Mar-Apr (176) Bravo Viss, Spiridusha!! Hai Stefy!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

wow, am nimerit la merele fix
FELICITARI VISS, SA VA TRAIASCA STELUTELE SI SA FITI CEI MAI FERICITI PARINTI!!
FELICITARI SPIRIDUSHA, TOATE CELE BUNE PENTRU FAMILIA VOASTRA!!

Simo, bine ati revenit acasa!! imi pare rau ca ai trecut prin atatea dar bine ca s-a terminat cu bine cat despre kg...sunt convinsa ca o sa le dai jos imediat

pisuc, hey, panica e doar a mea si nu dau la nimeni ok? felicitari pentru vestile bune de la eco, de abia astept sa merg si eu sapt viitoare!

shtrumph m ai imbolnavit nu alta cu mucenicii!! sunt pasiunea mea ascunsasi doamne, ce bine arata

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Felicitari Spiridusha

refacere usoara si mult laptic !!!
Simona ,Vladut e asa de dulce
Ally vazut burtica frumoasa
Cami sa-ti fie de bine cola si eu mai beau din cand in cand cate un pahar

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 33+ s
Amr 6 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Multumesc fetelor pentru aprecierile asupra mucenicilor ...sa nu mai spun ca am terminat de molfaint vreo 2 numa , unu nu era de ajuns, sunt prea buni sa ii las sa se usuce

Scrish, daca te grabesti si prinzi primul avion mai prinzi si tu cativa

Lalely, nu stie el Nick ce nevasta si-a luat glumesc, stie stie... soacra-mea e cea mai fericita ca nu ii moare puisorul de foame si nu mai mananca junk food cum facea inainte de a ma intalni

Catank, multa sanatate si refacere rapida sigur te pui tu repede pe picioare ca doar mananci bio Imi pare rau ca te-am fazut sa salivezi toata noaptea

Ioanna, tu nu ai facut mucenici? sau faci de aia in zeama ?

Madutza, reteta mea de clatite cu branza la cuptor e secreta hehe glumesc, poate scriu mai tarziu reteta, dar daca mai scriu aici ceva de mancare vin fetele cu bata dupa mine

Ally, da durcellul tau e voinic si saltaret, a mea bubulina e lenesa iar, ca tac-su iar numa pe seara imi da semne ca e ok, in restul zilei tre` sa ii bag multa apa sau sa o imping prin parti sa isi miste fundu`, care cred ca-i mare ca a masii si plus ca de la atata somn ii creste si mai mare cand o iesi cred ca o sa ma injure tare tare de cate ori am trezi-to si impins-o sa imi dea un semn cand nu o simt

_
Mind the Bump!37+ Sophia Nicole

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

FELICITARI VISS!!!!!!!!!!!!

FELICITARI SPIRIDUSHA!!!!!!!!!!!

..eu numai am trecut pe-aici sa vad daca au nascut fetele...ca gatesc:niste pestisor in ou si champiñones cusmantana si patrunjel m a apucat devreme si trebuie sa termin pana la 2 si cu mancatul ca merg la plimbarica si asta e ora mea de plimbare
e asa de frumoos afara,abia astept sa vina primavara
ioana mi a tecut supararea de aseara...la anu poate oi serba si eu 8 martie

38 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

strumphy strumphy pune te rooooog reteta de la clatite!ca arata tare bine si vreau si eu!
aaa si am uitat sa feliciti pe simo pt un bebic asa de dulce si de fruumos...e tare finut
si burtica lui ally e superba
fug la mancarica ca altfel nu mai gaaat

38 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele
la noi ninge
daca va vine sa credeti
offfffffff
e un norisor
aici care isi face de cap

strumph si eu vreau reteta de clatite
arata superrrrrrrrrrrr tot ce ai facuttttttt
yamiiiiiiiiiiiii
maine ii arat lui tanti
poate imi face
ca nu a mai venit azi
offfffffffffffff

de la stefy inca nici un mesaj
da trebuia sa fie la spital dupa 11:30
asa ca mai am rabdareeeeeeeeeeee

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 36+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 27 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Neatza!
Si eu m-am trezit pe la 10 astazi si am facut mucenici fierti pt sot. Ce bataie o sa ia daca nu-i mananca
Pt mine vreau mucenici ca la mama acasa (moldovenesti), dar la Capitala nu gasesc, deci ar trebui sa-i fac eu... Si sigur nu vor iesi ca ai lui Strumphy
Apropo, Strumphy, mucenicii i-ai facut la cuptor electric? La ce temperatura ii pui? Cat timp?
Eu am un cuptor electric de la Electrolux (din acela incorporabil in mobila de bucatarie) si o singura data am facut paine la cuptor si a iesit ... beton (la propriu) Mi-am rupt dintii in ea .
Tie cum de ti-au iesit pufosi?
Ma gandesc ca ma apuc de framantat mucenici si muncesc degeaba...

35+

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

da irinuca, la cuptor electric ca si la mine toate electrocasnicele sunt incorporate in mobila de bucatarie

pai eu am incalzit cuptorul in prealabil la 150 grade, i-am lasat sa creasca si sa inceapa a se rumeni dupa ce i-am bagat la cuptor si cand am vazut ca se incep a rumeni , am ridicat temperatura la 200 grade... nu stiu sa iti spun ca si timp pentru ca eu nu stau cu ochii pe ceas, doar cu ochii pe mucenici sa nu ii ard mereu ii controlam sa vad cum s erumesc, daca uniform, daca bine... am intors tava o data sa se coaca bine si aia din spate.. ca desi e cuptor electric, tot imi coace mai bine in fata decat in spate ...ah si i-am pus ventilatorul sa imi invarta caldura in cuptor peste tot, ca al meu e mai smecher , are diferite setari, jos-sus, mijloc, parti ...chestii trestii nu le-am folosit niciodata pe toate ca imi prind urechile, eu dau sa imi fie cald in cuptor peste tot ca daca dau pe parti, o sa mananc din parti, nu?

Edit: ca am uitat sa iti spun ce si cum fac de imi cresc asa bine si frumos pai aluatul creste de la drojdia pe care o pui in compozitie, dupa ce framanti aluatul il lasi la dospit pana vezi ca se umfla asa furmos ca o gogoasa infuriata si cand apesi cu degetul in el e pufos si se duca degetul in jos usor in aluat eu dupa ce invart cununita si fac colacelul si il pun in tava ii mai las cam 15-20 min sa mai creasca si in tava, apoi ii dau cu ou si dupa ii bag la cuptor si vezi ca focul in cuptor nu trebuie sa fie tare din prima, ca se arde si scoti si cruda painea sau ce mai coci tu acolo, mai bine la inceput pana incepe sa se coaca temp mai mica si apoi spre final o mai ridici putin sa se rumeneasca poti sa incerci sa vezi la final daca sunt gata, sau chir i la paine, cu o scobitoare, bagi la mijloc in aluat in paine /mucenici si daca se lipeste ceva de ea atunci mai lasi putin, daca e fara aluat lipt atunci e gata , sau mai poti incerca asa : cand scoti painea de la cuptor si crezi tu ca e gata de coapta, o intorci pe o parte din tava, si bati un pic cu degetul in ea pe fundul painii, si daca suna a gol atunci e bine, e coapta, daca nu , atunci e cruda si mai trebuie sa stea in cuptor.

gata, sper ca nu am dat prea multe indicatii pretioase
_

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

irinuca eu cred ca gasesti
mucenici si la diversele magazine de paine sau cofetarii
eu l-am pus pe sot sa caute
sa gaseasca
bine noi luam de post
deci nu asa gustosi sa poata si el manca
deci fara lapte si oau
as vrea sa o pun maine pe tanti sa faca cativa de post si cativa de dulce
sa vedem daca va avea timp

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 36+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 27 ZILE

Mergi la inceput

cami, o intrebare te rog daca stii sa imi spui multumesc

azi m-am uitat in calendar si am vazut ca sarbatoarea de azi e trecuta cu rosu, deci nu pot spala, calca , coase , nu ? azi trebuie sa stau pe fund si sa nu fac nimic , da ? nici ca-mi pare rau daca trebuie sa stau degeaba, imi ajunge cat am muncit ieri asa ca de 8 martie

o sa scriu si reteta de clatite cand oi avea inspiratie

_

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput