Aspirante optimiste >20 ani Felicitari Lia!!!(649)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitty-27

buna fetele!!!!
eu am terminat cu laparo..ieri m-a operat...ieri am venit si acasa.ce sa spun mi-e rau de nu mai pot...dar macar mi s-a gasit diagnosticul infertilitatii mele...endometrioza.trompele in regula,ovarele in regula...doar endo in fundul de sac douglas.pana acum nimeni nu mi-a depistat-o...si nici dureri la cm n-am avut in viata mea.ma indopam cu medicamente aiurea...acum cel putin stiu ce am de facut
...si mai intru cand o sa ma simt mai bine

ASPIRANTA LA BEBE

Kitty cum se depisteaza endometrioza asta? ce analiza?sau exista semne?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

gabyv super arata

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Bella , Elena hai ca va fi bine intr-un final

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitty-27

buna fetele!!!!
eu am terminat cu laparo..ieri m-a operat...ieri am venit si acasa.ce sa spun mi-e rau de nu mai pot...dar macar mi s-a gasit diagnosticul infertilitatii mele...endometrioza.trompele in regula,ovarele in regula...doar endo in fundul de sac douglas.pana acum nimeni nu mi-a depistat-o...si nici dureri la cm n-am avut in viata mea.ma indopam cu medicamente aiurea...acum cel putin stiu ce am de facut
...si mai intru cand o sa ma simt mai bine

ASPIRANTA LA BEBE

kitty ma bucur pentru tine ca ai reusit sa afli problema, stai linistita, urmeaza tratamentul, ca eu am cunoscut la clinica dr. (din str. sandu aldea) multe gravidute care au avut endiome. si acum au bb sanatosi probabil
te-a costat mult? cum ti sa parut interventia ? a stat de vorba cu tine sau tot asa scump la vorba a ramas?

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!

Bella parca ma vad pe mine ciclul trecut..tot la fel parca tot aveam simptome peste simptome ... oricum pana nu vezi rosu, chiar daca ai facut testul tot mai speri...la mine cel putin asa a fost... Sper ca la tine sa se confirme sarcina.

Kitty ma bucur ca te simpti bine dupa operatie si ca ai un diagnostic, acum stii ce trebuie sa faci, cel mai greu e cand nu stii ce se intampla..

Elena imi pare rau pt Z1 ...Sper sa ai vesti mai bune luna viitoare!

Katy de ce iesi din cursa pt bb luna asta?

V'au iesit buni mucenicii? Eu anul asta n'am mai facut ca n'am avut timp...si n'am vrut sa trag de mine sa ii fac...plus ca ingrasa si am impresia ca de cand iau acid folic (adica cateva luni bune) m'am cam ingrasat...cred ca si dieta ajuta

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

eu am pus pauza regimului ca de la mucenici nu ma pot abtine.
adica mananc mucenici si beau taratze imediat
si eu iau acid folic de vreo 4 luni dar de 2 luni sunt la regim...cat de cat./..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Si eu sunt la regim, dar mucenici mancam o data in an. Nu are sens sa ne privam.
Eu mai stau jumatate de ora si fac si mucenici in zeama.
Da, da, azi e meniu de mucenici la noi acasa.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Gaby pe de'o parte e regimul si pe de'o parte e leneeeeeaaa cat casa poporului! Ca daca mi'ati trimite gata facuti n'as zice nu...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Pai gata, anul viitor imi deschid afacere. Trimit mucenici contra-cost prin Colissimo

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

As putea sa fac comanda de p'acuma .

Mergi la inceput