Pufi 2010 (1) - Bun venit in casa noua!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Multumim Micki_mica, Bubu_bu, Dece, Happyella, Dandana, Ruxita, Tomaca, Haircut, BF . Foarte frumos ne-ati urat.

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

salut voios! io bineinteles ca scriam de zor dincoloashe-i cu batranetzea...te dileshti rau...
bine v-am gasit in casa noua!multumim tehnicutzelor pt tot!

LMA mara de nyny
sa cresti mare,sanatoasa si isteata,ca frumoasa esti cat incape!sa aduci bucurii parintilor!

mamici de pufuleti!

mamici de mamici de pufuleti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Lalitica - cum mai sunteti? De la ce ati facut febra totusi?

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

lali...cum e david?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

salut voios! io bineinteles ca scriam de zor dincoloashe-i cu batranetzea...te dileshti rau...

LMA mara de nyny
sa cresti mare,sanatoasa si isteata,ca frumoasa esti cat incape!sa aduci bucurii parintilor!

mamici de pufuleti!

mami de si

MP multumim pentru urari

Tocmai iti scrisesem dincolo sa vii si tu aici cu noi

Povestea Marei

Mergi la inceput

alicredoio-s defazata cu pi pe doi...
scriam ieri ca poti lua din albumul meu ce poza vrei si numa' nu pricepeam de unde stie dece ce poza ai luat...ca io nu aveam picassa deschis acum dimineata am elucidat misterul...ca dece nu-i vrajitoareda' fimiu are zambet de ardelean smeker,de asta era de 2 ori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

LMA mara de nyny

mamici de pufuleti!

MP multumim pentru urari

Tocmai iti scrisesem dincolo sa vii si tu aici cu noi

Povestea Marei
sarumana de mesaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza!

Sa aveti o zi frumoasa, relaxanta si plina de soare!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annaiss spune:

Buna dimineata si

La Multi Ani tuturor mamicilor de pufuleti!

Multi si un brat de de la noi

Bine ne-am regasit in casa noua!

Noi dupa cortina dar mereu alaturi de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

dulcineea tu ai sters albumul cu intalnirea de la cj? te rog nu te supara ca nu a fost cu intentie.sper sa intelegi.ca de aia suntem oameni,era dupa 12 noapte,am stat pana la 3 ,nici nu am mai intrat in albumele cu intalniri...ca am si eu viata mea si vroiam sa termin odata.

Mamici, va rog sa-mi spuneti care puf lipseste din poza de grup, ca fac alta, sa nu se supere nimeni!

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Eu sper sa nu fie asta motivul, decat sa ne suparam mai bine tragem pe cineva de maneca.
In plus....nu e vina lui alicredo, e vina mea. Eu m-am ocupat de albumele de la sfarsit, dar nu mi-a trecut prin minte sa intru in albumele de la intalniri. Chiar nu mi-am dat seama ca gasesc acolo pufi care nu au album separat. Poze cu Vladi, Alexandra si Maia nu am luat pt ca erau bebelusi si m-am gandit sa asteptam poze cu ei mari.

Daca alicredo vrea, o sa mai adun poze cu pufi din albumul pt colaj si o sa-i trimit.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

dulcineea tu ai sters albumul cu intalnirea de la cj? te rog nu te supara ca nu a fost cu intentie.sper sa intelegi.ca de aia suntem oameni,era dupa 12 noapte,am stat pana la 3 ,nici nu am mai intrat in albumele cu intalniri...ca am si eu viata mea si vroiam sa termin odata.

Mamici, va rog sa-mi spuneti care puf lipseste din poza de grup, ca fac alta, sa nu se supere nimeni!

te iubim puiule....!!!

Eu sper sa nu fie asta motivul, decat sa ne suparam mai bine tragem pe cineva de maneca.
In plus....nu e vina lui alicredo, e vina mea. Eu m-am ocupat de albumele de la sfarsit, dar nu mi-a trecut prin minte sa intru in albumele de la intalniri. Chiar nu mi-am dat seama ca gasesc acolo pufi care nu au album separat. Poze cu Vladi, Alexandra si Maia nu am luat pt ca erau bebelusi si m-am gandit sa asteptam poze cu ei mari.

Daca alicredo vrea, o sa mai adun poze cu pufi din albumul pt colaj si o sa-i trimit.

_

eu vreau orice numai sa fie bine ptr toata lumea. am vazut ca nu ai pus poze cu bbei de 6 luni si bine ai facut...sa speram ca intra mamicile si isi reactualizeaza albumele.
multumesc inca o data de ajutor si nu te mai scuza atat ca nu e vina ta.

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput