Pufi 2010 (1) - Bun venit in casa noua!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

multumim, am ajuns cu bine, sambata si duminica a fost frumos, am iesit afara, saracutul Yannis nu-i venea a crede ca e afara asa fericit era! Ne-am plimbat, am stat la terasa, cafea inclusiv am mancat afara! Aproape uitasem ideea de "terasa" cu vremea din tara...

Acum insa ninge so...sa nu ma invidiati!
E un vant care rade tot, mai avem un pic si ne transformam in Dorothy si Toto , e si soare, apoi iar ninge, iar soare

Mii si milioane de pentru mamica lui Iris. Tu esti chiar o eroina. Auzi...nu ai iesit tu fara copil pana acuma???io as fi ajuns la nebuni

de aprecieri...chiar nu le merit..cand n-ai incotro,..asta e.
Ma bucur ca ati ajuns cu bine, dar imi pare rau ca vremea nu e atat de buna...Si la noi bate vantul rau de tot....poate e ultimul vant de iarna...
Yannis cum este?
Ati inceput tratamentul?

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annaiss

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Bine ai revenit Annaiss!

Ce mai faceti voi? Cum mai este printesa?

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Multumesc de intrebare tomaca, suntem bine
Pitica este sanatoasa, nu am avut nici o problema cu ea, nici macar o raceala. Merge de la 11 luni jumatate, avem 7 dintisori, bilant la 1 an 10kg500g, inaltime cred ca ne apropiem de 80 cm, saptamana viitoare trebuie sa facem vaccinul pt ROR si speram ca va fi bine.

mamica de elfa Arya Miruna

Bine ati revenit! Felicitari pentru bilant! Foarte bune numerele!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:

multumim, am ajuns cu bine, sambata si duminica a fost frumos, am iesit afara, saracutul Yannis nu-i venea a crede ca e afara asa fericit era! Ne-am plimbat, am stat la terasa, cafea inclusiv am mancat afara! Aproape uitasem ideea de "terasa" cu vremea din tara...

E un vant care rade tot, mai avem un pic si ne transformam in Dorothy si Toto , e si soare, apoi iar ninge, iar soare

Mii si milioane de pentru mamica lui Iris. Tu esti chiar o eroina. Auzi...nu ai iesit tu fara copil pana acuma???io as fi ajuns la nebuni

Ma bucur ca ati ajuns cu bine, dar imi pare rau ca vremea nu e atat de buna...Si la noi bate vantul rau de tot....poate e ultimul vant de iarna...
Yannis cum este?
Ati inceput tratamentul?

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Am inceput

Fierul il scuipa pe toate hainele noastre si ale lui, nu inteleg de ce ca are gust f bun ca de ciocolata asa, ma rog, uneori il ia.

Sta cu vata in urechi si cu solutiile respective dimineata si seara, ba chiar cum colecteaza niste vata de pe undeva da sa si-o indese singur in ureche.

la nas inca fornaie desi il curat bine

Putulica inca e rosiue un pic dupa decalotare

Pana acum ne-am tinut de tratament ca la carte

Cu ghete nu prea stam ca mi-a zis matusi-mea ca imi calca in exterior si sa il tin incaltat de preferat cu ghete inalte si talonet . El afara sta incaltat, merge peste tot, in casa insa e mai mofturici si vrea sa si le dea jos.

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
Am inceput

Fierul il scuipa pe toate hainele noastre si ale lui, nu inteleg de ce ca are gust f bun ca de ciocolata asa, ma rog, uneori il ia.

Sta cu vata in urechi si cu solutiile respective dimineata si seara, ba chiar cum colecteaza niste vata de pe undeva da sa si-o indese singur in ureche.

Cu ghete nu prea stam ca mi-a zis matusi-mea ca imi calca in exterior si sa il tin incaltat de preferat cu ghete inalte si talonet . El afara sta incaltat, merge peste tot, in casa insa e mai mofturici si vrea sa si le dea jos.

Uff..suna cam neplacut ce povestesti....

micul grec, sa treaca usor peste toate, iar tie...multa putere si rabdare, va fi bine repede, si o sa uitati!

Mergi la inceput

Annaiss, Elena_iulia, Irinaa....wb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:

Yannis cum este?
Ati inceput tratamentul?

Am inceput

de Yannis

multa sanatate lui yannis si succes cu tratamentul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:

de Yannis

bine ai revenit cu scrisul pe forum
nu ma bag peste ce ti-a zis matusa ta, eu doar iti zic ce ne-a zis noua ortopeda (Dr. Ciotlos de la Gr. Alex.): piciorul copilului trebuie lasat sa se intareasca singur. Daca il tii incaltat in casa, da, ii sustine glezna, dar cand ii dai jos gheata, e ca un vrej sustinut, fara sa se poata sustine singur. Asta e exemplul pe care ni l-a dat. Afara cu ghete cu glezna, in casa cu soseta cu cauciuc (sa nu alunece), sa calce pe jucarii, pe obiecte, sa isi formeze muschii de la talpa. Si f important, fara talonete. Noua ne-a zis ca piciorul se formeaza pana la 5 ani si ca e o prostie folosirea talonetelor.
Sa nu te superi pe mine ca iti zic, eu am fost si sunt inca paranoica cu picioarele copilului pt ca a avut problemele serioase cu tal valg bilateral si numai noi stim cum i-am pus pana la 4.5 luni picioarele in atele ghipsate in fiecare seara. Si cate controale am facut la picioare. Si inca ne-a mai chemat la 1an si 5 luni si la 1 an si 10 luni.
Poate daca ai merge si tu la un ortoped.....sa vezi ce iti zice......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

pe mine ma doare deja burta de la atatea felicitari... se pare ca inca n-a venit primavara pentru mine!

Noua doctorita ne-a prescris Liv52 hepatoprotector pentru ca analiza de ficat nu arata prea bine... asta pentru ca i-am dat atatea siroape (antitermice) si atat de mult? Se pare ca da...

V-am pupat si sa aveti o zi minunata!
Eu presimt ca n-o sa primesc nici macar o floare la ce atitudine scarboasa am de ziua femeii... dar am zis provocarea zilei, sa nu ma cert cu nimeni... dixit!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

uite niste flori de la mine.....sper sa ai azi simtul umorului si sa nu te supere felul in care ti le daruiesc..............:)))nu mai fi asa de provocatoare chiar azi......... chiar azi?????????
of of mai mai.....

sorry de probleme la ficat
da poate fi si de la atatea medicamente...........isi revine el, ficatul se regenereaza peste doau sapt nu va avea nik.........

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

nu ma bag peste ce ti-a zis matusa ta, eu doar iti zic ce ne-a zis noua ortopeda (Dr. Ciotlos de la Gr. Alex.): piciorul copilului trebuie lasat sa se intareasca singur. Daca il tii incaltat in casa, da, ii sustine glezna, dar cand ii dai jos gheata, e ca un vrej sustinut, fara sa se poata sustine singur. Asta e exemplul pe care ni l-a dat. Afara cu ghete cu glezna, in casa cu soseta cu cauciuc (sa nu alunece), sa calce pe jucarii, pe obiecte, sa isi formeze muschii de la talpa. Si f important, fara talonete. Noua ne-a zis ca piciorul se formeaza pana la 5 ani si ca e o prostie folosirea talonetelor.
Sa nu te superi pe mine ca iti zic, eu am fost si sunt inca paranoica cu picioarele copilului pt ca a avut problemele serioase cu tal valg bilateral si numai noi stim cum i-am pus pana la 4.5 luni picioarele in atele ghipsate in fiecare seara. Si cate controale am facut la picioare. Si inca ne-a mai chemat la 1an si 5 luni si la 1 an si 10 luni.

BF...super explicatii...ca de obicei.

Eu o tin pe maimutzica cu niste cipici de piele antiderapanti, prin casa. Problema e ca afara, cu ghetuze...nu doreste sa mai mearga...se lasa usurel un funduletz, ca un pui de catar ce este, si gata.
Chiar ma gandeam daca n-ar fi oportun s-o mai incaltz si prin casa, din cand in cand cu ghetutze, sa se mai obisnuiasca...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:

de Yannis

bine ai revenit cu scrisul pe forum

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

De aia nici nu ma stresez prea tare sa il tin incaltat in casa. Si mie mi se pare o...reminiscenta din vremurile apuse, gen scoala de moda veche treaba asta cu picioarele si talonetele si glezna sustinuta si ghetele rigide.

de Yannis

Mergi la inceput