat de facut

32 +

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Dorinutza, Ioana16, Madutza, lauriciu, Millie, Strumpfi, toate...totul e bine cand se termina cu bine!!!
Am sa incarc si ceva pozici, acum vad ca da semne de trezire...

Dorinutza, am sa pap si eu portocale...si eu bag cereale cu lapte si simt nevoia d edulce mereu mereu...SPer sa mai scad in greutate in 2 sapt...macar asa 4-5 kg...

Visss, ce grasuuuuni, sa-ti traiasca mami amandoi si sa va bucurati de ei!

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Bine ai revenit acasa Simo, cred ca ti-a fost tare greu acolo in spital dar cel mai important este ca bb e sanatos. Durerea o sa treaca ea.
Cu mancarea eu pap acum fructe portocale, suc de mere etc.
Si incontinuu as manca dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

BRAVO VISS! bun venit SERGIU SI SONIA!
HAI STEFY, HAI IONY!
LA MULTI ANI PIKY SI PERSI!
CAMI, gata am scos cureua sa sti... o gura inteleg de pofta, dar un pahar... vezi ca de fiecare data cand "calci stramb" ii fortezi pancreasul lui bb, ca acum functioneaza si el si glucoza ta netransformata din sange ajunge la pancreasul lui micut care incearca sa o transforme in energie..., uite iti dau un pupic sa te gandesti la mine inainte de a mai gusta ceva...
simo, Felicitari draga mea! sa-ti traiasca bb Arsenie!, am mai auzit si eu povesti naspa despre Cantaccuzino... o cunoscuta , desi avea o sarcina pretioasa obtinuta dupa ani de incercari, ea avea 38 de ani, i-a programat dr ei ceza la 39+, ca sa se intoarca din concediu, bineinteles ca a apucat-o inainte, i s-a rupt apa a ajuns la spital nu a vrut nimeni sa-i faca ceza.. si a nascut normal... copilul a tb sa fie pus la aparat, acum e bine , dar putea sa nu fie...

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 36+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 5 zile
69/11

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui spiridusha

Suntem bine amandoi, 3600 gr, 50 cm, apgar 10, totul e in regula si-s foarte fericita!!!! Va pup

38s3z

Bebe Cristi e pe drum cu barzaa!!!

Felicitari Spiridusa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

delia chiar ma gandeam pe unde esti de nu vii sa ma tragi de urechi
ahahahhaha
da stiu
offffffffffff
da aveam o poftaaaaaaaa
de numaaaaa
ca acu cu mucenicii
offffffff
eu rar am asa pofte
da cand le am
nu ma pot abtine si pace
offfffffffffffffffff

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 36+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 27 ZILE

Mergi la inceput

LA MULTI ANI PERSI
LA MULTI ANI PICKY_TOTO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

da irinuca, la cuptor electric ca si la mine toate electrocasnicele sunt incorporate in mobila de bucatarie

pai eu am incalzit cuptorul in prealabil la 150 grade, i-am lasat sa creasca si sa inceapa a se rumeni dupa ce i-am bagat la cuptor si cand am vazut ca se incep a rumeni , am ridicat temperatura la 200 grade... nu stiu sa iti spun ca si timp pentru ca eu nu stau cu ochii pe ceas, doar cu ochii pe mucenici sa nu ii ard mereu ii controlam sa vad cum s erumesc, daca uniform, daca bine... am intors tava o data sa se coaca bine si aia din spate.. ca desi e cuptor electric, tot imi coace mai bine in fata decat in spate ...ah si i-am pus ventilatorul sa imi invarta caldura in cuptor peste tot, ca al meu e mai smecher , are diferite setari, jos-sus, mijloc, parti ...chestii trestii nu le-am folosit niciodata pe toate ca imi prind urechile, eu dau sa imi fie cald in cuptor peste tot ca daca dau pe parti, o sa mananc din parti, nu?

gata, sper ca nu am dat prea multe indicatii pretioase

Pare atat de usor cand explici tu!
Si cuptorul meu are o multime de functii. Asta cu ventilatorul nu am folosit-o niciodata
Fiind incurajata de explicatiile tale, tocmai ma pregateam sa scot faina si restul ingredientelor, cand m-a sunat Sis. Ma roaga sa-i fac o traducere... si mi-am adus aminte de serviciu si de activitatile mele inainte de "the big bump"!
Asa ca trec la tradus si las bucatareala pe mai tarziu. Dar salvez mesajul tau ca sa il consult cand ma apuc de treaba!
Multumesc pt indicatii!

35+

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput