Aspirante optimiste >20 ani Felicitari Lia!!!(649)
Raspunsuri - Pagina 6
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Buna dimi Eu am terminat pe la 1 mucenicii, dar au iesit . Va invit si pe voi cu nuca sau cocos alegeti Kitty, e bine, ca ai depistat problema. Bella, nu cred ca ai cum sa nu te mai gandesti. www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
gabyv
m-ai terminat cum arata mucenicii
am mai lasat si pentru fete o bucatica, acum ma ling pe degete
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
gabyv spune:
Camcris, ma bucur ca iti plac... toate rudele mele au incercat sa ma deturneze de la facut, fiind obisnuiti sa cumpere.
Al meu a mancat deja 3 si tot intreaba cand fac de aia cu zeama.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
sarah199065 spune:
buna dimi,fetele!
kitty,insanatosire grabunica!un si un buchet mare de !cum a fost?doare chestia asta?
katyde ce zici ca ai iesit din cursa pentru bebe?ce s-a intamplat?
elenatzitzi inainte si ai sa vezi ca va fi bine! si un buchet de !
gabyvm-ai innebunit cu mucenicii tai!la noi in moldova(sunt din inima moldovei,iasi) se zic sfintisori!eu nu am facut ca nu am avut nuca dar pot lua si eu o bucatica dintr-ai tai,asa e?
pt toate fetele un -ic mare,mare si !!!!
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
walkiria spune:
Salutare fetelor...ati fost harnicute, nu gluma...cafelutamai aveti? ca ma apuc de lecturat din urma
Eu am avut o noapte groaznica, cred ca am reusit sa racesc sau sa iau vreo bacterie ca asa usturimi am avut toata noaptea dupa ce urinamiar senzatia se mentinea mult dupa).... de fapt au inceput cam de luni, insa nu am dat importanta.
Ai m-am dus cu mostra de urina sa-mi fac urocultura. Oare e de ajuns numai urocultura sau trebuia sa-mi fac si sumar-ul de urina? dupa rez ma duc la medicul de fam sa-mi presrie tratament daca e ceva ca mooooor de usturimi, nu am patit in viata mea asa ceva.
Aaaa si ca sa fie treaba, treaba, cand m-am dus cu borcanasul de urina am realizat ca mi-am lasat si portofeul acasa noroc ca a fost f draguta asistenta si mi-a zis ca pot plati cand iau rezultatul
Ma pun la citit din urma.
In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
AlinaBu spune:
Am intrat sa va pupi de molipseala si sa vad cine ce a mai facut ce teste .. si se pare ca nimic .
I-am promis barzei ca o jupoi dar vad ca pe Lia a gasit-o asa ca ii mai dau un ragaz de 1 luna daca nu o las cheala si de data asta nu glumesc
-iciiiiiiiii multi de molipseala Si la multi ani pentru ieri ca nu cred ca am intrat
DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 8+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
PaulaFrida spune:
Alina am prins din -ici
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui walkiria Salutare fetelor...ati fost harnicute, nu gluma...cafelutamai aveti? ca ma apuc de lecturat din urma Eu am avut o noapte groaznica, cred ca am reusit sa racesc sau sa iau vreo bacterie ca asa usturimi am avut toata noaptea dupa ce urinamiar senzatia se mentinea mult dupa).... de fapt au inceput cam de luni, insa nu am dat importanta. Ai m-am dus cu mostra de urina sa-mi fac urocultura. Oare e de ajuns numai urocultura sau trebuia sa-mi fac si sumar-ul de urina? dupa rez ma duc la medicul de fam sa-mi presrie tratament daca e ceva ca mooooor de usturimi, nu am patit in viata mea asa ceva. Aaaa si ca sa fie treaba, treaba, cand m-am dus cu borcanasul de urina am realizat ca mi-am lasat si portofeul acasa noroc ca a fost f draguta asistenta si mi-a zis ca pot plati cand iau rezultatul Ma pun la citit din urma. In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra! www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic |
walkiria daca te consoleaza cu ceva si eu sunt intr-o situatie asemanatoare tie, dar eu stiu sigur ce am ca am mai patit "infectie urinara" asa ca am luat-o din timp cu pastile urinex, parca ma simpt mai bine, ca si tratament mai am acasa "nolicin" date de medic sper sa nu fie nevoie sa iau
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
lorena_86 spune:
fetelor eu sunt complet debusolata
azi dimi testele erau iar usor pozitive....zic testele ca am facut 2 sa fiu sigura.....usor pozitive adica liniuta a doua e cam la fel ca liniuta de control.... nu mai stiu ce sa cred....decat ca cele doua de ieri au dat erori de la lichidele consumate....oricum eu de duminica nu am scapat nici o zi....si nici nu prea am de gand sa ratez vreuna pana duminica, luni
nu stiu ce s a fac cu durerile de cap....sunt ingrozitoare.....pe mine nu ma mai durut capul de cand am facut RMN ul si am trecut pe tratament....deloc....si acum de ieri si acum ma luat iar cand m-am trezit
credeti ca un no spa e ok? ca nurofen sau algocalmin nu prea vreau sa iau.....mai ales daca sunt la ovulatie sau poate am ovulat deja
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
lorena_86 spune:
kity, imi pare foarte rau
trebuie sa fii tare si sa nu te dai batuta.....vb cu didisor ca si ea are aceeasi afectiune
imi pare foarte rau ca treci prin asemenea momente....dar daca dr ti-a zis ca se rezolva atunci ai multe sanse.....faci tratamentul si apoi vine si bebe
te pup si sa stii ca noi suntem alaturi de tine
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
lorena_86 spune:
aaa si tb nu mai am cum sa-l iau....am desfacut termometrul aseara si am gasit bateria cursa si ruginita....de cand nu l-am mai folosit