Pufi 2010 (1) - Bun venit in casa noua!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Noua doctorita ne-a prescris Liv52 hepatoprotector pentru ca analiza de ficat nu arata prea bine... asta pentru ca i-am dat atatea siroape (antitermice) si atat de mult? Se pare ca da...

V-am pupat si sa aveti o zi minunata!
Eu presimt ca n-o sa primesc nici macar o floare la ce atitudine scarboasa am de ziua femeii... dar am zis provocarea zilei, sa nu ma cert cu nimeni... dixit!

Ruxita..Bea ti-a raspuns foarte bine...
In mod normal, nici nu trebuia s afaceti analize pt ficat, dupa atat tratament...offff, doctorii astia...baga oamenii in boale degeaba!
Eu s-a intamplat sa fac niste analize de sange, dupa ce luasem cateva zile paracetamol (banala raceala)...si TGO si TGP au iesit usor modificate. Le-am repetat luna urmatoare si au fost ok.
Kay va fi bine, ai sa vezi!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

DEci nici nu stiu cu ce sa incep........................

pfuaiiiiiii
am emotii.............

foarrte frumos mire, decetot respectul pt voi.........sa ne traiti 100 de ani!!!!!!!!!!!!!

lorexsa traiesti si tu 100 de ani ca nu atiu de cand nu am mai ras asa de bine, mai posteaza video-uri din alea faine..cel putin am salvat linkul sa mai rad cand ma apropii de butoi............
mersiiiiiiiiii again
si lasa butoiul ala in pace.......................

ma bucur mult ca au scris fete de dupa cortina/sau nu.....foarte frumos din partea voastra.................

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput

La multi ani Mara!

Sa fii mereu cel mai frumos cadou al mamei tale de 8 Martie, alaturi de fratiorul tau!
Sa aveti grija de mami!!!!

La multi ani mamici de pufuleti!!!!

Sa traim 100 de ani, ca sa fim acolo asa cum am fost si pana acum, alaturi de dragii nostri pufuleti ....sa fim sanatoase, fericite si iubite cat traim!!!!

Cadoul meu pt voi:

www.trandafiri-interagro.ro/trandafiri/trandafiri-forever-buchet-2.jpg" target="_blank">niste flori....

o urare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Am adus un mesaj de la Xela:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

La multi ani drage mamici! Sa fiti sanatoase si tot ce va doriti alaturi de cei dragi voua!

La multi ani Mara! Nyny, sa va aduca numai bucurii printesa cu par blond!

Noi suntem in general bine, cu cate o raceala ba la unul ba la altul dar bine per ansamblu.

Multi pupici si sa aveti o zi de vis in continuare!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Bea multumim mult!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:

pe mine ma doare deja burta de la atatea felicitari... se pare ca inca n-a venit primavara pentru mine!

Noua doctorita ne-a prescris Liv52 hepatoprotector pentru ca analiza de ficat nu arata prea bine... asta pentru ca i-am dat atatea siroape (antitermice) si atat de mult? Se pare ca da...

V-am pupat si sa aveti o zi minunata!
Eu presimt ca n-o sa primesc nici macar o floare la ce atitudine scarboasa am de ziua femeii... dar am zis provocarea zilei, sa nu ma cert cu nimeni... dixit!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

uite niste flori de la mine.....sper sa ai azi simtul umorului si sa nu te supere felul in care ti le daruiesc..............:)))nu mai fi asa de provocatoare chiar azi......... chiar azi?????????
of of mai mai.....

sorry de probleme la ficat
da poate fi si de la atatea medicamente...........isi revine el, ficatul se regenereaza peste doau sapt nu va avea nik.........

haha... si ayanna mi-a trimis "florile" din imagine... sunteti dragute!

si ce sa zic? mi-a trecut ciuda (intre timp am facut alta, dar si asta trece) si ta-nam! am facut prima livrare de produs (mai tineti minte ca m-am laudat cu afare de carti), eh... nici nu m-am lansat bine ca au tabarat clientii pe bunaciunele mele de carti... si am facut un bijnis de ma doare mintea, platit transport 16 lei, cartea (cu discount!) 40 lei, plata ramburs, si... ca sa-mi vina banii inapoi 13 lei, deci platesc 29 si ma aleg cu 11! bingo! Dar e primul meu client! Poate imi poarta noroc, i-as fi dat cartea gratis, daca nu ma rupeau la buzunar fan-curierii... o sa transmit cartile mai bine postal...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Bine v-am gasit in noua casa!!!!!!!!!!!!!!!

Sa ne ajute dumnezeu sa putem fi tot asa si peste 3 ani de zile, cand ne mutam iar pe undeva, sa fim alaturi de pufuletii nostri, sa fim acolo unele pentru altele cand avem nevoie.,.......sa fim puternice, sa avem rabdare....si sa fim la fel peste ani si ani de zile...........

Ce sa spun despre astea 365 de zile???????????
nu stiu...............
raman fara cuvinte...........
dar vor fi clar cele mai frumoase 365 de zile din viata mea, alaturi de copilasul meu iubit.........

ma uitam azi la el, cand a a dormit........
si nu stiu cand a crescut asa de mare..........
nus tiu cand a trecut timpul..........nu stiu ce va urma, dar stiu ca il iubesc si mereu il voi iubi no matter what!!!!!!!!!!!!!!!

azi a venit asa la mine, stateam pe fotoliu, si si-a pus capul in bratele mele, si zicea aiiiiiiiiiii.........ceea ce inseamna mangaie-ma.......imi venea sa il mananc si simteam cum creste inima in mine..........:))

oooooooooooffffffffffffff

ramane o experienta de neuitat si un an care sper/cred ca a fost unic in felul lui de a fi............

Sa ramanem mereu mamicile pufuletilor nostri si atunci cand vor avea 40 de ani!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Am adus un mesaj de la Xela:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

La multi ani drage mamici! Sa fiti sanatoase si tot ce va doriti alaturi de cei dragi voua!

La multi ani Mara! Nyny, sa va aduca numai bucurii printesa cu par blond!

Noi suntem in general bine, cu cate o raceala ba la unul ba la altul dar bine per ansamblu.

Multi pupici si sa aveti o zi de vis in continuare!

_

Ce bine!...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

ruxita felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sa fie bine in continuare!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:

si ce sa zic? mi-a trecut ciuda (intre timp am facut alta, dar si asta trece) si ta-nam! am facut prima livrare de produs (mai tineti minte ca m-am laudat cu afare de carti), eh... nici nu m-am lansat bine ca au tabarat clientii pe bunaciunele mele de carti... si am facut un bijnis de ma doare mintea, platit transport 16 lei, cartea (cu discount!) 40 lei, plata ramburs, si... ca sa-mi vina banii inapoi 13 lei, deci platesc 29 si ma aleg cu 11! bingo! Dar e primul meu client! Poate imi poarta noroc, i-as fi dat cartea gratis, daca nu ma rupeau la buzunar fan-curierii... o sa transmit cartile mai bine postal...

Felicitari, si la cat mai multe vanzari!

Mergi la inceput