Pufi 2010 (1) - Bun venit in casa noua!
Raspunsuri - Pagina 6

Ruxita spune:
pe mine ma doare deja burta de la atatea felicitari... se pare ca inca n-a venit primavara pentru mine!
Noua doctorita ne-a prescris Liv52 hepatoprotector pentru ca analiza de ficat nu arata prea bine... asta pentru ca i-am dat atatea siroape (antitermice) si atat de mult? Se pare ca da...
V-am pupat si sa aveti o zi minunata!
Eu presimt ca n-o sa primesc nici macar o floare la ce atitudine scarboasa am de ziua femeii... dar am zis provocarea zilei, sa nu ma cert cu nimeni... dixit!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

lorex spune:
Bine v-am regasit in casa noua...de acum 3 ani aici stam
Sa dea DD sa fie 3 ani fericiti si fara incidente majore!
Foarte emotionant mesajul de la inceput!
Am lacrimat....
Bravo fetelor! LA MULTI ANISORI, printzesa MARA!
LA MULTI ANI, MAMAICI, DE ZIUA NOASTRA!
Fiti fericite!

ayanna_xem spune:
Buna ziua mamici dragi si bine v-am gasit in casutza noua!
Un brat de si multi
pentru fetele tehnicutze...foarte emotionant mesajul de inceput si frumos organizata toata treaba cu colajul si fotografia album...imi pare rau ca nu am fost mai prezenta sa va ajut si eu, dar va multumesc pentru implicare si timpul vostru dedicat acestor lucruri...
Mesaje emotionante si frumoase ati lasat azi mamici...
...eu de obicei in momente de astea sunt in implozie...imi traiesc bucuria pe silent, meditez foarte mult, ma incarc pozitiv...
Urez si eu LA MULTI ANI
pufuletei MARA...ce zi frumoasa a ales pentru a veni pe lume! Sa fii sanatoasa si sa cresti mare si sa traiesti o viata asa cum iti doresti!!!
Si cu restanta...iertare!!!... LA MULTI ANI DARIUS de Arwen si MARA de Rebiana
Arwen, superb mesajul tau de ieri!!! Sa-l salvezi in albumul lui Darius...
...
Ce cadouri ati primit azi?
_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

elena_iulia spune:
Salutare!!, nu stiu daca isi mai aduce cineva aminte de noi insa noi nu v-am uitat Tuturor mamicilor si micutelor domnisoare
Tuturor copilasilor aniversati carora le datoram un calduros "La multi ani !", sa aveti o viata plina de fericire si bucurie.
Nu stiu in ce masura imi va permite timpul sa intru dar cu sufletul sunt tot timpul alaturi de voi

miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena_iulia Salutare!!, nu stiu daca isi mai aduce cineva aminte de noi insa noi nu v-am uitat ![]() ![]() ![]() ![]() Nu stiu in ce masura imi va permite timpul sa intru dar cu sufletul sunt tot timpul alaturi de voi ![]() Elena ![]() |
Eu, eu! M-am tot gandit la voi cand ma uitam prin listute, ma bucur sa va vad prin preajma. Ce mai face Iustin?
Sa pui poza in albumul pt colaj daca vrei.

_
Mirela si

miremia spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Ce cadouri ati primit azi? ![]() _ Mami de ![]() ![]() |
Deocamdata, multe zambete si nazbatii de la Marutza.

Si chiar daca ar fi sa raman doar cu astea, tot as fi multumita si fericita. Imi creste puiul si ma distreaza in fiecare zi cu lucrurile noi pe care le invata!

Tu ce ai primit?

_
Mirela si

alexutzzza spune:
citat din mesajul lui alexutzzza![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() La Multi Ani de 8 martie pentru cele mai frumoase, destepte, sexy si suuuuuuper mamici pe care le cunosc! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
citat din mesajul lui alexutzzza![]() Simply ![]() Ratusca supliment de calciu si neaparat vigantoulul zilnic, vro 4 picaturi. Si noi o sa luam calciu dar dupa cura de 20 de zile de fier ![]() ![]() ![]() La Multi Ani Darius! multa sanatate si noroc! Sa te faci mare si sa ai grija de mamica ta cea scumpa pe care o va confunda lumea cu vro sora mai mare ![]() ![]() LMA Mara!!! Sa fi sanatoasa, norocoasa, desteapta ca frumoasa esti deja!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Sa stapaneasca bobita sanatoasa casuta! La multe ore de distractie! ![]() ![]() ![]() Acum insa ninge ![]() ![]() ![]() E un vant care rade tot, mai avem un pic si ne transformam in Dorothy si Toto , e si soare, apoi iar ninge, iar soare ![]() ![]() ![]() |
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexutzzza
Mii si milioane de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

sorina_bz spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Buna ziua mamici dragi si bine v-am gasit in casutza noua! Ce cadouri ati primit azi? ![]() |
Buna intrebare...

Eu mi-am primit cadoul de aseara..un buchet de trandafiri albi cu maci, tort diplomat cu fructe, siiiii...un dus mai lung de 10 minute.

Tu ce ai primit?

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

tomaca spune:
citat din mesajul lui elena_iulia Salutare!!, nu stiu daca isi mai aduce cineva aminte de noi insa noi nu v-am uitat ![]() ![]() ![]() ![]() Nu stiu in ce masura imi va permite timpul sa intru dar cu sufletul sunt tot timpul alaturi de voi ![]() Elena ![]() |
Bine ai reaparut. Ce mai faceti?
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa