Aspirante optimiste >20 ani Felicitari Lia!!!(649)
Raspunsuri - Pagina 8
gabyv spune:
Katy, Mada 
Mada, sotul meu este roman, din fericire. Zic asta pentru ca stiu ca "localnicii" accepta cam greu si traditiile noastre. Am o prietena care anul trecut a facut greva pt ca sotul ei a uitat de 1 martie, desi ii spusese. El s-a revansat pe 8martie, dar putin umilit. Pt ca si ea si fata ei si-au pus martisoare in piept inainte sa se duca la restaurant.
Am ras vreo 2 saptamani pe faza asta.
Oricum noi nu suntem chiar de dat exemplu, pt ca sarbatorim orice, din orice tara, bine sarbatori cunoscute. Si sa nu mai puneam la socoteala ca sarbatorim in fiecare luna data cand ne-am cunoscut si data cand ne-am casatorit. Deci in medie de 2-3 ori pe luna sarbatorim ceva.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Katy82 spune:
Fetele explicati-mi si mie cum e cu endometrioza? Nu se prinde bebe din cauza ei? Mama lui de balaur, of.... Kitty tinem pumnii sa scapi repede de problema si sa vina si bebe. Ai voie sa prestezi pentru bebe in perioada asta, sau tb sa astepti 6 luni?
Mada sotul meu e f. bolnav, e f. racit, asa ca am ratat ovulatia.
Eu sunt chiauna de oboseala.
pe toate.
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
lorena_86 spune:
scuzati fetelor....am avut treaba
nu stiu ce sa mai zic....eu oricum am prestat si prestez
rachel, multumesc, esti o draguta

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
madabout2003 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katy82 Mada sotul meu e f. bolnav, e f. racit, asa ca am ratat ovulatia. Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand! |
Katy imi pare rau, sper sa se insanatoseasca repede!
Gaby eu mi'am luat flori singura asta. Prefer asa ...el cand imi ia, cumpara numai buchete d'alea deja facute, nu stiu cum sa zic...pompoase... si mie imi plac florile mai simple freziile, lalelele (frate asa se scrie ..lelele
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
draguta spune:
buna fetele
eu vin de la dentist
, era acolo o fata de 25 de ani care spunea ca nu i-a venit CM si avea toate starile de sarcina, avea programare astazi la ginecolog si a zis ca face chiuretaj, prima sarcina
walkiria mie pentru infectie urinara cand am avut mi-a prescris dr. ciprinol si cistone
kitty
ai scapat, imi pare rau ca ti-a gasit endometrioza dar e bine ca stii ce sa tratezi, la ecograf nu s-a vazut endo cand ai facut?
draguta spune:
katy insanatosire grabnica sotului
cu dipherelinul nu mai are menstruatie, ovulatie, asa ca chiar daca presteaza perioada asta nu se prinde
, endometrul formandu-se in timpul CM asa se diminueaza, nefiind CM endometrul dispare
lorena mucusul l-ai observat acum ca ai avut si testul de ov?
eu am observat dimineata mucus cu cateva firisoare de sange, ca niciodata( scuzati detaliile) durere de ovare,test neg.
lorena_86 spune:
fetelor....incepu mucusu....e foarte abundent si lipicios.....
acum clar cred ca ovulez sau ma apropii
eu plec putin in oras
va pupic pe toate fara exceptii
ne auzim pe seara

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Katy82 spune:
Draguta
Lore spor la treaba.
Fetele nu mi se pare normal sa existe atatea boli
, of, daca nu e una, e alta. Ceva balauri trebuie sa am si eu ca altfel venea bebe pana acum. 
Ne dorim mult un
sarah199065 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katy82 Draguta ![]() Lore spor la treaba. Fetele nu mi se pare normal sa existe atatea boli , of, daca nu e una, e alta. Ceva balauri trebuie sa am si eu ca altfel venea bebe pana acum. ![]() Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand! |
"balauri"????

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu
!http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
Katy82 spune:
Kitty am gasit un articol, poate te ajuta http://www.medical-endometrioza.com/category/tratament-naturist/
Ne dorim mult un