Pufi 2010 (1) - Bun venit in casa noua!
Raspunsuri - Pagina 16
nyny spune:
Neatza...
Heeii, ce atmosfera frumoasa avem aici... m-am amuzat rau cu voi fetelor. V-am vazut si in poze ... sunteti cele mai tari
Sorina, Bubu sarumana pentru tratatie. Abia astept sa mananc mucenici
Simpli, Alicredo ma bucur ca v-a placut melodia
Noi ne-am lungit aseara la discutii cu prietenii pana la 12 noaptea. Aproape ca atipisem pe canapea langa ei. Asa ca am primit cadou.. ciu-ciu.
Ma dor picioarele ingrozitor...
Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei
Ruxita spune:
... hop si eu la spartul targului deja cand spuseserati voi replicile alea bune si haioase...
ayanna, da se pune un singur "trandafir" (cu conditia sa-ti placa trandafirii) dar luuuuung si cu tzepi (aka nervos si pasional)...
eu trebuie sa-mi scuz barbatul ca nu din vina lui i s-a blegit o floare... am uitat sa le torn eu apa! abia azi dimineata a descoperit sotul ca n-au apa si cum le-am turnat, cum s-au erectat! ... na, mai uita omu sa toarne apa...
eu am un mic mazgalicios... mazgaleste tot, carti, caiete, reviste, pereti, mobile, cantar, tot ce prinde! ma mir cum de nu se apuca sa mazgaleasca si haine, cearsafuri... cand o sa creasca un pic mia mare o sa-i zic poezia cu "mama ti-a luat creioane ca sa scrii in caiete nu pe pereti" (sau cam asa ceva ca nu mi-o mai amintesc, e o poezie pe care mi-o spuneau ai mei cand eram mica).
Si e pasionat de rasfoitul cartilor si revistelor... tot ce prinde!
Zilele trecute ne-am spart de ras de ce le-a zis profa de romana Elei & co - ca cica Lucian Blaga a inceput sa vorbeasca abia la 4 ani pentru ca de mic s-a simtit responsabil in fata cuvintelor... Kay de mic mazgaleste, sa insemne ca va fi desenator (pictor) sau scriitor? (creioanele colorate pe care i le-am luat special pentru copiii de varsta +1 nu-l atrag prea mult, prefera pixul).
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
si apropo de striperi... cand eram mai tanara (aka de vreo 21-23 de ani) nu intelegeam ce e cu striptizul masculin, de ce ar fi o femeie incantata sa vada un barbat (care nu e sotul/iubitul ei) dezbracandu-se... eh, acum inteleg! de la o varsta incepi sa intelegi si sa apreciezi...
Bravo fetelor, se pare ca a fost o distractie pe cinste! Sotii acasa ce v-au spus?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
alexutzzza spune:
adevar ai grait!
de Yannis
alexutzzza spune:
Micki ti-ai schimbat coloritul? F bine iti sta! imi place mult!
In rest, numai fete frumoase si sexoase...are gazela un decolteu de crapa razna....
Fetelor, sper ca v-ati simtit bine, suficient de bine cat sa repetam experienta si cu mine pe acolo
de Yannis
Annaiss spune:
buna dimineata
super distractie pt fete la intalnire sa va fie de bine
noi am observat aseara ca au iesit 2 masalute sus
am scapat si de data asta fara prea multe probleme, doar multe balute si ros tot ce se poate...
acum mergem sa pregatim masa. o zi buna la toata lumea
simplicity spune:
Neata,
Ma bucur ca ati avut o zi frumoasa ieri din cate am inteles,noi din pacate ne-am petrecut toata noaptea la urgente,de la 7 seara pana la 4 dimineata ,noi suntem bine,dar prietena noastra a facut o criza de fiere(are pietre) si am stat cu ea pt ca nu stie engleza ;nu stiu cam cat stai in Romania pe la urgente dar aici a fost jale,abia la 4 am cam inteles cum sta treaba,ce se va intampla cu ea,noroc ca am stat in niste conditii impecabile(nici unele clinici private de acasa nu sunt asa),mi-a spus ca data trecuta cand a fost internata a venit cineva in camere si cu un betisor a verificat daca este praf pe noptiere....
Ariana imi varsa tot laptele, in jet,de azi dimineata- de 2 ori....oare care ar putea fi cauza?in rest pare ok
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"La multi ani mamici de pufuleti !"
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Neata, Ma bucur ca ati avut o zi frumoasa ieri din cate am inteles,noi din pacate ne-am petrecut toata noaptea la urgente,de la 7 seara pana la 4 dimineata ,noi suntem bine,dar prietena noastra a facut o criza de fiere(are pietre) si am stat cu ea pt ca nu stie engleza ;nu stiu cam cat stai in Romania pe la urgente dar aici a fost jale,abia la 4 am cam inteles cum sta treaba,ce se va intampla cu ea,noroc ca am stat in niste conditii impecabile(nici unele clinici private de acasa nu sunt asa),mi-a spus ca data trecuta cand a fost internata a venit cineva in camere si cu un betisor a verificat daca este praf pe noptiere.... Ariana imi varsa tot laptele, in jet,de azi dimineata- de 2 ori....oare care ar putea fi cauza?in rest pare ok Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "La multi ani mamici de pufuleti !" |
norutza a varsat in jet? sa aibe cumva vreo enteroviroza?offfffff...kk cum e?
i-ai dat alt lapte decat tztz?
vreo maselutza pe drum si prea mult-prea adanc degete in guritza?
poate,totusi,nu este ceva grav daca altceva(febra,stare generala alterata )nu are
multi pupici sa fiti bine repede!
miremia spune:
Neatza!
Simply imi pare rau de noaptea alba, cum se simte prietena ta acum? Ariana sa se linisteasca sa nu mai verse lapticul.
Ayanna a meritat asteptarea pana la urma. Deci e mai bine sa-ti doresti un trandafir decat lalele (astea-s florile mele preferate). Sau poate ca daca le pui apa....
Ruxita ai fost mortala, cum sa lasi bietele flori fara apa?
Felicitari pt vanzarea de ieri, la cat mai multe!
Anaiss sa aveti pofta!
MP buna si ciocolata, mai buna chiar.
Bubu sa-ti fie de bine iesirea!
Mucenici vreau si euuuuuu dar n-am. Daca m-am petrecut aseara...
Alexutza repetam clar! Cum mai e vremea? Ce face Yannis?
Danasor nu pui poza cu printesa la colaj?
Ruxita n-am stat la striperi ca ne asteptau copiii acasa. Oricum nu aratau cine stie ce, mie inca imi displace sa vad barbati dezbracati dansand lasciv oi fi inca tanara?
Tati de Mara n-ar fi zis nimic, chiar daca stateam la striperi.
Tre' sa ne apucam de curatenie (azi e sarbatoare si in calendar sau numai pt paharele barbatilor?), Marutza s-a apucat deja...isi strange jucariile imprastiate aseara. Da doamne sa o tina naravul si peste ani!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
simplicity spune:
Sta mult cu degetelele in gurita,zilele astea a iesit si a 4 a maseluta;
Nu i-am dat alt laptic,numai san ,urmeaza sa ii dau micul dejun acum....
kk e un pic mai inchis la culoare,dar e normal.....sughita si se aude cum e gol stomacelul,ca un ecou....
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"La multi ani mamici de pufuleti !"