Mar-Apr (176) Bravo Viss, Spiridusha!! Hai Stefy!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

strumph, am dat raportul, da....., am fost si la monitorizaj, bb e bine, mi-a dat sa iau neoangin pt gatul meu dureros, paracetamosl de 2 ori pe zi si ceai..., maine suntem invitati la o masa si de abia astept si dupa a zis iubi ca ma duce la plimbare, ma intreba daca pot..., si am zis normal ca pot... ( oricum maine implinesc 37 de sapt si trec in a 38-a..., deci welcome dodo!)de abia astept motatele pt mine
cami, am papat si eu mucenici fierti ieri si azi ( desi ma durea gatul de la nuca...)dar sunt fierti fara zahar...... iar sfinti recuperz la anul...., mama ce bine aratau aia din pozele de la strumph

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 36+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 4 zile
69/11

Mergi la inceput

e un site pe care apare cu rosu azi...dar in cel tiparit care-l am eu e cu negru...
se poate coase cami?daca e cu negru... eu le tin doar pe cele cu rosu...

AMR maxim 4 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

,asa acum sa dau raportul... am fost ieri cu iubi si am luat pampers, servetele umede de la pampers sensitive, forfecuta, suport de suzeta, betisoare de urechi, tampoane pt mine si din alea de vata in tifon si always de noapte, lotiune de corp si balsam de buze nivea natural ca sunt 90 la suta naturale...haine cateva si mai meri ca nus tiu cat de lunga va fi dodo ...am luat un set dragutz cu body alb cu dunga bleumarin si salopetica bleumarin , si am si jachetica la el cu caciulita ... si din aceeasi gama pantalonasi unii albi cu dunga si unii albastri..inca un body cu dungi cu maneca lunga...un pulovaras gri deschis si am gasit si salopetica cu botosei la fel... 2 pijamalute cu totul bleu deschis si inchis, si niste blugi crem ( mai mari cu un body asortat)...
si am gasit la chicco niste pantofiori alb-crem cu dungi albastre si cu un pic de gri.... sunt dusa la fazacua sortatul, nu?
azi am luat sterilizator de la avent, din cel pt microunde, protector de sfarcuri standard, suzete de noapte, lampita de veghe, perie de biberoane, termometru de baie, lingurita de la nuk din silicon, in fine nu au ramas decat hainele de luat sa vedem cat e dodo de lunga...

AMR maxim 4 zile
69/11

Oauuuuuuuuuu dar cumparasi nu gluma! Sa le folositi sanatosi!!!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 36+

Mergi la inceput

saru' mana catank, am lasata totul pe ultima suta...
si nu strumph nu mi-a reparat mufa

AMR maxim 4 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui medeea76nou

Felicitari, Spiridusha!!!
Strumhitza, multumesc pentru prima pagina.
Fetele, am avut niste contractii de era sa urcam in masina sa fugim spre Bucuresti, la nicio sarcina nu m- durut in asa hal. Acum vad ca incep din nou, sper sa nu vina bebe atat de repede... Totusi au trecu doua ore de la ultimele. Singurul meu strs e sa nu nasc in masina!

Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 36+, bineinteles tot

hai sa te incurajez putin , in stilu-mi caracteristic sa iti spun o povestioara, sper sa nu si adormi pana termini de citit

Eu, nascuta ultima , din 4 fete la parinti ... mama mergea la munca intr-o zi cu soare , 11 iunie 1981 avea o burtica de7 luni, cu mine ...pe la 7 fara ceva dimineata traversa un parc sa ajunga la serviciu pentru ora 7... i se face rau si o vede un nenea Garcea ca se sprijinea de un copac in parc ca ii era cam rau , si o intreaba politistul daca ii este rau si mama spune ca da, ehh o vazut omu` ca e cu burta la gura, si da-i repede , fuge Garcea in postul de politie, ca era aproape de parc si cheama salvarea , vine , o ia pe mama, o duce la spital la urgente... acolo o tanti doctor o controleaza si ea deja aproape dilatata toata si eu eram pe vine si ii spune doctorita la nenea de la salvare sa o duca la maternitate ca "femeia asta naste " cand a auzit mama, ii spune la doctorita: femeie esti nebuna? pai cum sa nasc la 7 luni, mai am 3 acasa si au iesit toate la 9 luni, asta ce are , e mai cu motz ??? (nu ca nu as fi )

Si iaca asa a fost cu mama si a 4 cucuiata, am iesit mai repede si devreme, nu am vrut sa mai stau pana la 9 luni, eram in graba mare vezi si tu poate sa nu patesti ca mama mea

_
Mind the Bump!37+ Sophia Nicole

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Delia, sa poarte Dodo sanatoasa toate lucrusoarele!

Eu stiu ca noi avem acelasi nr de sapt si ca UM a fost 24 iunie. Intrebare: cum maine ai 37 incheiate si intrii in 38 ...ca mie nu imi ies asa calculele...Respetiv_: incheiem 36 si intram in 37, NU ???

Si binenteles ca si eu am uitat sa felicit sarbatoritele:

LA MULTI ANI FERICITI FETELOR !!!

Ally , Eduard 36 sapt bebe

AMR 4 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

LS MULTI ANI PERSI SI PICKY TOTO

FELICITARI VISS SI SPIRIDUSHA! REFACERE RAPIDA SI VA ASTEPTAM CAT MAI REPEDE ACASA SA VEDEM SI NOI BEBEII FRUMOSI!

PISUCMIC aveam aceeasi data programata 2 aprilie.
Ce frumos, puiutii nostri se vor naste in aceeasi zi.

ALINA06 felicitari pt eco

LALELY nu iti mai face griji cu eco, o sa vezi ca totul va fi bine, eu deja nu ma mai gandesc.

STRUMPHY sa iti fie rusine, n-ai pic de mila , eu te cred ca esti o gospodina desavarsita, dar eu mor de pofta, as manca si pietre, de dulciuri nu mai zic

HAI STEFY asteptam vesti si de la tine

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 34+ , adica Ayanna Stefania

AMR max 30 de zile

am produse la Bazar

Mergi la inceput

ally, azi am 36 de sapt si 6 zile, maine impinesc 37, deci am 37 implinite si intru in a 38 a sapt...asa mi-a zis si dr si asa scria si pe ecograf cand imi facea..cum m-a internam ultima oara joi aveam fix 35 de sapt si vineri la eco scria 35 de sapt+1 zi deci aveam 35 de sapt implinite si o zi asta era pe 24 feb
uite un site aici http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/teste-medicale/calculator-sarcina_8

.

AMR maxim 4 zile
69/11

Mergi la inceput

ally uite aici site-ul elimina spatiile http: // www. acest topic este si pe site-ul Desprecopii/teste-medicale/calculator-sarcina_8

AMR maxim 4 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ally nu
azi e ultima zi din sapt 37 a lui delia
deci si a ta
maine aveti 37+
deci aveti 37 de saptamani nu 36
deci mai raman maxim 3 sapt

stefy nu a dat nici un semn fetele