Pufi 2010 (1) - Bun venit in casa noua!
Raspunsuri - Pagina 17
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Sta mult cu degetelele in gurita,zilele astea a iesit si a 4 a maseluta; Nu i-am dat alt laptic,numai san ,urmeaza sa ii dau micul dejun acum.... kk e un pic mai inchis la culoare,dar e normal.....sughita si se aude cum e gol stomacelul,ca un ecou.... Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "La multi ani mamici de pufuleti !" |
Simply...imi pare rau ca ai avut o noapte grea...sanatate multa prietenei, sper ca e mai bine acum.
Iar cu Ariana...poate o fi fost de la lapticul tau, ca te-ai stresat toata noapatea si apoi ai alaptat...poate-ti suna aiurea, dar eu am o prietena al carei bebe a facut astm in urma unui soc pe care l-a suferit mama (o veste tragica primita la telefon) in timp ce alapta...seara, dupa o zi aparent normala, bebele a facut prima criza de astm fara vreo cauza biologica explicata...si pe parcurs a disparut...
Sper sa nu fie de la vreo enteroviroza sau ceva...si azi sa pape Ariana bine si sa nu mai vomite...
si te asteptam cu vesti bune
_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata
simplicity spune:
Iar eu....iar a papat san si a vomitat tot,cred ca e lapticul meu,ca l-am gustat si mi se pare ca si-a schimbat gustul.....
MP,Miremia,Ayanna multumesc pt gandurile bune,poate ca din cauza stresului meu,a oboselii s-a schimbat gustul laptelui;nu ii mai dau deocamdata ca prea e coincidenta ca a mancat lm de 3 ori si a vomitat de 3 ori(o data si in somnic,incerca sa adoarma)....acum se joaca....
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"La multi ani mamici de pufuleti !"
danasor spune:
citat din mesajul lui simplicity Iar eu....iar a papat san si a vomitat tot,cred ca e lapticul meu,ca l-am gustat si mi se pare ca si-a schimbat gustul..... MP,Miremia,Ayanna multumesc pt gandurile bune,poate ca din cauza stresului meu,a oboselii s-a schimbat gustul laptelui;nu ii mai dau deocamdata ca prea e coincidenta ca a mancat lm de 3 ori si a vomitat de 3 ori(o data si in somnic,incerca sa adoarma)....acum se joaca.... Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "La multi ani mamici de pufuleti !" |
poate vin rusii?? am observat ca in zilele cu pricina nici a mea nu e prea incantata..., dar nici nu a vomitat... sa-i treaca repede
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danasor
poate vin rusii?? am observat ca in zilele cu pricina nici a mea nu e prea incantata..., dar nici nu a vomitat... sa-i treaca repede pui mic |
eu nu cred ca de la gustul ciudat al laptelui vomita... daca nu i-ar place laptele nu ar mai suge in primul rand...
stiu ca varsaturile pot fi de la dinti... enteroviroze s.a.
Kay a vomitat de fiecare data cand era bolnavior... in jeturi! se suprapunea cu dintii sau... ca am aflat cauza - infectie urinara (si tot nu avea niciun alt simptom, nici muci, nici tuse, doar febra).
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
simplicity spune:
Mai este vreo mamica care alapteaza si inca nu are CM? oare ar trebui sa ma ingrijorez?desi la control mi s-a spus ca daca inca alaptez e normal
Motto-ul de azi:
Ruxita spune:
citat din mesajul lui simplicity Mai este vreo mamica care alapteaza si inca nu are CM? oare ar trebui sa ma ingrijorez?desi la control mi s-a spus ca daca inca alaptez e normal Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "La multi ani mamici de pufuleti !" |
Mie mi-a venit CM-ul de vreo 3 luni si alaptez bine mersi, nu carneste nasul...
--------------------------------------------------------------------------------------------
alicredo spune:
citat din mesajul lui simplicity Mai este vreo mamica care alapteaza si inca nu are CM? oare ar trebui sa ma ingrijorez?desi la control mi s-a spus ca daca inca alaptez e normal Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "La multi ani mamici de pufuleti !" |
eu am avut in 2 oct, 2 ian, 3 feb...si inca il asteptam pe asta.
multa sanatate! a papat ari?
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alicredo
eu am avut in 2 oct, 2 ian, 3 feb...si inca il asteptam pe asta. multa sanatate! a papat ari? din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
oare e un fratior de David care vrea sa vina?
Motto-ul de azi:
lalitica2000 spune:
uffff...imi era frica ca nu mai prind sa scriu si eu in primul capitol.
Bine v-am gasit in noua noastra casuta. Sa ne mearga bine, sa convietuim in pace si liniste si sa impartasim cat mai multe despre ceea ce fac/nu fac pufii nostri.
mi-a placut tare mult mesajul de intampinare...ce va mai pricepeti la cuvinte...foarte frumos.
si acum sa va zic de david. el e bine, de vineri nopatea nu a mai facut nimic. Pediatra nu a vazut nimic in neregula. Mi-a spus ca sunt f rare cazurile de febra asa mare de la dinti, dar avand in vedere ca altceva nu s-a vazut, ne-a zis ca probabil este de la masele, ca e vai si amar in gura lui. Cardiologul mi-a zis ca din pacate asa reactioneaza ei la boala, inima lucreaza mai greu, de aceea trebuie sa-i dau antibiotic imediatc um apare febra, ca nu cumva bacteriile sa se instaleze in muschiul inimii. oricum sper sa nu traim prea multe episoade din alea.
si sa trecem si la lucruri mai vesele...intalnirea de aseara...super faina. eu m-am simtit pe cinste...multam dece de titulatura de siecsi, dar numa siecsi nu sunt mama...ma multumesc cu frumoasa si grasa...din pacate sau din fericire, striperii erau de toata jelea...adica mie una nu mi-au placut...tocmai cand ne pregateam sa iesim din bar, au intrat si ei, 3 la numar..dragele mele, erau juma de buletin...mici, slabi...or fi avand ceva muschi pe ei, dar imbracati in pufoaice nu vedeai mare lucru...nu cred ca faceau fata la gasca noastra de mamici care mai de care...eu tare bine m-am simtit in compania fetelor, asa ca, cu mare drag abia astept sa repetam figura...si la cat mai multe mamici la intalneala
Ruxita spune:
... deci, strugurii au fost acri! poate e de bine... comparand cu ce aveti acasa... mda, striptizul masculin mai are de invatat de la cel feminin!