Aspirante optimiste >20 ani Felicitari Lia!!!(649)
Raspunsuri - Pagina 7
racheel spune:
lorena eu zic ca ai fost la ovulatie, in ziua cand liniuta T a iesit mai inchisa
Daca vrei fac o poza cu testele mele din luna cand am ramas gravida sa vezi cum apar la mine.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
14+
Doamne, ajuta-ne in continuare!
walkiria spune:
Camcris, tu ti-ai facut urocultura? zici ca ai infectie urinara, insa asta e data (banuiesc) de vreo bacterie, ai aflat ceva in legatura cu asta?
Eu am luat aseara uricol ca nu mai puteam de usturime, am dormit cu o sticla de apa calda intre picioare, ca altfel nu reuseam sa pun geana pe geana.
Eu am de gand sa erg la medic dupa ce imi iese analiza si sa urmez tratament daca e nevoie. Doar ca sunt dupa ovulatie si nu prea stiu cum o sa fac.
Lorena eu cred ca poti lua un paracetamol simplu...din cate stiu eu, nu dauneaza. Si u ma confrunt cu dureri de cap lunar, si imi trece capul numai cu paracetamol. Referitor la teste, tu presteaza mama la gru ca e poz sau neg, ca nu se stie de unde sare iepurele ![]()

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
elenusht spune:
sarah199065 multumim pt flori! :)
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu
!!!
camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui walkiria Camcris, tu ti-ai facut urocultura? zici ca ai infectie urinara, insa asta e data (banuiesc) de vreo bacterie, ai aflat ceva in legatura cu asta? Eu am luat aseara uricol ca nu mai puteam de usturime, am dormit cu o sticla de apa calda intre picioare, ca altfel nu reuseam sa pun geana pe geana. Eu am de gand sa erg la medic dupa ce imi iese analiza si sa urmez tratament daca e nevoie. Doar ca sunt dupa ovulatie si nu prea stiu cum o sa fac. |
nu am fost acum la dr. am fost anu trecut cu aceleasi simptome si pana sa ajung la medicul de famile cu rezultatele mi-a trecut infectia, dar totusi m-am dus si mi-a dat tratament cu antibiotic "nolicin" pe care bineanteles ca nu l-am mai luat ca nu mai era cazu

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
sarah199065 spune:
| citat din mesajul lui elena.togan sarah199065 multumim pt flori! :) Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! vreau sa fiu !!! |

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu
!http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
gabyv spune:
Am revenit.
Va invit si la mucenici muntenesti asa cum am promis.
Lore, stiu ca mai era cineva care a zis ca a avut mai multe zile teste de ov. pozitive si a ramas luna aceea, dar nu imi amintesc exact cine. Batranetea, asta ![]()
Mada, ti-au ajuns testele?
Ah, tot in albumul cu mucenici am pus si poza cu buchetul de flori primit de la sotul pt 8 martie, azi am fost sa imi vad si cadoul, dar trebuie sa mai astept putin. Inca nu va zic ce e
, va pun poza direct cand il iau 
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
walkiria spune:
Camcris, sfatul meu este sa mergi sa faci urocultura, chiar daca nu mai ai simptome. Doar ce am citit pe net ca poti avea infectie urinara si sa nu ai niciun simptom.Eu una mai aveam putin si ma urcam pe pereti aseara de usturimi, iar acum am senzatia tot timpul ca am vezica plinca, chiar si dupa ce urinez. E o senzatie tare neplacuta.
Stiu ca infectia cu e-coli spre exemplu poate fi o cauza a infertilitatii.

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 fetelor eu sunt complet debusolata azi dimi testele erau iar usor pozitive....zic testele ca am facut 2 sa fiu sigura.....usor pozitive adica liniuta a doua e cam la fel ca liniuta de control.... nu mai stiu ce sa cred....decat ca cele doua de ieri au dat erori de la lichidele consumate....oricum eu de duminica nu am scapat nici o zi....si nici nu prea am de gand sa ratez vreuna pana duminica, luninu stiu ce s a fac cu durerile de cap....sunt ingrozitoare.....pe mine nu ma mai durut capul de cand am facut RMN ul si am trecut pe tratament....deloc....si acum de ieri si acum ma luat iar cand m-am trezit credeti ca un no spa e ok? ca nurofen sau algocalmin nu prea vreau sa iau.....mai ales daca sunt la ovulatie sau poate am ovulat deja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Lori, mie No SPa nu mi-a ajutat

pana n-am luat un paracetamol degeaba....cand am avut criza aia de durere de cap de vreo 4 ore
madabout2003 spune:
Gaby m'ai omarat cu mucenici
. Sotul tau e roman? Daca nu felicitari ca ai reusit sa ii introduci 8 martie in calendar..al meu se face c'a uitat in fiecare an
...
Nu mi'au ajuns inca testele, normal de azī pana vineri au termen...le'am comandat pe simplytest pt ca vroiam si teste de sarcina la pachet
.
Lore eu stiam ca paracetamol putem sa luam in sarcina..si normal intre ovulatie si fixarea sarcinii embrionul e safe..
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
Katy82 spune:
Buna fetele!
Kitty
, tot e bine ca ti-ai dat seama unde era problema. Cat te-a cstat operatia? Cred ca ar tb sa-mi fac si eu tot laparo si nu HSG. Te pup, tin pumnii sa vina bebe dupa tratament.
Gaby
f. bine arata mucenicii tai.
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

nu mai stiu ce sa cred....decat ca cele doua de ieri au dat erori de la lichidele consumate....oricum eu de duminica nu am scapat nici o zi....si nici nu prea am de gand sa ratez vreuna pana duminica, luni
sanatos si la termen