Pufi 2010 (1) - Bun venit in casa noua!
Raspunsuri - Pagina 5
alicredo spune:
auzi...dece vrajitoare! 
are, are zambet smecher! no comment.ce-i a lui e a lui.

din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
tomaca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annaiss Buna dimineata si La Multi Ani tuturor mamicilor de pufuleti! Multi si un brat de de la noiBine ne-am regasit in casa noua! Noi dupa cortina dar mereu alaturi de voi ![]() mamica de elfa Arya Miruna ![]() |
Bine ai revenit Annaiss!
Ce mai faceti voi? Cum mai este printesa?
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa
Annaiss spune:
| citat din mesajul lui tomaca Bine ai revenit Annaiss! Ce mai faceti voi? Cum mai este printesa? Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() Povestea Trandafirasului Raisa |
Multumesc de intrebare tomaca, suntem bine

Pitica este sanatoasa, nu am avut nici o problema cu ea, nici macar o raceala. Merge de la 11 luni jumatate, avem 7 dintisori, bilant la 1 an 10kg500g, inaltime cred ca ne apropiem de 80 cm, saptamana viitoare trebuie sa facem vaccinul pt ROR si speram ca va fi bine.
tomaca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Annaiss
Multumesc de intrebare tomaca, suntem bine ![]() Pitica este sanatoasa, nu am avut nici o problema cu ea, nici macar o raceala. Merge de la 11 luni jumatate, avem 7 dintisori, bilant la 1 an 10kg500g, inaltime cred ca ne apropiem de 80 cm, saptamana viitoare trebuie sa facem vaccinul pt ROR si speram ca va fi bine. mamica de elfa Arya Miruna |
Ooo! Dar e chiar miss! Asa inaltime! Bravo!
Felicitari pentru scapatul de raceala. Si noi suntem in clubul acesta restrans de norocosi.
Poze cu ea ne arati? Si pentru colaj?
Povestea unui Dor

miremia spune:
Multumesc de intrebare tomaca, suntem bine ![]() Pitica este sanatoasa, nu am avut nici o problema cu ea, nici macar o raceala. Merge de la 11 luni jumatate, avem 7 dintisori, bilant la 1 an 10kg500g, inaltime cred ca ne apropiem de 80 cm, saptamana viitoare trebuie sa facem vaccinul pt ROR si speram ca va fi bine. mamica de elfa Arya Miruna |

Ce bilant frumos!

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
Annaiss spune:
tomaca
Da, e inaltuta, seamana cu tati, ca eu...
Multumim frumos miremia
Am vazut pozele cu pufuleti , toti frumosi
. Felicitari mamicilor am crescut niste puiuti pe cinste!
nyny spune:
Ce frumos a crescut
... Felicitari !Sa dea Dumnezeu nici sa nu aiba probleme de sanatate toata viata

Mamica fericita de
Mara si de
David Povestea Marei
irrinaa spune:
Bine v-am gasit in noua casuta!
La multi ani Mara!
sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa si norocoasa!

La multi ani tuturor mamicilor!

Am reusit si eu sa pun pozele.
Vladut e mai bine, se pare ca am scapat si de data asta fara antibiotic.
O zi frumoasa tuturor!
tomaca spune:
| citat din mesajul lui irrinaa Bine v-am gasit in noua casuta! La multi ani Mara!![]() sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa si norocoasa! ![]() La multi ani tuturor mamicilor!![]() ![]() Am reusit si eu sa pun pozele. Vladut e mai bine, se pare ca am scapat si de data asta fara antibiotic. O zi frumoasa tuturor! Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004) |
vazut Vladut intre timp. Foarte dragutz.
Povestea unui Dor

livia1980 spune:
Lamulti ani mamici, sa fiti iubite, sanatoase, si fericite!
M-ati emotionat cu inceputul capitolului, sa dea DD sa fim aici nu trei ani, ci pana la majoratul pufilor
Si sa vezi atunci ce amintiri vom "depana"...Zboara timpul repede, repede si la anul pe vremea asta pufii nostrii ne vor spune "La multi mami!"
La multi ani MARA! sa traiesti 100 de ani fericiti!!
Un buchet mare de flori

pentru toate mamaicile destepte, independente si iubite!Adica pentru noi toate!