Pufi 2010 (1) - Bun venit in casa noua!
Raspunsuri - Pagina 4

nyny spune:
Multumim Micki_mica, Bubu_bu, Dece, Happyella, Dandana, Ruxita, Tomaca, Haircut, BF . Foarte frumos ne-ati urat.
Mamica fericita de Mara si de
David
Povestea Marei

mamidepuiuti spune:
salut voios! io bineinteles ca scriam de zor dincoloashe-i cu batranetzea...te dileshti rau...
bine v-am gasit in casa noua!multumim tehnicutzelor pt tot!
LMA mara de nyny
sa cresti mare,sanatoasa si isteata,ca frumoasa esti cat incape!sa aduci bucurii parintilor!
mamici de pufuleti!
mamici de mamici de pufuleti!

mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Lalitica - cum mai sunteti? De la ce ati facut febra totusi? Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() Povestea Trandafirasului Raisa |

nyny spune:
MP multumim pentru urari
Tocmai iti scrisesem dincolo sa vii si tu aici cu noi

Mamica fericita de

Povestea Marei

mamidepuiuti spune:
alicredoio-s defazata cu pi pe doi...
scriam ieri ca poti lua din albumul meu ce poza vrei si numa' nu pricepeam de unde stie dece ce poza ai luat...ca io nu aveam picassa deschis acum dimineata am elucidat misterul...ca dece nu-i vrajitoare
da' fimiu are zambet de ardelean smeker,de asta era de 2 ori

mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
MP multumim pentru urari Tocmai iti scrisesem dincolo sa vii si tu aici cu noi ![]() Mamica fericita de ![]() ![]() Povestea Marei |

miremia spune:
Neatza!
Sa aveti o zi frumoasa, relaxanta si plina de soare!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Annaiss spune:
Buna dimineata si
La Multi Ani tuturor mamicilor de pufuleti!
Multi si un brat de
de la noi
Bine ne-am regasit in casa noua!
Noi dupa cortina dar mereu alaturi de voi

miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alicredo dulcineea tu ai sters albumul cu intalnirea de la cj? te rog nu te supara ca nu a fost cu intentie. ![]() ![]() Mamici, va rog sa-mi spuneti care puf lipseste din poza de grup, ca fac alta, sa nu se supere nimeni! din 02.02.2010 cea mai fericita ![]() ![]() te iubim puiule....!!! |
Eu sper sa nu fie asta motivul, decat sa ne suparam mai bine tragem pe cineva de maneca.
In plus....nu e vina lui alicredo, e vina mea. Eu m-am ocupat de albumele de la sfarsit, dar nu mi-a trecut prin minte sa intru in albumele de la intalniri. Chiar nu mi-am dat seama ca gasesc acolo pufi care nu au album separat. Poze cu Vladi, Alexandra si Maia nu am luat pt ca erau bebelusi si m-am gandit sa asteptam poze cu ei mari.
Daca alicredo vrea, o sa mai adun poze cu pufi din albumul pt colaj si o sa-i trimit.

_
Mirela si

alicredo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Eu sper sa nu fie asta motivul, decat sa ne suparam mai bine tragem pe cineva de maneca. In plus....nu e vina lui alicredo, e vina mea. Eu m-am ocupat de albumele de la sfarsit, dar nu mi-a trecut prin minte sa intru in albumele de la intalniri. Chiar nu mi-am dat seama ca gasesc acolo pufi care nu au album separat. Poze cu Vladi, Alexandra si Maia nu am luat pt ca erau bebelusi si m-am gandit sa asteptam poze cu ei mari. Daca alicredo vrea, o sa mai adun poze cu pufi din albumul pt colaj si o sa-i trimit. ![]() _ Mirela si ![]() |
eu vreau orice numai sa fie bine ptr toata lumea.

multumesc inca o data de ajutor

din 02.02.2010 cea mai fericita

te iubim puiule....!!!