Aspirante optimiste >20 ani Felicitari Lia!!!(649)
Raspunsuri - Pagina 4
bellasamoyed spune:
neata fetele
pofta buna la mucenici, abia astept sa mananc si eu.
mai fetelor de cand iau elevitul am o pofta de mancare de nu e adevarat, eram sigura ca asa o sa se intample,nici nu stiu ce sa fac mi-e frica sa nu iau proportii...maia les ca se apropie vara
v-am spus ca am fracut ieri test si e super negativ.
ieri mi-a stricat ziua complet azi m-am conformat cat de cat. sambata astept invazia...sper macar sa vina la timp si sa nu vina iar dereglata.
au inceput sa ma doara si sanii.
vreau sa va zic ca de cateva sapt sunt balonata si constipata intr-un mare fel ma ia capul nu mai suport ca toate semnele astea ma fac sa visez ca poate sunt si eu gravi. de unde
vad ca am zis ca ma detasez de problema si iar sunt numai cu gandul acolo, cred ca ma duc la psiholog ca am nevoie
Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu
elenusht spune:
neata fetelor! Din pacate nici luna asta nu s-a intamplat minunea. Daca la inceput sangeraree credeam ca ar fi de la implantare ca a venit cu vreo 4 zile mai devreme, nu are rost sa ma mint singura ca este destul de abundent si nu are cum sa fie bebe...Si fara bebe si cu CM dereglat!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu !!!
kitty-27 spune:
buna fetele!!!!
eu am terminat cu laparo..ieri m-a operat...ieri am venit si acasa.ce sa spun mi-e rau de nu mai pot...dar macar mi s-a gasit diagnosticul infertilitatii mele...endometrioza.trompele in regula,ovarele in regula...doar endo in fundul de sac douglas.pana acum nimeni nu mi-a depistat-o...si nici dureri la cm n-am avut in viata mea.ma indopam cu medicamente aiurea...acum cel putin stiu ce am de facut
...si mai intru cand o sa ma simt mai bine
ASPIRANTA LA BEBE
racheel spune:
Buna fetele dragutele
Elena nu dispera cu cat disperam bebe nu apare.Ai 4 luni de incercari nu?Trebuie sa ai rabdare 1 an si daca nu apare treci la investigatii.
Si la mine a aparut dupa 1 an cand deja luasem hotatrarea ca singura sansa este FIV pentru ca problele am avut si eu si sotul.
Trebuie sa ai rabdare
Kitty recuperare rapida iti doresc Dar, ti-a curatat endometrioza?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 14+
Doamne, ajuta-ne in continuare!
kitty-27 spune:
racheel...da mi-a facut electrocauterizare si ma duc marti sa-mi scoata atele si imi da si tratament...dipherelline 6 luni...intru la menopauza...
ASPIRANTA LA BEBE
racheel spune:
Pai de ce ca nu ma pricep.Nu aveti voie la bebe cat esti pe tratament?
Unde te-ai operat si cu cine?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 14+
Doamne, ajuta-ne in continuare!
PaulaFrida spune:
Kitty recuperare rapida
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
gabyv spune:
Buna dimi
Eu am terminat pe la 1 mucenicii, dar au iesit . Va invit si pe voi cu nuca sau cocos alegeti
Kitty, e bine, ca ai depistat problema.
Bella, nu cred ca ai cum sa nu te mai gandesti.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC